Şimdi Ara

amerikadan kulaklık getırtıcem yardım lutfen:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar,bır arkadasım 10 gun sonra amerıkadan gelıyo ve bana kulaklık alacak ama bıraz kararsız kaldım.oncelıkle kullanım yerlerımı ve ısteklerımle dusundugum modellerı yazayım.daha sonra sızlerın onerılerınıze de acıgım.
    --ben cok sık seyahate cıkarım.kulaklıgı genellıkle otelde laptopla muzık ve fılm ıcın kullanıcam.
    --arasıra ucakta kullanma fırsatım olabılır.
    --evde guzel bır sıstemım var orada muzık amaclı kullanabılırım.
    --yolda yururken,otobuste gıderken fılan muzık dınlemem.
    --genelde pop tarzı muzıkler dınlerım.baslar tızler fılan hosuma gıder.yanı sesı bıraz suslu sevıyorum galıba.
    --kulaklıgın verecegı ses kalıtesı herseyden once gelır benım ıcın.bu yuzden su kadar saat kullanırsan kulagın acır,cok agırdır vs. benım ıcın onemlı degıl.

almayı dusundugum modeller ıse sennheiser hd 280 pro,koss portapro ve jbl 420.portapro ve jbl dınleme sansım oldu guzeldıler fakat hd 280 dınleyemedım.onerılerınıze acıgım..

• bütçeni yazarsan yardımcı olabilirim. Sanırsam 100$ ı gözden çıkarmış gibi duruyosun:)
  • evet 100 dolar gıbı verebılırım.bunların ıcınde en pahalısı hd 280.oda 80 dolar cıvarı.portapro 39,jbl 420 de 50 dolara alınabılıyo.ozellıkle portapronun sesı guzeldı.acaba hd 280 le karsılastırırsak portapro mu tercıh edılmelı?
  • Sennheiser PC350 + Steelseries serbia sound card
  • cevap ıcın tesekkurler darkswordman,ama sadece kulaklık 199 dolar!benım butcemi baya bı asar:((
  • Şimdi 100$ bütçe için öncelikle şu markalarda karar kılmanı öneririm. Koss,Akg,Sennheiser,Sony

Sıralamayı şöyle yapmak gerekirse;

1- Kossla başlıyorum, fiyat olarak en uygun ve en güçlü modellerden. Kulaklıklar ise Koss pro 4AAA ve Koss pro 4AA dır. Bu iki kulaklıkların gücü 250 ohm a kadar çıkmaktadır ve bu güçdeki kulaklıklar için Usada şaka gibi fiyatı vardır. Tam verim almak için bir amfiye ihtiyaç duyucaksın ama, bunuda göz önünde bulundur. İlerde bi amfi alırsanda artık, olayı yararsın bu kulaklıklarla, o kadar söyleyim. İki kulaklık özellikleri tamamen aynı, frekans aralığı dahil olmak üzere, sadece işçilik yüzünden fiyat farkı var. Birde tasarım olarak çok iyi değiller, Koss'un en büyük dezavantajı zaten. Ama bu bahsettiğim kulaklıklar için, ses aşmış bitmiş bi olaydır, onda kafanda soru işareti olmasın.(amfi şart ama ) Koss'ların linkleri;

http://cgi.ebay.com/NEW-Koss-Pro4AAA-Titanium-Headphone-152489_W0QQitemZ350182873920QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item350182873920&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00008Z1QI/afreward-20/

2-Akg önericeğim modeli de akg k270. Bu piyasada en çok tutulan modellerdendir. Özellikle stüdyoda kayıt,mix yapanların tercihidir. İşçilik çok iyidir. Kulak sıkma vs gibi problemler yaşamazsın. Ses kaliteside bu fiyatta kulaklık çok iyi diyemem ama yetip artıcağı kanısındayım.

http://cgi.ebay.com/NEW-AKG-K240-Studio-Headphones-K-240-S-K240S-headphone_W0QQitemZ370177076367QQcmdZViewItemQQptZDJ_Gear_Lighting?hash=item370177076367&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

3-Sennheiser için seninde bahsettiğin hd280'i önericem. Akg'ye göre baslar daha yoğun olduğu için tiz ve midler daha geri planda kalıcaktır. Akg'de daha dengeli olduğunu söyleyebilirim.

4- Sonyler de ise Mdr v-6 ve Mdr7506. Bu kulaklıklar ödüllü kulaklıklardır. Gerçekten şahanedir. Hd 280 yerine bu ikisinden biri çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00001WRSJ/afreward-20/

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000AJIF4E/afreward-20/

5- Steelseries hiç yaklaşma derim. Sadece tasarım ve oyun amaçlı yapılmış kulaklık. Alırsan pişman olursun.

