Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam önceden almak avantajlı
    Biz iki kişi istanbul-newyork
    Newyork-los angales
    Los angales-istanbul yapacağız
    Kişi başı direk uçak biletleri new york-los angaleste dahil 3250tl gibi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mik.mik -- 5 Ekim 2016; 18:24:03 >
  • Merhaba arkadaşım şuan Newyork'ta AT&T modelli kontraktsız alacağı IPhone7 Türkiye'de çelışır değil mi? Kesin emin olmak istiyorum. Parasını verdim benden haber bekliyor. Bunun dışında nelere dikkat etsin? Vergi iadesi, seri numarası vb.

Şimdiden cevap ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • İphone 7 için a1778 avrupa modeli, T-Mobile ve ATT bu avrupa koda sahip iki cihaz, ATT'yi online siparişle almak mümkün değil, GSM Hattı bilgileri istiyor, T-Mobile'de ise böyle bir sıkıntı yok, bu kadar bilgiden sonra 6S'i T-Mobile alıp çatır çatır kullanmıştık. İphone 7'yi T-Mobile alıp kullanmamızda herhangi bir sıkıntı var mı? Ben de sipariş edeceğim ortalama teslim süresi 3 hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza2000 -- 6 Ekim 2016; 22:50:59 >
  • mrb, New york 5. caddeden İphone 7 128 gb A1660 modelini kontratsız diye 815 dolara aldı arkadaşım yalnız tel bana geldiğinde içinden verzion hat çıktı ve de hattım çalışmadı ne yapmalıytım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hok034

mrb, New york 5. caddeden İphone 7 128 gb A1660 modelini kontratsız diye 815 dolara aldı arkadaşım yalnız tel bana geldiğinde içinden verzion hat çıktı ve de hattım çalışmadı ne yapmalıytım arkadaşlar

Sizden önce yazan bi arkadaş verizon hatlı almış o da sorunsuz kullandığını söylüyodu. Sizinkinin çalışmaması gerçekten çok ilginç olmuş. Hangisinin neye göre çalıştığını henüz tam olarak maalesef anlamış değilim. Yakın zamanda bir arkadaşımda bana getircek ama bu yazılanları görünce kafamız karışıyor maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihsan33

quote:

mrb, New york 5. caddeden İphone 7 128 gb A1660 modelini kontratsız diye 815 dolara aldı arkadaşım yalnız tel bana geldiğinde içinden verzion hat çıktı ve de hattım çalışmadı ne yapmalıytım arkadaşlar

Sizden önce yazan bi arkadaş verizon hatlı almış o da sorunsuz kullandığını söylüyodu. Sizinkinin çalışmaması gerçekten çok ilginç olmuş. Hangisinin neye göre çalıştığını henüz tam olarak maalesef anlamış değilim. Yakın zamanda bir arkadaşımda bana getircek ama bu yazılanları görünce kafamız karışıyor maalesef..

Full Price ve unlocked secenegi ile magzadan alınan tüm telefonlar burda calısır. farklı magzalardan alırsanız sıkntı cıkabılır bilginize...

verizon sprit att tmobile hepsi calısıyor tr de.....

• quote:

quote:

Ben ve 2 arkadaşım toplam 6 adet verizon aldık hepsi sorunsuz ... 7 128 gb . Kontratsız alındığında verizonlarda sıkıntı yaşamadık .

• Avrupa modellerini ne zaman amerikada apple storelerde alabiliriz. Arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum ama 1 yıl garantisi olsun en azından türkiyede o yüzden avrupa modelini almak istiyorum. 2 3 hafta içinde bulabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sui-Generis52

Avrupa modellerini ne zaman amerikada apple storelerde alabiliriz. Arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum ama 1 yıl garantisi olsun en azından türkiyede o yüzden avrupa modelini almak istiyorum. 2 3 hafta içinde bulabilir mi acaba?

T-Mobile ve ATT cihazlar full price olarak alınırsa Unlocked oluyor.Ayrıca model kodu A1778 olmalı iphone 7 için.GSM versiyonu bu,doğal olarakta avrupa cihazı gibi.1 yıl garantisi var diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Sui-Generis52

Avrupa modellerini ne zaman amerikada apple storelerde alabiliriz. Arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum ama 1 yıl garantisi olsun en azından türkiyede o yüzden avrupa modelini almak istiyorum. 2 3 hafta içinde bulabilir mi acaba?

T-Mobile ve ATT cihazlar full price olarak alınırsa Unlocked oluyor.Ayrıca model kodu A1778 olmalı iphone 7 için.GSM versiyonu bu,doğal olarakta avrupa cihazı gibi.1 yıl garantisi var diyorlar.

Apple amerika sitesinde bakıyorum ama tmobile ve att de stok problemi var sanırım tek tük yerlerde var sadece. Ama Verizon maşallah her yerde var :) umarım yakın zamanda çözerler stok problemini

• Arkadaşlar newyork 5. caddeden aldığım iphone 7 jet black 128 gb telefonum 815 dolara faturalı olarak aldım. telefonunun içinden verizon hat var. hat kontratsız alınmıştır. bugun apple ile görüştüm telefonu verizonu arayarak sim kilidi kaldırılabiliyor veya itunes da telefona yeniden yükleyerek iki şekilde de sim kilid kaldırılıyormuş. ben bunlarla uğraşamadığımdan yeniden iphone 7 alacağım newyorktan düşünen olursa bu telfonu da 2700 tl ye verebilirim yoksa yeni telefonu alırken bunu apple iade edeceğim bu ilan 3 günlüktür. telefon a1660 modelidir. jelatini kutusu faturası herşeyiyle duruyor.
  • hok034 H kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazımda A1660 verizon hatlı şuan sorunsuz kullanıyorum. Geçen sene aldığım 6s'te bende içindeki hatla aktifleştirmiştim. Sonra itunesa bağlanıp yeniden kurulum yapınca ekranda zaten kocaman kilid açıldı yazısı çıkıyor. Deneyin zaten cihazı bozacak yada illegal bir işlem değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 7 Ekim 2016; 20:13:33 >
  • hok034 H kullanıcısına yanıt
    Hocam neredesiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

Full Price ve unlocked secenegi ile magzadan alınan tüm telefonlar burda calısır. farklı magzalardan alırsanız sıkntı cıkabılır bilginize...

verizon sprit att tmobile hepsi calısıyor tr de.....

Hocam bu full price olayini biraz detaylandirabilirmisiniz,genelde bir sure sonra sim free ve unlocked secenegiyle satilmaya baslanio,bunun gibi birsey mi? Her hattin full price li versiyonumu da olmus oluyor. Bi de fiyatta bi farklilik var mi acaba. Cevaplariniz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hzr34

Hocam neredesiniz?

pm attım...
  • Amerikadan arkadaşım gelecek.ihone 6s almayı düşünüyorum.fiyatlara nereden bakabilirim ve alirken neye dikkat etmeliyiz.sim kartta sorun yasamamk icin türkiyede.kisaca anlatirsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

Amerikadan arkadaşım gelecek.ihone 6s almayı düşünüyorum.fiyatlara nereden bakabilirim ve alirken neye dikkat etmeliyiz.sim kartta sorun yasamamk icin türkiyede.kisaca anlatirsaniz sevinirim

Mobilde 68, tamda 23 sayfadır kısaca anlatılıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 9 Ekim 2016; 16:35:06 >
  • musakilic kullanıcısına yanıt
    Gelmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu daha öncede soruldu ama yinede kesin bir cevap yok. Amerikadan bir operatör telefonu alıp Türkiye'de Türk Telekom operatörü ile sorunsuz çalışacak olan iphone 7 ve iphone 7 plus modelleri hangileridir? Özellikle kullananlar cevap verirse iyi olur. Birde e Amerikada operatörden telefon alıp burda sorunsuz kullananlar, bunu model numarası ve Türkiye'deki operatörü ile yazarsa telefon almak isteyenlerin işi kolaylaşmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ula_isiyin

Arkadaşlar bu daha öncede soruldu ama yinede kesin bir cevap yok. Amerikadan bir operatör telefonu alıp Türkiye'de Türk Telekom operatörü ile sorunsuz çalışacak olan iphone 7 ve iphone 7 plus modelleri hangileridir? Özellikle kullananlar cevap verirse iyi olur. Birde e Amerikada operatörden telefon alıp burda sorunsuz kullananlar, bunu model numarası ve Türkiye'deki operatörü ile yazarsa telefon almak isteyenlerin işi kolaylaşmış olur.

a1660 modellerin sorunsuz kullanıldığını söylemiş arkadaşlar. A1778 modelini alıp kullanan duymadım daha. Kullanan arkadaşlar bi ses ederse bende sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.