Şimdi Ara

Amerikadan PSP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eger ki olurda amerikadan ucuza bir PSP alirsam europa ve turkiyeden satin alacagim veya download yapacagim oyunlarda calisma problemi olurmu.. bazilari bu NTSC ve PAL goruntu standartlari yuzunden problem yasiyacagimi soylediler.. ayrica Yeni bir PSP alirken bir magazadan misal neleri sormaliyim sanirim kopya oyunlar icin 1.5V olmali gibi ince noktalari var herhalde... simdiden Tesekkur...

• diğer forumlarda bir search etsen aslında çok kolay aradığın cevaba ulaşacan ama...

şimdilik, yani 12 ocak 2007 :) version 2.8 altında bir version olsun da ne olursa olsun diim kısaca

quote:

Orjinalden alıntı: kokaco

Arkadaslar eger ki olurda amerikadan ucuza bir PSP alirsam europa ve turkiyeden satin alacagim veya download yapacagim oyunlarda calisma problemi olurmu.. bazilari bu NTSC ve PAL goruntu standartlari yuzunden problem yasiyacagimi soylediler.. ayrica Yeni bir PSP alirken bir magazadan misal neleri sormaliyim sanirim kopya oyunlar icin 1.5V olmali gibi ince noktalari var herhalde... simdiden Tesekkur...
  • Amerikadan aldım, v. 3.03 hic ellemedim orj. halinde kullanıorm. ISO ve CSO oyun hic kullanmadım. Sadece UMD oynadım. Hic sorun yok. Ayrıca eğer çeşitli programlar kurmayacaksan ve sadece UMD oynayacaksan Amerikandan kap gel.. V. dusukse update yap 3.03 kullan.. 3.03 OE-B kullanın diyorlar. Ama ben bu OE-A OE-B vs. işlerinden cakmıorm. Anlatan da cıkmadı. O yuzden duz, PSP den yeni v. cıktıkca updateimi yapıorm. Cok da guzel oluyor..
  • Bu spot vb satan yerler 2. el umd oyun da satsalar bu kadar firmware falanla uğraşmaya bile gerek kalmaz ya. Bİlmiyorum belki de vardır İstanbul'da İzmir'de, nette kesin vardır ya.
  • ben psp ilk çıktığında canadadan aldım umd lerde sorun çıkmaz die düşünüodum türkiyede oyunlar çıkınca direk bi iki tane umd oyun aldım ikiside benim psp de çalışmadı bölge değişikliğinden dolayıymış türkiyedeki oyunlar 2. bölge oyunu olarak geçio candadan aldıım oyunlar ın arkasında 1. bölge işareti war umd sorunu yaşadım bide version değişikliği wardı eğer versionla oynucaksan psp-hack sitesinden bulup usa olanı seçmen gerekli eu olanlar olmuodu belki benim psp sadece böle bilmiorum ama bende böle oldu
  • Custom Firmware'lerde Region değişikliği yapılabiliyor. UMD sıkıntısı çekilmiyor. Tabi orjinal kullanacaksan , Türkiye'de alacağın oyunlarda bazen sorun çıkabilir. Aletinin bölge koduna uygun oyun alman gerekir.
  • hiç bi sorun olmaz kap gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benımb ıldıgım bu sorun oyunlarda degıl sadece fılmlerde cıktıgı oyunlarda region free olayı yok psp de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.