Bildirim
Amerikadan İphone 6s+ alıcam ne kadara mal olur bana ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an 16 gb 749 dolar+ %8 dolar civarı vergisi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 649 ile başlamıyor mu fiyat 😊
quote:
Orijinalden alıntı: skydiver132
Hocam 649 ile başlamıyor mu fiyat 😊
konuyu acan kisi plus demis verilen fiyat dogru.
16 gb olanı 749 $ ve 64 gb olanı 849 $ mış şimdi öğrendim buna ek olarak orda Türkiyede kullanmak için açtırmak gibi işlemler yapııyor mu ? Yapılıyorsa bu işlemler ne kadar a mal olur bana ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancaki -- 28 Aralık 2015; 13:10:57 > -
Pasaportuna 131,50 TL vergi ödeyerek kayıt ettirmen gerekiyor. Bazı ABD cihazlarının burada garantisi yok. -
64 gb için 850 $ + 131.50 tl yani bana olan tam fiyat , teşekkür ederim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancaki -- 28 Aralık 2015; 13:12:02 > -
Arkadaşlar fiyatı vermişler. Türkiyede kullanmak için harcını ödeyip pasaportunza kayıt ettirmeniz lazım. Yoksa telefon olarak kullanılamaz. Bunun içinde harç bedeli + pasaport yeterli ama yanılmıyorsam son 20-30 gün içinde yurda dönüş şartı olacak ve de 2 yıl içerisinde hiçbir imei numarası kaydedilmemiş olmalıydı. Zaten alacağınız cihazlar simfree yani sim kilidi yok. O açıdan bir sorun olmaz türkiyedeki hatlar ile çalışır. -
Doğru diyorsunuz. Plus olduğu gözümden kaçmış.
749 olacak 😊
Work and travel ise amerikada kalcağınız süreye bağlı.iphone 7 nin çıkmasını beklerseniz orda 100 dolar daha ucuza alabilirsiniz iPhone 6s plus'ı
türkiyedeki Apple Storelar Amerika cihazlarına servis sağlamıyor bilgin olsun bunu göze alıyorsan Amerika'dan al
Bazı modellerin garantisi türkiyede de geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- mtjv3tu/a vs mqd83tu/a
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- apple adaptör orjinallik sorgulama
- imei numarasından yer tespiti programı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- iphone 15 pro max şarj girişi
- en çok satan telefon markaları
- jailbreak nedir
- iphone 13 dynamic island
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X