Şimdi Ara

amerikadan kulaklık getirticem yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar,aslında bu baslıgı forumda farklı bır yere acmıstım ama sadece bır arkadasımız yardımcı oldu sagolsun.burayı sonradan farkettım.yardımcı olabılecegınızı dusunuyorum.
    bır arkadasım 10 gun sonra amerıkadan gelıyo ve bana kulaklık alacak ama bıraz kararsız kaldım.oncelıkle kullanım yerlerımı ve ısteklerımle dusundugum modellerı yazayım.daha sonra sızlerın onerılerınıze de acıgım.
    --ben cok sık seyahate cıkarım.kulaklıgı genellıkle otelde laptopla muzık ve fılm ıcın kullanıcam.
    --arasıra ucakta kullanma fırsatım olabılır.
    --evde guzel bır sıstemım var orada muzık amaclı kullanabılırım.
    --yolda yururken,otobuste gıderken fılan muzık dınlemem.
    --genelde pop tarzı muzıkler dınlerım.baslar tızler fılan hosuma gıder.yanı sesı bıraz suslu sevıyorum galıba.
    --kulaklıgın verecegı ses kalıtesı herseyden once gelır benım ıcın.bu yuzden su kadar saat kullanırsan kulagın acır,cok agırdır vs. benım ıcın onemlı degıl.

almayı dusundugum modeller ıse sennheiser hd 280 pro,koss portapro ve jbl 420.portapro ve jbl dınleme sansım oldu guzeldıler fakat hd 280 dınleyemedım.onerılerınıze acıgım..

Edit:nette yaptıgım arastırmalardan sonra koss pro4aat yı de cıddı dusunuyorum.tek sıkıntım kulaklıgın 250 ohm degere sahıp olması.laptop acaba yetersız kalabılır mı kulaklıgı beslemede.eger boyle olursa kulaklık amfısı sızce ısımı gorur mu?

• herhalde kafaüstü kulaklık düşünüyorsunuz kulakiçi de düşünürmüsünüz anlamadım,fiyat aralığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz..
  • evet kulakıcı dusunmuyorum.100 dolara kadar olan kulaklıklar ılgı alanımda:)
  • grado sr 60 veya grado sr 80i öneririm,witness arkadaşımız daha çok grado kullandığı için daha iyi bilgi verir ama ben de bildiklerimi söyleyeyim.grado sr 60a grado sr 80den daha iyi diyor o ama bazıları da tam tersini söylüyor tizleri daha geliştirilmiş bir kulaklık sr 80,açıkçası bu sr80i de sr80in gelişmiş versiyonu amazonda 95 dolar hakkında çok da kullanıcı görüşü okumadım ama belki uygun olabilir size witness belki daha çok şey biliyordur bu kulaklık hakkında.otobüste yolda kullanmayacağım diyorsanız zaten direk gradoyu seçin çünkü gradonun sorunu sesi dışarı çok yansıtması.ama tabii daha çok alternatif olabilir o fiyat aralığında çok ilgi alanım olmadığı için kafaüstü kulaklıklar bilemiyorum.bence amfi için ayrıca masrafa girmeyin çünkü o zaman 150 doların üstüne çıkar masraf en az ara kablo felan da düşünülürse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 6 Nisan 2009; 20:07:15 >

• Yanlış anlaşılma olmaması için ekleme yapayım sr60 ın sr 80 den iyi olsuğunu söylemedim,benim savunduğum sr80 in tam performansını
    vermesi için amfiye ihtiyaç duyması. Eğer amfisiz kullanacaksanız sr80 malesef tam potansiyelini veremiyor,sesi sr60 a oldukça yakın oluyor.
    Eğer bir cep amfisi ile kullanacaksanız sr 80 tabiki daha iyi ses verir. Bu durumu göz önünde bulundurarak sr 60i ya da sr 80i arasında bir seçim
    yapabilirsiniz. Yurtdışından alacağınız sr80 türkiyede ki sr 60 fiyatına satıldığı için daha karlı bir seçim olabilir,ileride belki bir cep amfisi satın
    alıp daha performanslı kullanabilirsiniz. 120 dolar civarına satılan Denon AH-D1001K ya da göz atmanızı tavsiye ediyorum oldukça başarılı bir
    kulaklık. Bunu dışında alessandro ms1 e de bir bakın,sr60-80 modellerinin modifiye edilmiş versiyonu daha bas
    karakterli bir kulaklık.
    Hd 280 pro yu dinlemediğim için doğrudan yönlendirme yapamayacağım ama çoğu kullanıcı oldukça memnun.
    Yine koss pro4aat hakkında detaylı bilgim yok,zaten benim okuduğum yorumları siz çoktan okumuşsunuzdur

• Gradolar iyi hoş kulaklıklar, ama nedense yurtdışı fiyatlarıyla yurtiçi fiyatları birbirine çok yakın seyrediyor. O bakımdan burada isteyip de alamayacağınız veya fiyat farkı yüksek olan bir model seçmeniz biraz daha yararınıza olabilir bi açıdan..
  • EXcom_Zkko haklı elmasepeti.com daha önce görülmemiş bir şekilde bir markayı böyle uygun fiyatlarla Türkiye ye getirdi.
    Ama yeni serilerini getireceğinden pek ümidim yok,eğer grado satın almak isteyen arkadaşlar varsa elma sepetine yeni seriler
    hakkında mail atsınlar belki alıcı kitlesini görürlerse ithal etmek isteyebilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alessandro ms1 i de çok beğenmiyorlar,iyi diyorlar ama fiyat performans oranı grado sr 60 ve 80 gibi değil diyorlar.bunu da söyleyeyim benim okuduklarım bu yönde..
  • arkadaslar cevaplar ıcın sagolun.grado 60 ı daha once elmasepetınde de denemıstım.eminim cok ıyı bır kulaklıktır ama bana orada koss portapro daha ıyı gelmıstı:)belkı de kulak zevkım yoktur ama portapro benım zevkıme daha yatkındı.gradolar sankı daha cok muzik secen kulaklıklar gıbı gelmıstı bana.seslerı daha flat verebılen uzerıne kendınden bırsey katmayan bır kulaklık gıbı.eminim kalıtelı bır amfıde asıl farkını ortaya koyuyordur.
  • Sanıyorum bas ağırlıklı müzik dinlemeyi seviyorsun. Eğer böyleyse akg k414p 50 dolarlık amazon.com fiyatıyla işini fazlasıyla görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.