Şimdi Ara

amerikadan iphone getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba aben 16 yasındayım amerikadan i phone getirtmek istiyorum ama biri bana yanımda 18 yasından büyük olmadan iphone alamayacağımı ve bu durumun sadece iphone a ozel oldugunu soyledi bana bu pek mantıklı gelmedi ne o amerika iphone icin ozel bilgilermi istiyor bu reklam gibi birşey olurdu dolayısıyla bana pek mantıklı gelmedi varmıdır boyle birsey ayrıntıları rica edeceğim sizden bide bunun amerika fiyatını güncel olarak bilen varsa ricam, ayrıca yurt dısından alınan garantili iphone burada geciyormu garantisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkipci -- 6 Haziran 2010; 1:33:55 >

• eğer amerikadaysan 18 yaşını geçmiş bir tanıdığınla arkadaşınla vs. gidersin parayı verir paşa paşa alırsın eğer varsa öyle bir şey. dert olacak bir konu değil
  • yok ya yanlızım sokaktaki mazlumumu cevireyim bide ben onu garanti icin sordum eger garantisi türkiyede geciyorsa faturanın bi yakınımın uzerine olması iyi olur diye
  • Fatura yada garanti sorun edilecek birsey degil, sonucta iPhone icin garantin olmayacak Turkiye'de.

Yarin satisa ciksa bile kontratsiz satin alabilecegini dusunmuyorum ilk bir kac hafta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.