Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl hesaplayacağız bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty2626 M kullanıcısına yanıt
    Ne kadara almış arkadaşın oradan hocam Bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Nasıl hesaplayacağız bunu

0,8 diye hatırlıyorumda suudi riyalini güncel halini google sor
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Oradaki rakam ile çarpıyoruz galiba yani bildiğin dolar gibi hesaplanıyor değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Oradaki rakam ile çarpıyoruz galiba yani bildiğin dolar gibi hesaplanıyor değil mi

aynen öyle
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Dun aksam ayni masada denk geldik telefonu inceledim gercekten başarılı ama arkadasimin bir onceki telefonu 6s oldugu için cok aşırıda bir fark olmadığını söyledi ama ben s6 edge kullanıcısı olarak cok beğendim fiyatina gelince =))
    2100 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Çok pardon hem 7 hem plus almis arkadasim sen plusun fiyatini sormuşsun
    Plus =2550 32gb
    7 =2100 32gb

• musty2626 M kullanıcısına yanıt
    Bende 64 6s plus için 2350 vermişyim 4 ay önce akrabalar getirmişti Arabistan'dan ama fiyat gerçekten güzelmiş 7 Plusın

Teşekkür ederim cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 25 Eylül 2016; 9:12:34 >
  • Arkadaşlar iPhone 7 leri alırken randevu isteniyormu? Şuanda Amerikada tanıdığım var ve yarın 7 Plus alınacak Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

• merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, arkadaşım bana amerikadan iphone 7 plus 128gb getirecek burda garantisinin geçmesi ve telefonun sorun çıkarmaması için hangi seri numaralı olanı almalıyız? a1784 mü ? şimdiden teşekkürler cevaplar için
  • Evet model No A1784 full Price olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Arkadaşlar iPhone 7 leri alırken randevu isteniyormu? Şuanda Amerikada tanıdığım var ve yarın 7 Plus alınacak Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Girsin sıraya alsın direk randevuya gerek yok central parkın köşesindekine gitsin digerlerinde genelde olmuyor cok sırada yoktu 2 gün önce alır 1-2 saate
  • Arkadaşlar, diğer bir forma sordum hatta bir arkadaştan yanıt aldım ama birkaç kişidende net cevap alıp netleştirmek istiyorum....
    USA dan AT&T iphone7 yada 7 plus alıp türkiyede sıkıntısızı kullanan var mı ? Dün bir arkdaşım USA dan alacaktı ama Mağza çalışanı TMobile TR de çalışır ama ATT den emin değiliz gibi bir şey demiş oda muallakta kaldı.. ve alım işini iyice emin olasıya kadar bıraktık... sizlerden net bir bilgi bekliyoruz... tşkler,
  • Arkadaşlar iphone 7 A166o verizon modelleri de türkiyede garantili olarak çalışacaktır
  • Arkadaslar 19 eylulde appstore'dan alınmasına karsın Kredı kartında hala bir çekim olmaması normal mi ?

Bankamı aradığımda herhangi bir slip reddi görülmediği söylendi

• Bavulcularda 6s64gb ve 7 32gb nin fiyatları nasıl şuan beyler

• Arkadaşlar aklınızda olsun verizon model numarası A1660 aldım şuan sorunsuz kullanıyorum. Türkiye garantili değil tabii ki. Stok sorunu ve renk seçeneğinden dolayı verizon almak zorunda kaldım. T-mobile ve Att bulamayanlar değerlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokerTurk

Arkadaslar 19 eylulde appstore'dan alınmasına karsın Kredı kartında hala bir çekim olmaması normal mi ?

Bankamı aradığımda herhangi bir slip reddi görülmediği söylendi

Normal, genelde shipping ertelenir, birçok kişi para iadesi ister.
    Zaten çekilmemiş paranın iadesi elbet daha kolaydır.

• Arkadaşlar, bir arkadaşıma newyorktan iphone 7 plus 128 gb aldırmak istiyorum. Sitesinde şu anda 869 dolar fiyat gözüküyor. Tam olarak bu fiyata alınabiliyor mu? Yoksa vergi eklenme durumu var mı?
    http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7#10,01,30
  • quote:

Orijinalden alıntı: icolie

Arkadaşlar, bir arkadaşıma newyorktan iphone 7 plus 128 gb aldırmak istiyorum. Sitesinde şu anda 869 dolar fiyat gözüküyor. Tam olarak bu fiyata alınabiliyor mu? Yoksa vergi eklenme durumu var mı?
    http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7#10,01,30

Yüzde 8.5 vergi eklenir kesin bilgi olarak vergiyi geri alamazsınız.aldığını söyleyen azınlık giysilerden kozmetikten veya mağaza indirimi ile alıyor tax refund denilen bir olay yok.alırken posta kodu girerseniz hesaplar vergiyi ve ekler.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.