Şimdi Ara

Amerikadan ürün göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun süredir Amerikada yaşıyorum ve Türkiyeden çok ürün isteyen oluyor arkadaşlarım falan sürekli sipariş veriyorlar ve ben siparişleri buradan kargoluyorum ya da giden olursa birisiyle yolluyorum kuzenimin kıbrısta elektronik dükkanı var sürekli ona buradan mal yolluyorum fakat para almıyorum yapmak istediğim şey eğer buradan ürün almak isteyen olursa benim adrese kendileri almak istedikleri ürünleri alıp benim adresime yollayabilirler legal ürünler olmak olmak şartıyla bende buradan kendilerine kargolarım ve ufak bir ücrette bana verebilirler karşılıklı kazanmış oluruz bu kafamda olan bir proje eğer gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar benimle iletişime geçerse sevinirim teşekkürler.

• Arkadaşlar özel mesajlar alıyorum konuya açıklık getireyim isterseniz siz istediğiniz siteden bakın kredi kartınızla alın ürünü yollayın ben fiyatını düşük yazarım isterseniz kargo faturasınıda size whats up'tan yollarım sizde bana belli bir miktar para verirsiniz ben size yardımcı olmak istiyorum benim elime yapışmaz sonuçta evime yakın post office var banada ek gelir olmuş olur.
  • Arkadaslar ozelden gelen mesajlarinizi cevapladim yarin bir arkadas Izmire ucacak eger birsey isteyen olursa haberdar edersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.