Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika Apple store dan iPhone 6s 128 gb alacam Türkiye de garantili olması için a1688 model için hangi seçeneği seceçem
     Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sim free mi yoksa t mobile mı

• makele M kullanıcısına yanıt
    TR de kullanabilmek için, daha doğrusu istediğin operatörde kullanabilmek için SIM-Free seçim yapman gerekiyor.
  • Ama Türkiye de garantili olması için bir model varmış a1688 diye onun için hangisini seçmek lazım

• 2. Ayda ABD den aldığım 6S 64 GB telefonumu sarj azaldığında kapanması ve Zil sesi en üst seviyede iken sesin cizirtili gelmesi sebebi ile PUPA ya gönderdim.

Sonucu burdan bildiririm.

Ek olarak degisim olur ise pasaport kaydı ne olacak bilgini var mı acaba?

• arkadaşlar amerika cihazı a1778 ile avrupadan alınan cihaz arasında fark var mı ? anten vs . Sahibinden de 2800 tl 128 gb a1778 modeli satılıyor . Avrupa fiyatlarına bakıyorum euro yükseldiği için 20 ,30 lira fark oluyor arasında . Sizce sahibindende ki amerika cihazı alınır mı ? yoksa avrupa cihazımı tercih etmeliyim .. Bundan önce hep avrupa cihazları getirtmiştim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 17 Kasım 2016; 13:41:2 >
  • Arkadaşlar,daha önceki sayfalarda farklı şeyler söyleyenler olmuş.Geçen sene t-mobile almıştım Türkiye garantisi için ve sorunsuz kullanmıştım.Bu sene de yine t mobile alacağız 7 plus için değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 21 Kasım 2016; 16:37:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury8

full price ödendiği sürece türkiyede tüm modeller sorunsuz çalışır esas olan garanti konusu ki onun cevabı da aşağıdaki tecrübeyle sabittir.

https://forum.donanimhaber.com/m_120184803/mpage_203//tm.htm#121094716

özet: sim-free almayın.

Sim free niye almıyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oregonda yaşıyorum kafa rahat :)
  • ispirstyle İ kullanıcısına yanıt
    sim-free cihazlar, tıpkı verizon ve sprint sim kartlı cihazlar gibi a16xx serisi olduğu için türkiyede garanti kapsamı dışında kalıyor. o yüzden t-mobile ya da at&t sim kartlı cihazlar kontratsız olarak (7, 32gb için 649+kdv) alınması gerekiyor.
  • Starbury8 S kullanıcısına yanıt
    selamün aleyküm 15 tatilde amerikaya gidicez tam olarak nereye gidiceğimiz belli değil şu an,ıphone 7 almak istiyorum,tek seferde neler gerekli ne yapmalıyız,bunu yazarsanız sevinirim teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Arkadaşlar aklınızda olsun verizon model numarası A1660 aldım şuan sorunsuz kullanıyorum. Türkiye garantili değil tabii ki. Stok sorunu ve renk seçeneğinden dolayı verizon almak zorunda kaldım. T-mobile ve Att bulamayanlar değerlendirebilir.

Hocam bu Verizon. at.t kilitli telefonlar diğer operatörlere kapalı olmuyor mu. Siz nasıl kullanıyorsunuz telefonunuzu?

• selamlar martta bi akrabam amerikaya gidecek fakat teknoloji hakkında bilgisi pek yok. bende anneme iphone 6 almak istiyorum. nereden alsın, neye dikkat etsin genelde herkes 7 için konuşmuş konuda 6 için bişey göremedim. model no alacağı yer sim free AT&T vs gibi şeyleri için yardımcı olabilirmisiniz?
  • hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Kardeşş iphone 6 mi kaldi hal mi kldi 6s bitti sen 6 derdine düşmüşsün o kadar yol telefon getirecek 6 mi getirecek sen 7 almaya gayret göster america 6 ile türkiyede garantilisini bulursun diyecem ama oda kalmiş mi acaba:))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim anneme alacağım için 6 yeterli diye düşündüm. ama şimdi söyleyince acaba iphone SE 'mi aldırsam?
  • Merhabalar, amerikadan alışveriş yapıp ucuz bir kargolama istiyorsanız viabox 'u tavsiye ederim. Kayıt ücreti vb hiçbir ücret talep etmiyolar ve ürünlerinizin güvenliği ile ilgili size geridönüşleri istediğiniz zaman yapabiliyolar. Siteyi inceleyin, türkçe olarak da kullanabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Konu iphone konusu ama durum bütün telefonlar için geçerli, 3 tane satın alma yöntemi var anladığım kadarıyla:

Operatöre bağlı locked ( örn Verizon): ayda 30 dolar ( rakamı attım)

Operatör çıkışlı ama unlocked: Verizon unlocked deniyor: 800 dolar

International unlocked: bu komple bağımsız yine 800 dolar.

Mesela ben şuan Samsung S8 almaya çalışıyorum sadece Verizon Unlocked var, 760 dolara direk satılıyor. Bu TR de sorunsuz çalışır mı? Verizon'la bir ilişkisi kalıyor mu telefonun?

Teşekkürler.

• Selamlar,

Tr geçerli model numarası araştırırken artık uluslararası garantinin TR'de geçerli olmadığı yönünde gazete haberleri (mart 2017 tarihli) ile karşılaştım. Beklendiği gibi apple.com.tr de bu yönde bir açıklama yok. Konu ile ilgili olarak net bilgisi olan var mıdır?

• Arkadaşlar bu yurtdışından getirtilen iphone lar hala garanti dışı mı Türkiye'de bir ara öyle bir haber çıktı

Bir de aranızda bilen var mı almanyada 7 32 ler ne kadar bir abimiz alacak bana sordu da fiyatını belki biliyorsunuz diye size sorayım dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Arkadaşlar bu yurtdışından getirtilen iphone lar hala garanti dışı mı Türkiye'de bir ara öyle bir haber çıktı

Bir de aranızda bilen var mı almanyada 7 32 ler ne kadar bir abimiz alacak bana sordu da fiyatını belki biliyorsunuz diye size sorayım dedim

Sanırsam o olay iptal oldu turkiye tekrar uluslar arası garanti kapsamına alındı kısa sure sonra diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.