Şimdi Ara

amerikadan kargoyla i phone getirtme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikadaki arkadşıma parasını vericem iphonun o alıcak kutusunu ayrı yollicak iphonu ayrı yollucak gümrükte takılma olur mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekoutt -- 8 Temmuz 2008; 14:37:44 >

• ülkeye posta veya hızlı kargo ile iphone (cep telefonu) sokmak kesinlikle yasak. fark edilirse takılır ve kesinlikle alamazsın, postada geri gönderilir, hızlı kargoda devlete kalır. getirmeyi başaranlarda var ama unutma onlar şanslı azınlık. şaslıyım dersen dene istersen...
  • ben o riske girenlerdenim ve sorun yaşamadım satıcı talimatlarıma harfiyen uydu ve cihaz 5. günde elimdeydi...şimdi arkadaşlarım bizede getirt diye söylenip duruyolar ama o riske girebilir miyim bilmiyorum...stresten ölücektim gelen kadar...
    telefonu tek başına güzelce sarıp havalı zarfla yollasın üstüne bozuk ürün yada yedek parça yazsın,hatta şarjı bitik olsun gümrükte takılsa bile açamazsın teli inandırıcı olur şanslıysan kapına kadar gelir...parçalarıda ayrı yollasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 8 Temmuz 2008; 15:13:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.