Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    815 dolara geliyo san Fransisco dan almak istenirse.
    Apple'ın sitesine girip istediğiniz şeyi sepete attıktan sonra total fiyatın üstünde zip code girme yeri var.hangi yerden alacaksanız google a yazın (örn:san Fransisco zip code) ilk sitelerde bulduğunuz bi tane posta kodunu oraya yazdığınızda ne kadar alabileceğini görürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar us.apple.com dan SE siparis vermek istiyorum ama TR garantili modeli bir turlu secemedim , hangisini secmeliyim bilen var mi ?
  • arkadaşlar,

1-amerikadan 3 tane iphone bavula atıp, türkiye'ye getirip, burada 3 ayrı kişinin pasaportuna işleyebiliyor muyuz?

2-bir de amerikadaki apple store'lar eski apple ürünlerini az bir fiyata da olsa bir miktar fiyata geri alıyormuş bu doğru mu?

3-son soru da amerikadan alıp getirdiğimiz iphone'lar ile, amerikadayken amazondan alıp türkiyeye getirdiğimiz bilgisayar parçaları geri dönerken tax free'ye uyuyor mu? yararlanabiliyor muyuz tax free'den?

bu üç soruyu cevapladığınız için çok teşekkür ederim
  • Pick up ile 6s alacaktım fakat sitede şuan pick up seçeneği yok, sebebi ne olabilir ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

arkadaşlar,

1-amerikadan 3 tane iphone bavula atıp, türkiye'ye getirip, burada 3 ayrı kişinin pasaportuna işleyebiliyor muyuz?

2-bir de amerikadaki apple store'lar eski apple ürünlerini az bir fiyata da olsa bir miktar fiyata geri alıyormuş bu doğru mu?

3-son soru da amerikadan alıp getirdiğimiz iphone'lar ile, amerikadayken amazondan alıp türkiyeye getirdiğimiz bilgisayar parçaları geri dönerken tax free'ye uyuyor mu? yararlanabiliyor muyuz tax free'den?

1-) Evet
    2-) Evet
    3-) Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

arkadaşlar,

Amerikada 4 eyalette hic eyalet vergisi yok. Bir de teksasda %50 tax back var belli koşullar ile.

Ben gecen ay teksasdan 749 usdye iphone 6s 64gb aldım. 62 usd vergi ödedim ve havaalaninda 31 usd geri aldim tax free. Yapmadim ama hesap no iban vererek bikac ay sonra tamamını da almak mümkün diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    kredi kartının kendi sahibi olmazsa kullandırmayabiliyorlar PIN i bilseniz bile.

• Arkadaşlar ABD den alınan 6s Türkiye garantisi 1 yıl diyorlar dogrumu
    Birde abd den 6s hangi versiyon almak lazım
    İlginiz için teşekkür ederim

• crazy08 C kullanıcısına yanıt
    A1688 ise 1 yil garantilidir.

• Alakasız olacak ama Peki amerikadan bikaç vitamin alıp gelmek mümkün mü :)

• Amerika değil de 1 ay sonra katar dohoka gidecem
    Orda fiyatlar nasıldır bilgisi olan var mı?
    Gelirken yanıma 3-4 tane getirim diyorum

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Katarda bayagi uygun diye biliyorum fiyatlari

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Bakacaz artık
    6s 128 gb alacam
    2 tane pasaport var zaten
    2 de yedek atarım bavula

Tr den enaz 800 -900 tl arası ucuza alırmıyım

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    6s 64gb aldim ben abd den. Şubat sonunda tr fiyatina gore 950 lira daha uyguna gelmisti. Kur 2.85 falandi

Sizinde hemen hemen bu rakami bulur galiba.

Simdi 1 tane daha lazim 64 luk 6s Getirirsen alabilirim o zamana kadar almazsam :)

• 2320 lira odemistim tam. O zaman apple store havale fiyati 3360 liraydi tam.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    ben de pazar günü aldım 64 gb, dolar sayesinde 2402 lira
  • Ekstra konu açmak istemedim fakat torba yasası ile ithal edilen telefonlara ek vergi geleceği söyleniyordu 600 tl civarında. Yani şimdi biz iphone 6s getirsek yine türkiye'den aldığımız fiyata denk bir para mı ödemiş olacağız artık yurt dışından telefon getirmek hayal mi oldu? bu sene amerikaya gideceğim de iphone 5s almayı düşünüyorum .
  • Sizin dediginiz durum bir ara vestel boyle olsun istemisti o galiba. Ama görünürde oyle bir durum yok bildiğim kadariyla.

• Amerikan ıphone 6s alıp apple türkiye garantisi 2 sene sürücek bi model yada böyle yol var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.

Amerikan ıphone 6s alıp apple türkiye garantisi 2 sene sürücek bi model yada böyle yol var mı?

Aynen hocam bende bu konuyu merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.