Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 00BRK00

A1633 sim-free olan modeldi degil mi , plus ta karsilugu 1634 oluyor sanirim

sim free evet plus değil benimki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ikinci defa telefonla aradım verdikleri bilgi bu defa değişti.
    Daha önceki bilgi size yanlış verilmiştir dedi.
    Sonuç itibariyle A1633 ve A1634 destek görmüyormuş.

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri)
  • maxima06 M kullanıcısına yanıt
    yukarıda resmini paylaştım.
    A1633 1 yıl garantili

• Photon77 kullanıcısına yanıt
    Dostum kafanı çok takma, t-mobile ya da att olmasının tek nedeni onların da belli adet satmak zorunda olması. O da unlock hiç fark yok,almışsın o kadar geri vermeyle uğraşma kullan rahat biçimde.
    Orda satılıp avrupada garanti geçiyor ama her avrupa ülkesinde geçmiyor hala. Geçen bir arkadaşın abd cihazını sordum burada garanti yok ama avrupada var dediler. Fransa'daki bir arkadaşa gönderdik Paris'teki apple burada geçmiyor İngiltere'de ücretsiz servis var demiş. Anlayacağın abd'den alıp burada garanti kesin geçiyor deniyorsa(t-mobile) var, yoksa ilerde ki günlerde anca arızalanınca servise giden telefondan belli olacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Pazar günü Amerika dan (new york) getirttim 6S 64 gb
    A1633 800 usd + 131 vergi
    new york ta 50 usd vergi ekliyorlarmış .

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri)

750 dolar cihaz +50 dolar vergi+131 kayıt parası= 2450 lira aşağı yukarı. Doğru mu anladım ?

• magicbass kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• 2500 kredi çeksen 12 ay geri ödemesi 2700. arkadaş yine burdan çok uygun

• Gidip teknoloji marketlerde baktim burdaki 6s pluslar A1687 apple bana A1699 dese de ben A1687 alicam . Abd den alip tr de A1687 kullananlar da varmis garanti sorgulamasinda 1 yil garantili gozukuyor . Sanirim 1687 alicam. T-mobile versiyonu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

750 dolar cihaz +50 dolar vergi+131 kayıt parası= 2450 lira aşağı yukarı. Doğru mu anladım ?

Fransa dan...............
    64gb iphone 6s 859 Euro ve 104 Euro vergi indirimi ile 755 Euroya geliyor Tl ye cevirirsek 2350 TL ye geliyor
    +131 kayıt parası= 2470 lira aşağı yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 10 Kasım 2015; 15:13:50 >

• quote:

Hocam ben de aynı sitede aynı sonucu gördüm bende de şu an Apple A1634 model telefon var. Fakat o sitede telefonunuz sanki sadece garanti altında olduğunu söylüyor. Size telefonunuzun garantisinin nerede geçtiğini söylediğini zannetmiyorum. Ama şu ihtimalde her zaman söz konusu belkide herles yanılıyor bu site doğrusunu söyküyor bunu hakikaten zaman gösterecek. Ama ben işi riske atmamak adına telefonu geri iade edip diğer A1687 modelden alacağım. Eğer 14 günlük süreyi geçirmediyseniz sizde yapabilirsiniz. Tabii yada ben böyle kullanacam derseniz oda olur belki garantiye hiç ihtiyaç duymazsınız belki Türkiye grantilidir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photon77 -- 10 Kasım 2015; 17:49:41 >

• maxima06 M kullanıcısına yanıt
    @maxima06 Hocam çaban için çok teşekkürler sizi tekrar yorduk. Allah sizden razı olsun. Görüşürüz...
    İnşallah bu bilgiler işe yarar herkes için.
    Hocam ABD'den 1687'yi nasıl alıyoruz, onuda bizlere söylersen en azından ABD'den garantili telefon nasıl alınır herkes fikir edinmiş olur.
  • Arkadaşlar verilen bilgiler gayet aydınlatıcı,

Benim de yurt dışından cihaz getirtme şansım var fakat kafam karıştı..
    USA ya da Dubai veya başka bir yer olabilir
    (bi hostes buldum devam yurt dışı uçuyor)
    6s 64GB için Japonya Tokyo'da 840$ demişler aldırtmadımdı..

