Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abd den yada herhangi bir ulkeden A1688 kodlu 6s alirsaniz tr de 1 yil garantisi olur.

2 yil olmasi imkansizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 500 tl için 1 yıl garantiyi göz ardı edemem.
  • chevy70 C kullanıcısına yanıt
    500 tl hangi ulke icin?
    Amerika falan olsa en az 900-1000 daha az odersiniz

• Selamlar,

Arkada?ym Amerika ya gidiyor, newyork a. Iphone 6splus 128GB ve Iphone SE 64 Gb aldyraca?ym,

Fiyat tan ziyade (zaten orada ucuz) hangi modellerin Türkiyede garanti kapsamynda oldu?u, aryza halinde burada de?i?tirilip de?i?tirilmeyece?i önemli.

Bana bu konuda acil yardymcy olursanyz çok sevinirim.

apple.com dan bakynca 6s+ 128 in fiyaty 949usd gözüküyor heralde %5-6 vergi olsa 1000usd olacak.
    Iphone SE 64 ise 499usd o da 630 usd civary olacak.

fiyat benim için uygun gözüküyor.

bu forumda hep 64Gb lyk modellerden bahsedilmi?, kimse 128 gb lyk model numarasy payla?mamy?, apple yn sitesinden de bir ?ey anlayamadym. yardymlarynyzy bekliyorum.

Bu arada Amerikadan alma konusunda genel kanynyn olumlu oldu?unu hissetim DH de. Do?ru muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatcet -- 30 Mayıs 2016; 14:36:48 >
  • Şuan için 6s 16 gb 2000tl burada 2600 600 tl ye 1 yıl garantiyi heba etmek mantıklı mı burada takıldım
  • merhaba iphone a 1688 nolu bir 6s+ var internetten numaraya araştırdığımda hep 6s gözüküyor numarayımı yanlış verdi acaba satacak kişi ?
  • A1633 6s

Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin
    Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 27 Mayıs 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: SB1907_23

A1633 6s

Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.

benimde A1633 ilk aldığım zaman bakmıştım ve gördüğüme emindim. garanti kapsamında değildi.

şimdi baktığımda garanti kapsamında gözüküyor. belliki birşeyler değiş miş
  • Arkadaşalr kızkardeşime amerikadan A1633 6s 64gb da garantisi olduğunu söylemişler doğrumudur acaba. Yarın son gün o yüzden acil cevap gerekiyor. İllaki a1688 mi bulmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: SB1907_23

A1633 6s

benimde A1633 ilk aldığım zaman bakmıştım ve gördüğüme emindim. garanti kapsamında değildi.

şimdi baktığımda garanti kapsamında gözüküyor. belliki birşeyler değiş miş

Dostum kardeşime de 1633 garantili demişler yazmışsın ama tekrar teyit etmek istedim. Ve bugun alacak cevabını bekliyorum

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Cihazım iphone 6s model A1633
    Apple sitesindeki seri numaramı yazınca çıkan yazıda ekte
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Teşekkür ederim a1688 bulmazsa a1633 aldırıyorum o zaman;)

• Arkadaşlar kardeşim newyorkta ve yarın son günü. 1688 ile ilgili apple store a gitttiği de boylekod numaralı bir iphone satmadıklarını söylemişler ve ısrarlar 1633 simfree yi vermek istemişler. Ve her yerde garantisi geçer gibi birşey söylemişler. Buradada bir kaç arkadaş yazdı. Ancak oradan neden 1688 kodlu vermediklerini çözemedim. Acaba yarın tekrar gidecek direkt Tmobile full price diye istetsem 1688 verirlermi. Yoksa nasıl olsa yukardaki arkadaşlarında belirttiği gibi 1633 te artık türkiyede garantili olacak diye hiç uğraştırmasammı.

• Arkadaşlar bu sabah tam olarak teyid almak için apple desteki telefonla aradım. A1633 destek almıyor şu an için. Sitede gözüksede bizim sistemimizde şu an için destek almıyor diye gözükmekte diye söylediler. Şu an için destek alan 6s için A1688 .

• Emin olamayayınca apple desteği son bir kere aradım. Forumda a1633 le ilgili paylaşılan şeyleri sordum. Sonuç laraköçokmkısa zaman içerisinde iphone nun nereden alındığının önemi kalmayacakmış. Tüm modellere teknik destek verilecekmiş. Ama bugunde olabilir 1 yıl içerisindede dedi. Garantiyi ısrarla sorunca bizim kulağımıza geldi ama resmi evrak elimize geç ediğinden kesin bir şey soylemek istemiyorum dedi.

• A1633 model küresel olarak garantili gözükse de Türkiye'de garantiye tabi tutulan ve hizmet bulan model A1688'dir 6s için (A1687 6S+ için). Boşuna A1633 model cihaz almayın. Hangi iphone modelini alırsanız alın garantisi var görünür, ama Türkiye'de geçerli olan sadece A1688 model olur 6s için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine A1633 telefonunuz için başvuruda bulunun haklı olduğunuz için gerekli işlemler yapılacaktır arkadaşlar. A1633 alanlar boş yere tedirgin olmasınlar.
  • Beyler bir çocukla tanıştım, Amerika da yaşıyor. Bana 400 dolara 6s 64 GB alabildiğini söyledi.

Diyor ki burada ki teknoloji mağazalarından indirim zamanlarında toplayıp, sonra satıyoruz. 450 dolara da ben alabiliyorum, kargo masrafı da ona ait. Sadece pasaporta işletecem hepsi o kadar.

Böyle bir şey mümkün müdür, 400 dolara oradan alabilir mi? Üstelik elinde 10 tane varmış.
  • _ELNINO_ kullanıcısına yanıt
    apple sitesi satış fiyatı malum 749 dolar, mağazalar 400 dolara satacak kadar indirim yapıyormu bilmiyorum pek mümkün gelmedi bana ama madem elinde varmış cihazı getirsin parasını öyle ver, bu şekilde daha güvenli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

apple sitesi satış fiyatı malum 749 dolar, mağazalar 400 dolara satacak kadar indirim yapıyormu bilmiyorum pek mümkün gelmedi bana ama madem elinde varmış cihazı getirsin parasını öyle ver, bu şekilde daha güvenli olur.

Kendisi orada yaşıyor, diyor adresine kargolarım, 1 haftada elinde olur. Güvenli bir ödeme yöntemi olarak ne yapmalıyım, Ebay den falan mı satış açtırsam?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.