Şimdi Ara

Amerikadan Türkiyeye Kargo Gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meraba.Amerikadaki bi internet mağazasından tişört almak istiyorum,tişört türkiyede bulunmuyor.İnternet sitesinde usps ile türkiyeye yollanacağı yazıyor.Uspsden kargo türkiyeye gelirken herhangi bir gümrük sorunu yaşar mı ve ortalama kaç günde kargolar geliyor ? Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

Not:Alacağım ürün 9 dolar kargo ile birlikte 19 dolar tutuyor.

• travestika tişörtleri iğrenç
  • ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 30 dolar altı ise vergiye girmiyor diye biliyorum.

Şu meşhur amazon konusunun ilk mesajını okursan daha iyi olabilir.
  • ups dir o usps olsa duramazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Konu linkini atabilir misiniz acaba bulamadım da ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hicbir sorun olmaz hocam madem 10 dolar kargo vereceksiniz 2 tisort soyleyn hem vergiye takilmazsiniz hemde kargo parasi gozunuze gelmez

• ben kendi tecrubemden yola cikarak sana guzel bir cevap vermeye calisayim: verdigin tshirt firmasinin elinden tshirt yaklasik 2 is gunu icerisinde cikar. usps ile geliyorsa usps turkiye'ye direk kargo gonderebiliyor; yalniz gumrukten onay almasi lazim. gumruge takilirsa, sahsen gumruge ugrayip tshirtunu oradan alman gerek ancak 19 dolarlik bir seyin takilmamasi lazim. gelme suresine gelince 7 ila 10 gun arasi geliyor. yani kac gunde geliyor sorun kargo sirketine bagli ve buradaki kimse de kac gunde gelecegini hic bir zaman bilemez. o da cok komik bir soru olmus.
  • RevidaL kullanıcısına yanıt
    Net cevabı kimsenin bilemeyeceğini biliyordum da alışveriş yapanlar az çok bilir ortalama kaç haftada,günde geleceğini o amaçla sormuştum :D Gümrükte takılma ihtimali çok sinir bozucu, gümrüğün olduğu yerde oturmuyorum. Bunu önceden bilme şansımız yok mu peki yoksa şansa mıdır bu durum.

• Gümrüğe filan takılmaz bu kadar basit eşyalar. Merak etme.

Sen sadece ürün parası ve kargo ücretini ödersin o kadar.

Vergi almazlar yasal sınırın altında olduğu için.

Geçen sene Amazondan temperli cam film ve anahtarlık almıştım hiç bir sorun çıkmadı.

İngiltereden de telefon kılıfı almıştım. Onda da bir sorun çıkmadan geldi bana.

• Hocam bir soru daha sorayım: Site galiba bana bir takip numarası vericek ve usps'nin sitesinden ben bu kargoyu amerikadan çıkana kadar takip edebilicem.Sonrasında pttden takip etmek gerekiyormuş.Peki bana ptt takip numarasını yine site mi vericek,ben ptt takip numarasına nasıl ulaşıcam ? Nasıl oluyor bu kargo takip sistemi ? Çok soru sordum kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 25 Mart 2017; 11:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

ups dir o usps olsa duramazsın

m.usps.com
    Welcome | USPS
    https://m.usps.com

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: enes122

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryel2

ups dir o usps olsa duramazsın

m.usps.com
    Welcome | USPS
    https://m.usps.com

Hoppaaa sese geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffS

Hocam bir soru daha sorayım: Site galiba bana bir takip numarası vericek ve usps'nin sitesinden ben bu kargoyu amerikadan çıkana kadar takip edebilicem.Sonrasında pttden takip etmek gerekiyormuş.Peki bana ptt takip numarasını yine site mi vericek,ben ptt takip numarasına nasıl ulaşıcam ? Nasıl oluyor bu kargo takip sistemi ? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Hatırladığım kadarıyla o takip numarası ile kargo evine gelene kadar izleyebiliyorsun kargo hateketini.

Sana Ptt için extradan bir takip numarası filan vereceklerini zannetmiyorum. O takip numarası ile kargonun Türkiyede ki hareketlerinide izleyebiliyorsun. Hangi kargo şirketine verildiği gibi.

Eğer verirlerse zaten takip ettiğin Ups nin sitesinde yazar.

Ben Amazondan ürün almıştım geçen sene. Amazonun bana verdiği takip no ile kargo eve gelene kadar takip ettim.

Ptt için extra bir kod almadım. Zaten Türkiyeye gelen kargoları hep Ptt getirmiyor. Aras kargo filanda getiriyor sana.

Ben çok sık yurtdılından alışveriş yapan biri değilim. Bildiğim kadarı ile böyle olması lazım.

Şimdiye kadar üç kere alışveriş yaptım yurtdışından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

quote:

Orijinalden alıntı: JeffS

Hocam bir soru daha sorayım: Site galiba bana bir takip numarası vericek ve usps'nin sitesinden ben bu kargoyu amerikadan çıkana kadar takip edebilicem.Sonrasında pttden takip etmek gerekiyormuş.Peki bana ptt takip numarasını yine site mi vericek,ben ptt takip numarasına nasıl ulaşıcam ? Nasıl oluyor bu kargo takip sistemi ? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Hatırladığım kadarıyla o takip numarası ile kargo evine gelene kadar izleyebiliyorsun kargo hateketini.

Sana Ptt için extradan bir takip numarası filan vereceklerini zannetmiyorum. O takip numarası ile kargonun Türkiyede ki hareketlerinide izleyebiliyorsun. Hangi kargo şirketine verildiği gibi.

Eğer verirlerse zaten takip ettiğin Ups nin sitesinde yazar.

Ben Amazondan ürün almıştım geçen sene. Amazonun bana verdiği takip no ile kargo eve gelene kadar takip ettim.

Ptt için extra bir kod almadım. Zaten Türkiyeye gelen kargoları hep Ptt getirmiyor. Aras kargo filanda getiriyor sana.

Ben çok sık yurtdılından alışveriş yapan biri değilim. Bildiğim kadarı ile böyle olması lazım.

Şimdiye kadar üç kere alışveriş yaptım yurtdışından.

Peki hocam çok teşekkür ederim.

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.