Şimdi Ara

Amerikadan İphone 6s+ alıcam ne kadara mal olur bana ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki yaz work and travel ile amerika'ya gideceğim ve kendime iphone 6s+ almak istiyorum . Daha önceden alan birileri varsa ne kadara mal oluyor bi bilgilendirebilirmisiniz beni ? ? ?

• Şu an 16 gb 749 dolar+ %8 dolar civarı vergisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Hocam 649 ile başlamıyor mu fiyat 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Hocam 649 ile başlamıyor mu fiyat 😊

konuyu acan kisi plus demis verilen fiyat dogru.

• dolcia kullanıcısına yanıt
    16 gb olanı 749 $ ve 64 gb olanı 849 $ mış şimdi öğrendim buna ek olarak orda Türkiyede kullanmak için açtırmak gibi işlemler yapııyor mu ? Yapılıyorsa bu işlemler ne kadar a mal olur bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancaki -- 28 Aralık 2015; 13:10:57 >
  • Pasaportuna 131,50 TL vergi ödeyerek kayıt ettirmen gerekiyor. Bazı ABD cihazlarının burada garantisi yok.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    64 gb için 850 $ + 131.50 tl yani bana olan tam fiyat , teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancaki -- 28 Aralık 2015; 13:12:02 >
  • Arkadaşlar fiyatı vermişler. Türkiyede kullanmak için harcını ödeyip pasaportunza kayıt ettirmeniz lazım. Yoksa telefon olarak kullanılamaz. Bunun içinde harç bedeli + pasaport yeterli ama yanılmıyorsam son 20-30 gün içinde yurda dönüş şartı olacak ve de 2 yıl içerisinde hiçbir imei numarası kaydedilmemiş olmalıydı. Zaten alacağınız cihazlar simfree yani sim kilidi yok. O açıdan bir sorun olmaz türkiyedeki hatlar ile çalışır.
  • enyalios* kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz. Plus olduğu gözümden kaçmış.

749 olacak 😊

• Work and travel ise amerikada kalcağınız süreye bağlı.iphone 7 nin çıkmasını beklerseniz orda 100 dolar daha ucuza alabilirsiniz iPhone 6s plus'ı

• türkiyedeki Apple Storelar Amerika cihazlarına servis sağlamıyor bilgin olsun bunu göze alıyorsan Amerika'dan al

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Bazı modellerin garantisi türkiyede de geçerli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.