USA da 750$ olduğu net de, bi de vergi işi var deniyor ki
    Anlayan beri gelsin..
    Bu en fazla nasıl bir orandır ?
    Verilen verginin hava limanında geri alınması kolay mı ?
    Ne kadarı geri alınabilir?

Cihaz tercihi konusunda da şu ana kadar anladıklarım;

A1688 model T-Mobile peşin alınırsa ülkemizde de
    çalışıyor ve donanım garantili oluyor
    T-Mobile dan USA da nereden en uygun alabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxima06

İnşallah bu bilgiler işe yarar herkes için.
    Hocam ABD'den 1687'yi nasıl alıyoruz, onuda bizlere söylersen en azından ABD'den garantili telefon nasıl alınır herkes fikir edinmiş olur.

@maxima06 Hocam bildiğim kadarı ile bu modeller T-Mobile ve Verizon gibi taşıyıcılardan biriyle giriyor ama riske atmamak için tüm arkadaşlara özellikle Türkiyeden alacak arkadaşlar için "T-Mobile full price" seçsinler. SIM-FREE alırlarsa A1634 gelir haberiniz olsun.
  • Amerikadan Alinan iphonelard 3 4 farkli model olmasıda enteresanmis bari ulke bazli tek model olsaymış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepthrone kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız nereye uçuyorsa atıyorum New York'a gidecek.önce Amerika applestoredan almak istediğiniz cihazı sepete ekleyin.sonra internete yazın New york zip codes diye herhangi birini kopyalayıp sepette toplam fiyatın üstünde estimated tax yazıyo oradan calculate deyip zip kodu yazınca vergili fiyatı belli olur mesela New yorkta 816$.
    bazı eyaletler vergi almıyormuş.alınan yerlerde geri ödeme de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furg -- 10 Kasım 2015; 20:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furg

Arkadaşınız nereye uçuyorsa atıyorum New York'a gidecek.önce Amerika applestoredan almak istediğiniz cihazı sepete ekleyin.sonra internete yazın New york zip codes diye herhangi birini kopyalayıp sepette toplam fiyatın üstünde estimated tax yazıyo oradan calculate deyip zip kodu yazınca vergili fiyatı belli olur mesela New yorkta 816$.

Vergi alınmayan eyaletlere git gel parası vergiden pahalıya geliyor diyordu bir arkadaş. Vergiyi ekleyin bence hiç uğraşmaya değmez sonuç aynı çünkü
    Edit: vergi neden alınmıyor diye düşündüm o eyaletlerden, bence turist çekmek amaçlı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 10 Kasım 2015; 21:32:37 >

• Dün NY applestore dan sipariş geçmiştim bugün kardeşimin eline ulaşmış. t-mobile full price almıştım. A1688 kodlu, bilginiz olması açısından yazdım...

Geçersiz olsaydı 1 yıl yazmazdı. Dikkat ettiysen 2016 diyor. İnşallah garantiyle işimiz olmaz da gerçekleri yaşayarak öğrenmek zorunda kalmayız. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

Orijinalden alıntı: furg

Vergi alınmayan eyaletlere git gel parası vergiden pahalıya geliyor diyordu bir arkadaş. Vergiyi ekleyin bence hiç uğraşmaya değmez sonuç aynı çünkü
    Edit: vergi neden alınmıyor diye düşündüm o eyaletlerden, bence turist çekmek amaçlı olabilir

Vergi alınan yerde bir adres bulabilirseniz vergi alınmayan yerden kargolatabilirsiniz. İade alma şansınız olur.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.