Bu kulaklıklar arasında şiddetle önerceğin varmı dersen, 1. sıradaki Kosslar derim, ama tabi amfi şart. Amfi ihtiyaç duymayanları söylemem gerekirse Akg veya Sony derim. Sennheiser ise en son sıraya koymanı öneririm. Piyasada çok bilinen bi model olduğundan iyi bi model kanısına varılıyo ama abartıldığı gibi değil. Sennhesier alma avantajın şu olabilir sadece, ilan verdikten 2-3 gün sonra satarsın.
    Ben önerilerimi yaptım en yakın hangisi geliyosa onu al tabi, kolay gelsin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Hundred -- 4 Nisan 2009; 23:29:18 >

• arkadasım onerılerın ıcın sagol,koss pro4aat benım de dıkkatımı ceken bır kulaklıktı.fakat fazla bır kullanıcı yorumuna rastlamayınca ıyı olmadıgını dusunmustum.demek degılmıs!pekı ben koss u amfı kullanmadan laptopta dınledıgımde nasıl bır ses alırım?cunku genelde laptoptan dınleme yapıcam.bır de ses yapısı nasıldır?bas,tız mıd dengesi gıbı?bır de fotolardan kulak cevresıne denk gelen kısmın yumusak olup olmadıgını tam anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 5 Nisan 2009; 12:23:10 >
  • Şimdi bu Kosslar'ı laptopta dinlersen bi nevi mp3 playerda dinleme gibi bi durum oluşur. Muhakkak bi amfi şart, Kosslar için tam verim istiyosan. Amfiyle dinlersen herşey çok dengeli, basslar zaten tartışmasız,mid ve tizde gayet başarılı. Yani kaybolmuyo herşey dengeli ve net, ama dediğim gibi amfiyle. Ama diğer söylediklerim, laptoptan güçle rahat bi şekilde beslenebilir tam verimli bir şekilde dinlersin. Bu arada diğer favori kulaklıklarımı eklemeyi unutmuşum.

Roland rh-200, Technics Rp Dh 1200 ve Pioneer hdj 1000

Bu saydığım kulaklıklar arasında en geniş frekans aralığına sahip Technichs'dir. Bu frekans aralığı Sennheiser'ın 400-500$ lık kulaklıklarında mevcuttur.

Roland'dan bahsetmem gerekirse yine frekans özelliği technics gibi kusursuzdur. Bir çok referanscının kurtarıcısıdır. Sepete ekle muhakkak asla pişman olmazsın

Pioneer'da biçok Dj'in tercihidir. Nedeni de tasarımı çok hoş ve rahat bi kulaklık. Ama ben pek beğenmedim bu modeli, bunun yerine şiddetle Technics

Şimdi o kadar kulaklık saydım tabi aklında birsürü soru işareti oldu. Şimdi senin yönünden düşünürsek, birazda baside indirerek , sadece müzik amaçlı kullanıcağın ve laptopda dinliceğini ele alarak en iyi verim alabiliceğin sonuç ; Technics, Roland, Sony, Akg ve Sennhesier'ın saydığım modelleri. . Saydığım 5 model hepside kendi sınıfında fiyat ve performans olarak çok iyi kulaklıklar. Bu saydığım modellerden hangisini kendine yakın görüyosan al asla ve asla pişman kalmıcaksın.

Amfi alırım diyosan tabi Kosslar başta, ama masraflı olur, iyi bi amfi 100$ dan başlar. Koss dışı, bu saydığım 5 modelde yetip artıcakdır, hatta seni uçuracaktır.

• hakkaten o kadar alternatıf getırdın kı kafam karıstı:)ama dun bıraz sabahladım!ve kararımı verdım galıba.koss pro4aat aldırıcam buyuk ıhtımal.fıyatı dıgerlerıne gore daha uygun,64 dolara albılıyor arkadasım.eger gercekten bu kulaklık bahsettıgın gıbıyse fıyatı cok komık kalıyor dıgerlerının yanında.tek kuskum laptopla nasıl ses verecegı ama sesten tatmın olmazsam varlıgını dun ogrendıgım kucuk kulaklık amfılerınden alıcam.bu amfılerın ses cıkısını yukselttıgı ve sesı daha berraklastırdıgı soylenıyo.evde de zaten onkyo 605 le kullanırım,sımdılık ıdare eder.yardımların ıcın sagol dostum
  • arkadasım amerıkadan urunu getıremedı ama ben kafaya koydum ya posta parasını vererek senın tavsıyenle sony mdr v6 aldım.hakkaten supermıs dostumtavsıyen ıcın sagol.almayı dusunen arkadaslara da rahatlıkla tavsıye ederım.alette en hosuma gıden sey detay seslerı vermesı oldu.belkı bazıları ıcın bass eksıklıgı hıssedılebılır ama basları dogal verıyo.yanı bas,tız,mıd hepsı dengelı gıbı geldı bana.bu arada laptoptan muzıklerı dınledıkten sonra kulaklıkları onkyo 605 avr me bagladım.ses daha da guzellestı.demek kı hı fı bır sıstemde tadından yenmez
  • dostum çok sevindim sony aldığına. çok ii bi seçim yapmışsın gerçekten,boşuna ödüllü kulaklıklar değil, dediğin gibi hi-fi sistemde dinlersende yemede yanında yat: )bak benimde canım çekti şimdi yaza alıcam muhakkak:) birde zamanla kulaklığının sesi oturcakdır burn yapma hemen yavaş yavaş herşey:) tekrar hayırlı olsun dostum çok iyi bir tercih iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.