Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kargo ile gelecekse hiç bulaşmayın bence gümrükte sıkıntı yaşarsın, güvenli ödeme kısmını bilmiyorum, paypal da çekildi ülkemizden.
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Kargo şeklini kendisi biliyordur elbet aynı şekilde Macbook ve iMac de satıyor çünkü.

Ama ben güvenli bir yerden ilan açtırıp öyle alayım diyorum. Sonuç olarak bir sakatlık çıkar da ürün ulaşmaz ise para iadesi için.
  • Arkadaşlar iphone un modelinin A1687 olup olmadığını kutuyu açmadan nasıl öğrenebiliriz acaba üzerinde yazar mı?
  • bademcikk B kullanıcısına yanıt
    Kutunun arkasında yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

apple sitesi satış fiyatı malum 749 dolar, mağazalar 400 dolara satacak kadar indirim yapıyormu bilmiyorum pek mümkün gelmedi bana ama madem elinde varmış cihazı getirsin parasını öyle ver, bu şekilde daha güvenli olur.

400 dolara kontratsız apple satılsa apple bile alır

• quote:

Orijinalden alıntı: _ELNINO_

Kargo şeklini kendisi biliyordur elbet aynı şekilde Macbook ve iMac de satıyor çünkü.

Ama ben güvenli bir yerden ilan açtırıp öyle alayım diyorum. Sonuç olarak bir sakatlık çıkar da ürün ulaşmaz ise para iadesi için.

Yurtdışından gelen bütün kargolar ve postalar xrayden geçer
    Elektronik cihazlar anten bukunduruyormu diye bakılır başka bir cihazla

Telsizlerin geçmesi gümrük görevlisinin piskolojisine bağlıdır.

Sim kart takılabilen hertürlü cihaz ipad celluar dahil yasal olarak kesinlikle ülkeye sokulamaz kargo veya posta yoluyla. Eğer olurda geçerse bilinki allah yardım etmiştir sanslısınızdır.

İmac sim falan içermiyor, %20 vergisini ödeyip geçirirsiniz.

399 dolar lphone'un taahütlü fiyatıdır. İkinci el değilse ve bu fiyattan iphone 6 satılsa insanlar zevk için iphone alırdı orda. insanlar 2 tane iphone almak için amerikaya uçar, ülkesine gelip satıp yinede kar ederdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 16 Haziran 2016; 21:38:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: _ELNINO_

Yurtdışından gelen bütün kargolar ve postalar xrayden geçer
    Elektronik cihazlar anten bukunduruyormu diye bakılır başka bir cihazla

Telsizlerin geçmesi gümrük görevlisinin piskolojisine bağlıdır.

Sim kart takılabilen hertürlü cihaz ipad celluar dahil yasal olarak kesinlikle ülkeye sokulamaz kargo veya posta yoluyla. Eğer olurda geçerse bilinki allah yardım etmiştir sanslısınızdır.

İmac sim falan içermiyor, %20 vergisini ödeyip geçirirsiniz.

399 dolar lphone'un taahütlü fiyatıdır. İkinci el değilse ve bu fiyattan iphone 6 satılsa insanlar zevk için iphone alırdı orda. insanlar 2 tane iphone almak için amerikaya uçar, ülkesine gelip satıp yinede kar ederdi.

Teşekkürler.

• merhaba arkadaşlar,

Amerika'dan İphone 6S plus 64 gb getireceğim iki tane.
    Apple'ın sitesinde telefon fiyatı 2500 olarak görülmekte.
    Unlock bir cihaz alıp her simde çalıştırabilir miyiz?
    Pasaportum var ancak son 1 ay içerisinde Kıbrıs'dan beyaz kağıda giriş yaptırdım bu kabul olur mu?
    bir pasaporta iki cihaz kaydedebilir miyim?

Teşekkürler..
  • Üründül Ü kullanıcısına yanıt
    forumda sorularınızın tüm cevapları mevcut, özetle 1 pasaporta 1 cihaz kayıt edilir, unlock cihaz her sim'de çalışır diye biliyorum bende o şekilde aldım hem vodafone hem turkcell takıp kullandım, Türkiyeye giriş tarihinden sonra 120 gün içinde işletmelisiniz.
  • merhabalar ağustos ayında santa monica californiaya uçuyorum iphone 6s plus 64 gb alacağım 849 dolar fiyatı ekstra vergi varmış sanırım bir de bu vergiyi havalimanından alabiliyor muyuz ? bir de garantisi türkiyede geçiyor mu
  • Alamıyorsunuz.vergi almayan eyaletler var onlara bakabilirsiniz.garanti geçme olayı telefonun koduna göre değişiyor.Sim free (a1633) olanlar geçmiyor mesela.t mobile olanlara bakmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furg -- 17 Haziran 2016; 15:53:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone se 64gb getirtiyorum amerikadan. Tr de garantili model numarasi nedir bilen biri yardimci olabilir mi?

Bir de simfree ve unlocked cihaz olmak zorunda degil mi?

T mobile yada digerlerini alsak bir sıkıntı yasar miyiz?

• 5 yıl önce pasaportuma bir telefon kayıt ettirmiştim acaba şimdi gene ettirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

5 yıl önce pasaportuma bir telefon kayıt ettirmiştim acaba şimdi gene ettirebilir miyim?

Evet arkadaşım ettirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taurus20

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

5 yıl önce pasaportuma bir telefon kayıt ettirmiştim acaba şimdi gene ettirebilir miyim?

Evet arkadaşım ettirebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim sağ olun bilgi için.
  • Merhabalar herkese Amerikadan iphone 6 16 gb almayı düşünüyorum ama bir olayı tam olarak anlayamadım. Apple sitesinde fiyatı 549 dolar olarak gözüküyor. Bu fiyat vergi eklenmiş hali midir acaba? Yardımcı olabilicek varsa sevinirim.

• Vergi eklenmemiş hali.Vergi eyaletten eyalete değişiyor. Ortalama %9 olarak düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombardini1 -- 27 Haziran 2016; 22:30:20 >
  • lombardini1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

• Arkadaşlar new york'a giden arkadaşıma iphone se 64gb aldırmak istiyorum,499$ görünüyor internette. buna ek olarak vergi vs. var mıdır? ayrıca iphone se için de tr de çalışan model ayrımı var mı model kodu falan ? teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Arkadaşlar new york'a giden arkadaşıma iphone se 64gb aldırmak istiyorum,499$ görünüyor internette. buna ek olarak vergi vs. var mıdır? ayrıca iphone se için de tr de çalışan model ayrımı var mı model kodu falan ? teşekkürler.

Vergi %9 civarı ekliyeceksin. Se A1723 global modeli. İçinde verizon kartı oluyor. Çıkartıp Türk kartıyla aktifet.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.