arkadaşlar ben bi arkadaşım vasıtasıyla amerikadan psp 3000 getirteceğim, ama hangi versiyonu getirteceğim konusunda yardımınız lazım, hangi verisyonlar kırılabiliyor şu an yardım edebilirseniz çok sevinirim...
dostum psp 4 çeşittir yani model olarak 4 tane bunlar :
Psp fat : ilk çıkan psp dir. kalındır. (slim x 2) psp slim 2000 serisi : fattan sonra çıkan ve su anda en çok kullanılan ince olan modeldir. hoparlörleri öndedir. psp slim 3000 sesiri : slimden sonra çıktı. şekil olarak aynı. ekstra dahili mikrofonu var ve ekranı diğer psp lere göre daha canlı ve parlak. psp go : psp nin su anda çıkan en son modeli. tasarım olarak kızaklı sistem bildiğim kadarıyla dahili hafızası var ve fiyat olarak biraz pahalı
versiyon olarak 6.35 Kırılabiliyor Diye biliyorum..
mükemmel cevap, tüm sorularım cevap buldu, çok teşekkür ederim...
işine yaradığına sevindim bende ilk psp aldığımda bana da biri bu linki göndermişti kopy paste yaptım
YA Bİ SROUM DAHA OLACAK, ARKADAŞ AMERİKADA BİR INTERNET SİTESİNDEN ALACAK PSP Yİ AMA NETTE VERSİYONU YAZMIYORMUŞ, İÇİNDE NE YÜKLÜDÜR ACABA NASIL ÖĞRENEBİLİRİZ, MESELA EN SON VERSİYONU KAÇ ŞU ANDA VE KIRILABİLİYOR MU?
En son versiyon kırılmıyor diye biliyorum şansına kalmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme