Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21inden itibaren new yorkta olacağım. ordan alabilirim. apple store dan fiyatlara bakabilirsiniz ordaki fiyatlardan alıcam, new york eyalet vergisini ekleyin birde üstüne. ilk sayfada belirtilmiş sanırım. sorularınızı pmden atabilirsiniz
  • Arkadaslar bi abim aracılığıyla amerikadan ip7+ getirmeyi düşünüyorum. unlocked olmasi ve yakinda belli olacağını umduğumuz gerekli kodu söylemem yeterli degil mi kendisine sorunsuz bi sekilde kullanabilmem ve garanti icin ek bir sey gerekmiyor degil mi ? ayriyetten simfree getirmek gerekmiyor mu bunun için onceki mesajlarda bazi arkadaslar verizon hattan falam bahsetmis de ? Cevaplarsanız sevinirim haber vereceğim icin kendisine simdiden tesekkurler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler usa apple store'dan telefon alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak o gelenler burada çalışır mı? Kilit vs bişey olur mu? Ben gittim 25 ağustos'da iP 6 aldım 2720 liraya şimdi bakıyorum 32'lik 6S TR Apple'da 2749.

Bir sorum daha var. Deneyen oldu mu bilmem ama TR Apple, kurumsal karta taksit yapıyor mu acaba. Yapıyorsa fark var mıdır.

• Kardeşim Dubai'ye gidecek ordan aldırsam ne kadar öderim bilgisi olan varmı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrihak -- 19 Eylül 2016; 6:03:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

25 eylüle kadar türkiyede satişa cikar tanitilmadan bişey söylemezler 25 eylüle kadar americadan alirsin merak etme bi kaç kullanici modelini aciklar yada kendi sitesinde veya türkiye apple sitesinde model numarasi illa yayinlarlar..!

Benimde arkadaş 22 ekimde geliyo Amerikadan 1 tane iphone 7 siparişi verdim ona. Acaba 20 ekim civarı alıncak iphone 7 ilk parti mi olur ? Ek olarak izlememiz gereken adımlar nelerdir ? Buradaki herhangi bir apple store a gidip 1 yıl garantisi olan iphone 7 serisini mi öğrenmemiz gerekir ? Teşekkurler

hocam toplam ne kadar tutuyor ücreti ?
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    128 gb plus 870 dolar

• Bende haftaya konferans için gidiyorum ilgilenenler temasa geçebilir
    https://forum.donanimhaber.com/m_120455389//tm.htm#120455389
  • bu gün Amerikadan iphone 7 getirtmek için apple aradım. Aldığım cevaplar
    sim kilitli yada kiltsiz fark etmiyor burada açtıra biliyoruz.
    garanti bir yıl
    desteklediği modeller
    a1778
    a1784

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TERAPİST13 -- 20 Eylül 2016; 9:52:27 >
  • ekim başı new yorka gidiyorum 10 günlüğüne ...
    iphone 7 bulma konusunda sıkıntı cekermiyim sizce ..
  • Arkadaşlar merhaba bende apple.com'da ön satış varken T-Mobile seçeneği üzerinden unlocked iphone with Tmobile sim olarak bir iphone 7 aldım. Zaten şu anda amerika sitesinde aynı şekilde satılıyor sim free seçeneği yok. Tam fiyat ödeme yaptım. Arkadaşım gittiğinde apple storedan teslim alacak. 3 sorum olacak en önemlisi ilki

1-) Sizce bu iphone u türkiye sim kartımla çalıştırabilirmiyim? (tmobile sim kart ile aktivasyon gibi şeyler gerekirmi)
    2-) Türkiyede lte desteklediği bant nedir nasıl anlarım destekleyip desteklemediğini?
    3-) Apple türkiyede garantisi geçerli midir?

teşekkürler
  • TERAPİST13 T kullanıcısına yanıt
    A1778 (iPhone 7)

A1784 ( 7 plus ) icin mi acaba?

• RamiRezZ R kullanıcısına yanıt
    Bende 6s var abd den gelme. Geldiginde icinden verzion sim kart cikti onu cikartip attim kendi hattimi taktim kullanmaya basladim sorun olmadi.

Garanti konusunda global kodlu olanlardan almaniz lazim. Yukarida bir arkadas apple a sormus o kodlar olmasi lazim. 1 yil garantisi olur burda

• Bir adet 6S(32gb) ve bir adet SE(64GB) siparişi vermek istiyorum. 549+449=998 usd totalde. Ocak ayında kendim de yurtdışına çıkabilirim ancak hem Abd'de iphone daha uygun fiyata hem de 3 ay boyunca arızalı telefonla idare etmek zor olacak. İlgilenenler mesaj yazsınlar ana konuları konuşalım.
  • marcopolo34 kullanıcısına yanıt
    vergileri eklemeyi unutmuşsunuz :).toplam 100 dolara yakında vergi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furg -- 22 Eylül 2016; 22:12:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furg kullanıcısına yanıt
    Tabi ki farkındayım. Abd'de eyalet vergileri %8 civarında. Mesaj yoluyla iletişim kuran arkadaşlarla konuşmaktan kastım bunun gibi şeyler zaten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7 plus ın Arabistan fiyatını bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Aynen ogle arkadasim dubaiden aldi plus modeli A 1784 yaziyor 88 olanda 7 icin

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Arkadaşlar 7 plus ın Arabistan fiyatını bilen var mı

http://www.jarir.com/sa-en/smartphones-accessories/apple-smartphones-&-accessories/apple-iphone-7-plus-smartphones-467302.html

yalnız facetime suudi modellerinde yok diyorlar
  • Amerika'dan 7 plus 128gb mat siyah için yardımcı olacak forumdaş var mı?

• Beyler 6s plus 64 cihazım satılık haberiniz olsun 1 yıldan fazla garantisi devam ediyo tr cihazı. Orjinal kılıfyla vericem.

Bu arada 7 plus getirebilecek olan varsa pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.