Şimdi Ara

amerikadan receiver getirticem, marka model seçimi için yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıktan da anlaşılacağı gibi amerikadan bir arkadaş gelecek, ebay vb benzeri bir siteden 2. el receiver getirmek istiyorum,

marantz, denon, sony düşünüyorum, 5.1 olacak minimum, 2. el düşünüyorum 160 dolara kadar tavsiye edebileceğiniz cihazlar nelerdir, subwooferım var, sony SA WM250 aktif sub. ama ayrıca hoparlör tavsiyesine de ihitiyacım olacak, hepsini bir getirticem. hoparlör fiyata dahil değil50-60 dolara da 2. eller var .

hoprlör çok sorun değil de receiver çok kafamı karıştırdı çok fazla seçenek var. bir de şu ürünü kazanmış durumdayım alamamı önerir misiniz?

http://www.ebay.com/itm/200653330712?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1413
    teşekkürler.

• Hocam bütceni yazmissin ama o dedigin fiyatlari ancak yurtdisinda bulabilirsin, dolayisiyla kendin bakip karar verebilirsin. Yalniz US'den getirtecegin receiverin 110V oldugunun ve TR'de calismayacaginin farkindasindir umarim? Yeni bir trafo taktirman gerekir receiver'a eger 110V'u 220v'a cevirmek istiyorsan.

Marantz genel olarak cok kalite AVR üreten bir firma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.