Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar aranızda Iphone SE modelini Amerika dan getirtmeyi düşünen var mı? Nelere dikkat etmemiz lazım aldırırken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika Apple Store'dan alırken nakit ödemek mi mantıklı yoksa kredi kartıyla almak mı mantıklı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

İyi günler arkadaşlar aranızda Iphone SE modelini Amerika dan getirtmeyi düşünen var mı? Nelere dikkat etmemiz lazım aldırırken?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

Biz geçen sene New york Washington arası 200.km de Otoban kenarındaki,Delaware eyaletine bağlı Christiana mall dan vergisiz aldık,New york Philedelphia gezisi yapılıp telefon alınıp kara bile geçilebilir
    Bu mesaja eklenen görseller:

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri)

Hocam aman dikkat delawaredeki apple store çingenelerin bir numaralı iphone tedarik noktası :) Özellikle ilk çıktığı zamanlar kesinlikle uğramayın. İlk hafta içerisinde gitmiştik ,o grup kendi aralarında 50-100 kişi birbirine girdiler canımızı zor kurtardık allahtan araba vardı da gece gece basıp gitmiştik.

Bu arada getirtmek için kişi arayan varsa yardımcı olabilirim. haziran gibi gidip temmuz gibi döneceğim.

• Arkadaşlar bende bir dipnot düşmek istiyorum belki meraklısı çıkar normalde okuyucuyumdur bu post u atmak için üye oldum şimdi 2 hafta önce new york / 5. cadde apple store dan 6s plus 128 gb aldığım teli Türkiyede kullanacağım diyerek aldım. getirip verdiler depodan TR apple store da sorunsuz garantiden faydalanırsınız dediler. TRye döndüğümde baktım model A1634 neyse olan oldu dedim işlettim kullanıyorum şu an sorunsuz tax dahil 999 dolar bu arada iade falan uğraşmadım. Ancak şunu farkettim burdaki bir 6s plus ile aynı kulaklıkla müzik/youtube/safari falan farketmeksizin amerika cihazının ses çıkışı daha güçlü. türkiye cihazının maksimum sesine amerikan cihazı en sona 2 diş kala ulaşıyor. ve sarı-kırmızı ses çubukları yok sona kadar bembeyaz gidiyor gösterge. iphone 4/4s zamanlarında jailbreakli tellerde bir .plist dosyasını editleyerek 0.83 ses limiti değerini 1 yaparak amerika cihazları gibi ses çıkışı alabiliyorduk ios 7 den sonra bunu kaldırdılar. Bu konuda takıntısı olan arkadaşları bilgilendirmek istedim türkiye 6s plus ı sennhiser den düzgün ses çıkaramazken ABD cihazı bağırtıyor resmen. iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cokkek

quote:

quote:

Arkadaşlar ben t-mobile Kartı çıkarmayı unuttum ve cepi onunla açtım. Sonrasında Türk Telekom hattımı taktığımda ise Kartı görmüyor. Ne yapmam gerekir?

Birisi Allah rızası için yardım etsin. Canım çok sıkkın 😥😥

Bir heyecan ve panikle burada YARDIMMMM YARDIMMMM diye sizlerden yardım istedim, sonrasında bazı arkadaşlar özelden PM attılar "Panik Yapma, herşey yoluna girecek" şeklinde ve gördüm ki problem benim sim kartta imiş. Gün içinde iphone 5'de sim kart yok hatası verdi 2-3 kez, eşime aldığım tel için Türk Telekomdan simkart istedik 4.5G için ve sonuçççç MUTLULUK :):))

O kadar panik yapmıştım çok şükür sıkıntı aşıldı. Bu arada Apple ile çetleştiğimde ABD'den T-Mobile full price A1688 aldığımı söyledim, onlar da garanti kapsamında olduğunu söylediler. Ben de bu bilgiyi paylaşayım dedim.

İyi geceler
    Bende Amerika dan 6s getirteceğim, ama bir sorum var. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.
    Öncelikle Apple store un internet sitesinden alacağımı, kargo adresini de ordaki arkadaşımın evini yazacağımı belirtmek isterim.
    Alacağım model burda unlock şekilde çalışmalı ve 1 yıl garantisi olmalı.

sorum şu,

Model numarasının A1688 olması, çalışması (unlock) ve garantili olması için Sim-free mi almalıyım yoksa T-mobile mı?

Bir de siz telefonu ne zaman getirttiniz?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba.Arkadaşım kısa süreliğine new yorktaymış gelirken bana da iphone getirmesini rica edicem.Ama aklıma takılan bazı sorular var.
    Öncelikle söylemeliyim ki tüm sayfaları okuyamasam da bir çok sayfayı okudum.Ve bu vergi olayını çözemedim.Birçok arkadaş buraya newyork için vergi iadesi yok filan yazmışlar ama internette araştırdığımda alırken tax free için form doldurtulduğunda havalimanındaki gümrükten verginin bir kısımını alabileceğini okudum.Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirirse çok sevinirim.Vergi iadesi olayı varsa tam olarak nasıl bir prosedür uygulanması gerekiyor ve ne kadarı geri alınabiliyor?Ama geri alınamıyorsa gerçekten üzücü 6s+ 64gb modeli için mesela 75$ vergi var sanırım ve bu az bir rakam değil.
    Aklıma takılan başka bir soru ise arkadaşımın orada olduğunu sonradan öğrendiğim için gitmeden para veremedim ve şuan göndermek durumundayım.Western union,moneygram,upt gibi seçenekler olduğunu gördüm tahmini 50$ gibi bir rakama mal olacak bana.Bunlardan daha ucuz ve hızlı bir yöntem var mıdır acaba?yoksa new york için bu seçeneklerden hangisi daha hızlı ucuz ve güvenli olur.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinm

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben t-mobile Kartı çıkarmayı unuttum ve cepi onunla açtım. Sonrasında Türk Telekom hattımı taktığımda ise Kartı görmüyor. Ne yapmam gerekir?

Bir heyecan ve panikle burada YARDIMMMM YARDIMMMM diye sizlerden yardım istedim, sonrasında bazı arkadaşlar özelden PM attılar "Panik Yapma, herşey yoluna girecek" şeklinde ve gördüm ki problem benim sim kartta imiş. Gün içinde iphone 5'de sim kart yok hatası verdi 2-3 kez, eşime aldığım tel için Türk Telekomdan simkart istedik 4.5G için ve sonuçççç MUTLULUK :):))

O kadar panik yapmıştım çok şükür sıkıntı aşıldı. Bu arada Apple ile çetleştiğimde ABD'den T-Mobile full price A1688 aldığımı söyledim, onlar da garanti kapsamında olduğunu söylediler. Ben de bu bilgiyi paylaşayım dedim.

İyi geceler
    Bende Amerika dan 6s getirteceğim, ama bir sorum var. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.
    Öncelikle Apple store un internet sitesinden alacağımı, kargo adresini de ordaki arkadaşımın evini yazacağımı belirtmek isterim.

sorum şu,

Model numarasının A1688 olması, çalışması (unlock) ve garantili olması için Sim-free mi almalıyım yoksa T-mobile mı?

Arkadaşım ben t-mobile full price aldırdım. A1688 kodlu. Telefonu Nisan başında getirttim. Yaşadığım tecrübeyi okudunuz. Siz ne olur ne olmaz, aktivasyon öncesi sim gözüne bakın, ilk kurulumu Türk hatları ile yapın. 👍🏻

• Iphone SE A1662 model alıp, Türkiye'de kullanmaya başlayan var mı acaba? Garantisi oldu mu 1 yıllık?
  • Arkadaşlar kanada da durum nasıl bilen var mı? orada tax free falan oluyor mu. garanti durumları nasıl. kod olayı kanada da geçerli mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi geceler

sorum şu,

Arkadaşım ben t-mobile full price aldırdım. A1688 kodlu. Telefonu Nisan başında getirttim. Yaşadığım tecrübeyi okudunuz. Siz ne olur ne olmaz, aktivasyon öncesi sim gözüne bakın, ilk kurulumu Türk hatları ile yapın. 👍🏻

Cevabınız için çok teşekkürler.
    T-mobile alırken full-price dışında farklı bir seçenek çıkmıyor zaten. yanlış mıyım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi geceler

sorum şu,

Cevabınız için çok teşekkürler.
    T-mobile alırken full-price dışında farklı bir seçenek çıkmıyor zaten. yanlış mıyım.

Ben de öyle zannediyorum. Hayırlısı olsun ☺️

• Peki Amerika dışından İphone 6 plus getirmeyi düşünsek nolur ? Ben Tacikistan'dan almayı düşünüyorum o zaman garanti durumları vb ne oluyor acaba?
  • kolcu45 K kullanıcısına yanıt
    abd de vergı alınabıldıgını hıc gormedım(benım tecrubem)
    new york vergının en yuksek oldugu yerlerden bırı yuzde 8
    ıkna edersen ve aracı vs varsa delaware ye gıdebılırse tax yok ..hatta kredı kartıyla vs alabılırsenız 2-3 tane burada satarsın tabı fıyatlara bakmak lazım ne durumda bılmıyorum senın kı baya ucuza gelır 3 saat falan yanlıs bılmıyorsam mesafe arabası varsa veya olan bırı varsa 2/3 tane alırsa uyguna gelır

• Merhaba arkadaşlar Amerikadan apple.com dan iphone 6s alıp amerikadaki arkadaşımın evine kargolatıcam. Türkiyede garantili olan model olan A1688 diye seçemiyoruz alırken. T-Mobile full price seçeneğini sepete attığım zaman bana iphone 6s 16gb gold modeli için MKR12LL/A part numarasını veriyor. Acaba bu part numarası A1688 kod nolu cihazamı ait
  • iphone se alan var mı acaba ? hangi modeli aldı ve türkiyede garantisini sorgulattımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nundina1st

iphone se alan var mı acaba ? hangi modeli aldı ve türkiyede garantisini sorgulattımı acaba ?

iPhone SE küresel model olan A1723 alınmalı. Aksi takdirde garanti burada geçmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma çok çile çeken var iphone amerikadan alabilmek için, alın kontratlı tarifelerinizden hem peşin para ödemeyin hem de beklemeyin, 500-1000 lira ucuza alacagim diye 10 bin liralik ugras veriyorsunuz :) Ben gittigimde sürekli getirip veriyorum burdaki arkadaslara kendime kontratlı tarifemden alip kullaniyorum, ugrasmaya degmez :) sahsi fikrimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

quote:

iphone se alan var mı acaba ? hangi modeli aldı ve türkiyede garantisini sorgulattımı acaba ?

iPhone SE küresel model olan A1723 alınmalı. Aksi takdirde garanti burada geçmez.

Hangi ülkeden alındığı farkediyor mu ve aynı şekilde garanti burda devam mı ediyor 2 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

quote:

Hangi ülkeden alındığı farkediyor mu ve aynı şekilde garanti burda devam mı ediyor 2 sene

Küresel model olduğu sürece hangi ülkeden alındığı fark etmez. Küresel model cihazların garantisi Türkiye'de 1 yıldır.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.