Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atakanredflag

Merhabalar herkese Amerikadan iphone 6 16 gb almayı düşünüyorum ama bir olayı tam olarak anlayamadım. Apple sitesinde fiyatı 549 dolar olarak gözüküyor. Bu fiyat vergi eklenmiş hali midir acaba? Yardımcı olabilicek varsa sevinirim.

Hangi eyaletten alicaksaniz zip girin cergi miktari eklenecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar şu an Amerika'dayım ve cumartesi günü Atatürk havaalanına ineceğim aynı gün gece 12'ye kadar Zeytinburnu'nda olacağım. İsteyene küçük bir komisyon karşılığında istediği cihazı getirebilirim. 2 adet cihaz hakkım var. İletişim P.M.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar a1633ün akıbeti nedir şimdi? Bir de bu pasaporta 4 ay içerisinde kayıt ettirmek gerekiyor kaç gün kaldığını filan nasıl öğrenicem ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona büyük ihtimalle kaçak uyarısı ve kaç gün kaldığını belirtir mesaj gelecek.

• lombardini1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• arkadaşlar 6s ve 6s+ modellerinde Türkiye garantisi olması için A1687 modeli mi olması gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

arkadaşlar 6s ve 6s+ modellerinde Türkiye garantisi olması için A1687 modeli mi olması gerekiyor ?

İlk mesajın en altına bakın

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Peki Hocam yurtdışından telefon aldıktan sonra pasaport kaydı yapana kadar 4 aylık sürede telefonu normal bişekilde kullanabiliyo muyuz?

• sefalonely kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz. Kullanirsiniz

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Telefon kaydını yaptırana kadar geçen sürede garantiye verme gibi bi durum olursa nasıl yapıcaz hocam elimde bi belge bişey yok sonuçta

• Şuan yurtdışı cihazı kaydettirmek için ne kadar ücret ödüyoruz acaba? Benim bildiğim her şey içinde 150tl 200tl gibi bir rakamdı. Ama bugün bir arkadaşım 600tl falan dedi kafam karıştı. Kesin bilgisi olan biri var mı acaba?

• malilion kullanıcısına yanıt
    Pasaport var mi?

Var ise 138.80 ödüyorsunuz o kadar.

• sefalonely kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok o konuda hocam.

Arkadaşımın pasaportuna kaydettireceğim hocam. 138.80 güncel fiyat mı? Yakın zamanda değişmemiştir değil mi?

• malilion kullanıcısına yanıt
    Hayir degismedi.

Burayi okuyun

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

Teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

Peki Hocam yurtdışından telefon aldıktan sonra pasaport kaydı yapana kadar 4 aylık sürede telefonu normal bişekilde kullanabiliyo muyuz?

4 ay değil 2 ay diye biliyorum ben, en son 60 gündü yav

• son değişen karar ile telefon kayıt süresi 120 güne çıkmıştır, e-devlet üzerinden IMEI kayıt etmeye girdiğiniz zaman orada uyarıyı görebilirsiniz, yani 120 gün (4 ay) telefonu kayıtsız olarak türkiyede kullanabilirsiniz
  • arkadaşlar hali hazırda şuan da amerika'da ki iPhone değişim kampanyasından haberi olan (yada haber alabilecek) varmı? yani bende amerikadan alınma iPhone 5s 16 gb var diyelim (iPhone 4 veya 4S'de olabilir) ben bunu amerika apple store'da ÜSTÜNE PARA VEREREK iPhone 6s 64 gb ile değiştirmek istiyorum. Amerikada hatta avrupanın bazı ülkelerinde de böyle bir uygulama var diye biliyorum,(yada vardı da bitti mi onu bilmiyorum)

1-Değişim için telefonun Türkiyede kullanılmış/kullanılıyor olması, IMEI'nın türkiyede kayıtlı olması değişim için engel olur mu?
    2-bu uygulamadan faydalanmak istesek ödeyeceğimiz fiyatı nerden öğrenebiliriz? yada duyan bilen, öğrenebilecek var mı?
    3-değişime giderken sadece telefonu götürmek yeterli mi? yoksa aksesuar ve kutuyu falan götürmek gerekir mi?

düşünce ve yardımlarınızı bekliyorum.

Not: telefonun türkiye pasaport kaydı yanacaktır diye tahmin ediyorum.(kayıt olayı çok sorun değil)

• hur_82 H kullanıcısına yanıt
    Sadece şu kadar yardımım dokunabilir. Arkadaşım appstore dan yeni iphone alırken satış elmanı elindeki eski 4s i gördü ve dediki, bir kontrol ettikten sonra onu geri alabileceğini söyledi. Arkadaşım saymak istemedi. Hepsi bu kadar. Bizim yabancı olduğumuzu biliyordu. Demekki değişim yapılabiliyor. Ama ücreti ne kadar veya daha detaylı şartları bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.