Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkiyeye giriste cantadaki iPhone sayisinin bir onemi oluyor mu?
    Hani koca bir bavul doldurmayacagim tabii ki ama cebimde kendi telefonumla beraber toplamda 3-4 iPhone ile giris yapabilir miyim?
  • Mastermind. kullanıcısına yanıt
    A1660 modeli hangi operatörlerle sorunsuz kullanılabiliyor? Bu da önemli. Türkiyedeki 4g bantları tüm operatörler için yakın gibi görünse de az da olsa farklılık var. Bu farklılık sorun çıkarır mı? Bu konuda uzman arkadaşlar cevap yazarsa memnun olacak birçok insan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikadan bende aldırıcam 7 plus t-mobile ve att var diyor ikiside burda çalışırmı garantide hepsinde uluslar arası 1 yıl mı oluyor haber bekliyolar bende yardımcı olursanız memnun olurum

• t-Mobile çıkışlı iphone 7 im simlock lı geldi, simlock açılmıyor.
    Önerisi olan veya unlock yapan bir yer biliyor musunuz?

• ogzsrt O kullanıcısına yanıt
    iTunes den açılıyor diyorlardı denediniz mi?

• Amerika'dan 2 tane iPhone 6s alsam bir sorun çıkar mı?
  • fransa dan iphone 7 plus aldırsam tax durumu nasıl olur bilen yada yaşamış olan var mıdır ? Aldıracağım kişinin pek fazla vakti olmayacak iş için gitmekte çünkü onada yük olmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar gelen cihaz bu sanırım uyumlu daha deneme şansım olmadı. Fikrinizi almak istedim burada çalışır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzr34

Arkadaşlar gelen cihaz bu sanırım uyumlu daha deneme şansım olmadı. Fikrinizi almak istedim burada çalışır mı?

A1778 ve LL/A. Doğru cihazı almışsınız hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Sim kartı taktım ve hiç problemsiz çalıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

Orijinalden alıntı: icolie

Arkadaşlar, bir arkadaşıma newyorktan iphone 7 plus 128 gb aldırmak istiyorum. Sitesinde şu anda 869 dolar fiyat gözüküyor. Tam olarak bu fiyata alınabiliyor mu? Yoksa vergi eklenme durumu var mı?
    http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7#10,01,30

Yüzde 8.5 vergi eklenir kesin bilgi olarak vergiyi geri alamazsınız.aldığını söyleyen azınlık giysilerden kozmetikten veya mağaza indirimi ile alıyor tax refund denilen bir olay yok.alırken posta kodu girerseniz hesaplar vergiyi ve ekler.

128'lik 7 yi 66 dolar vergiyle birlikte newyork'tan almıştım. 815 dolara denk gelmişti.

• unchange U kullanıcısına yanıt
    Vergi iadesinde aracı olan firmanın sitesi: www.globalblue.com

Ürünü alırken mutlaka tax refund belgesi alsın, gerisi havaalanında globalblue ofisinde hallediliyor, fazla sıra yoksa işlem max 5 dakika
  • Arkadaşlar bir arkadaşım Chicago'ya seyahate gitti, İphone 7 Plus sipariş etmek istiyorum, kendisinin vakti olmayacağından apple.com dan alıp oradaki adresine göndermem lazım. Fakat burada yorumları okudum ve epeyce de kafam karıştı, telefonun burada sorunsuz çalışması için siparişi nasıl vermem gerekli? Uyumlu olan telefonu apple.com üzerinden nasıl alabilirim? Bilenler cevaplarsa minnettar kalacağım.
  • phoinos P kullanıcısına yanıt
    apple.com üzerinden istediğn modeli seçip gelen ekrandan T-Mobile'ı seç ve devam et.
  • duduco kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım
  • Beyler yok mu amerikada olan ya da gidip gelecek olan

• App store da sim free and unlocked secenegi satisa cikmis,abd den alirken turkiyede sorunsuz calismasi icin onu mu tercih etmemiz gerekiyor acaba,bilgisi olan paylasirsa sevinrm.

• alihsan33 A kullanıcısına yanıt
    full price ödendiği sürece türkiyede tüm modeller sorunsuz çalışır esas olan garanti konusu ki onun cevabı da aşağıdaki tecrübeyle sabittir.

https://forum.donanimhaber.com/m_120184803/mpage_203//tm.htm#121094716

özet: sim-free almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury8

full price ödendiği sürece türkiyede tüm modeller sorunsuz çalışır esas olan garanti konusu ki onun cevabı da aşağıdaki tecrübeyle sabittir.

https://forum.donanimhaber.com/m_120184803/mpage_203//tm.htm#121094716

özet: sim-free almayın.

Hocam yalniz sizin soylediginizin aksine sim free olanin daha kapsamli oldugunu da soleyen var,inanin kafamiz cok karisti:(.bi de bu full price olayi abd den app storedan alirken full price istedigimizi mi soliyerek mi alicaz,site de full price dediginz one time payment olanmidir bu full price olayi?

• Zaten turkiyede ve ortadoguda sim free cihazlari garanti disi birakan sey de o kapsaminin genisligi
    Turkiyede garantisi gecen cihazlar bizim kullandigimiz gsm cihazlari, gecmeyenler de cdma ve gsm birlikte olan cihazlar yani daha kapsamli olanlar
    Cdma da Çin Hong Kong amerika gibi ulkelerde bazi operatörler tarafından kullaniliyor ve o operatorlerdem hattiniz yoksa sizin icim hicbir sey ifade etmiyor aksine cihazi garanti icin avrupada ya da amerikada servise goturmeniz gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.