Şimdi Ara

Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
19
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efektler bf3 le aynı yeminlen silahın yankılanan sesi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

taliban militanlarının saldırısına uğrayan asker, saldırıyı ekibinin üzerinden uzaklaştırmak için dağdan aşağı koşarken çekilmiş görüntüler nasıl çekilmiş diye sorarsanız kask kamerası bu sırada tam 4 kez vuruluyor zaten bağrıyor vuruldum diye

Adam niye dağdan aşağı koşuyor? Teröristler 30 derece miyop mu? Dağdan aşağı keklik gibi koşan adamı vuramıyorlar mı? Hepsi aynı yöne sıksa vururlar en kötü ihtimalle. Adam neye bağırıyor, kime bağırıyor? Çevrede kimse yokken?

• Acaba bu adam para içinmi gitmiştir vatanı içinmi çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

üstne kurşun yağıyor sen sallana sallana tepeden iniyorsun olacak iş mi ? kayışını koparmış at gibi koşardım ben olsam

Üzerinde 10-15 kilo techizat var adamın. Sen üzerinde hiç yük olmadan kayalık bir arazide aşağı yukarı yada düz koşu yaptın mı? Eğimli arazide düz koşulmaz yan adımla koşulur ondanda hızlı olursan ayak bileğini kırarsın. Dikkatli olucan, bileği kırıldıktan sonra zaten ölür.
  • techızatlar super bakın profılden dıger vıdeolara bıde bızım askerdeı sılahlara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

üstne kurşun yağıyor sen sallana sallana tepeden iniyorsun olacak iş mi ? kayışını koparmış at gibi koşardım ben olsam

Üzerinde 10-15 kilo techizat var adamın. Sen üzerinde hiç yük olmadan kayalık bir arazide aşağı yukarı yada düz koşu yaptın mı? Eğimli arazide düz koşulmaz yan adımla koşulur ondanda hızlı olursan ayak bileğini kırarsın. Dikkatli olucan, bileği kırıldıktan sonra zaten ölür.

Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ]

• video kalitesi iyi de neden tarzancell ile iletişim kurmaya calısıyor onu anlamadım..telsiz yok mu..ayrıca ne diye aşağı iniyorsun ki...
  • Bu Vidyo kesinlikle gerçek değil, 2 gün sonra foyası ortaya çıkar, öyle bir saldırıda açıkta durabilmek g*t ister diyeceğim ama yine olmaz çünkü akıllı bir insanın yapacağı bir iş değil, hani derler ya b*ku b*kuna gitti diye aynen öyle olursunuz

Bu arada oldu olacak bir de 3d çekim yapsalarmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ]

??

• adam tam noobluk örneği göstermiş birde profosyonel asker olacaklar...kayalık arkası sazan gibi mermilerin üstüne üstüne gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Bu Vidyo kesinlikle gerçek değil, 2 gün sonra foyası ortaya çıkar, öyle bir saldırıda açıkta durabilmek g*t ister diyeceğim ama yine olmaz çünkü akıllı bir insanın yapacağı bir iş değil, hani derler ya b*ku b*kuna gitti diye aynen öyle olursunuz

Nişan almadan sallamasyon atış yapıyor.

• Keşif görevindeyken aşağıdaki köyü araştırmaya gitmişler ama yarı yolda ağır makineli tüfek ateşi ile pusuya düşmüşler. (Talibanlar sanırım karşı dağın eteklerinde, köyün içerisinde olsalardı ABD askerleri keklik gibi avlanırdı.) Ağır makineli ateşi olduğundan dolayı manga parçalara ayrılmış ki Battlefield 2 Project Reality oynarken bile ağır makineli ateşi geldiği zaman insan nereye kaçacağını şaşırıyordu. Gez göz arpacık ile uzak mesafeden adam vurmak çok zor, o yüzden isabet oranı düşük.
  • burda da rpg atıyorlar,ama aracın ne olduğunu çözemedim m1a2 tankı heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sca®

quote:

Bu Vidyo kesinlikle gerçek değil, 2 gün sonra foyası ortaya çıkar, öyle bir saldırıda açıkta durabilmek g*t ister diyeceğim ama yine olmaz çünkü akıllı bir insanın yapacağı bir iş değil, hani derler ya b*ku b*kuna gitti diye aynen öyle olursunuz

Onu bırak adam resmen havaya ateş ediyor, valla şu yorumları görünce yeni nesile resmen acıdım, yazık valla Allah vatanmızı milletimizi korusun, bunlar Saddam ın gay vidyosu yayınlansa onada inanırlarmış

• quote:

quote:

quote:

Onu bırak adam resmen havaya ateş ediyor, valla şu yorumları görünce yeni nesile resmen acıdım, yazık valla Allah vatanmızı milletimizi korusun, bunlar Saddam ın gay vidyosu yayınlansa onada inanırlarmış

Amerikanın neden ırak'dan uzun süredir çıkamadığını anlamış oldum bu videoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sc® -- 29 Eylül 2012; 1:58:22 >

• quote:

quote:

quote:

neyinden şüphelenıyorsun adam aya yürüyerek gitmiyor afganistan da amerikan askerlerinin talibanla çatışmaya girmesi ki taliban burda taaa dağın alt kısımlarında çok mu tuhaf bir şey yani ?

bu video da eski ırak savaşının ilk günlerinden izlemek isteyen olursa

• Adamın 720p kask kamerası var lan, oyunda hissettim kendimi..
    Ayrıca o herifler vatan için o dağlarda gezinemez. Para herşeyin ilacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

İzlerken bile ben kafamı eğiyorum fark etmeden.

Aynen aynen, sağa sola kıvrılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

quote:

quote:

neyinden şüphelenıyorsun adam aya yürüyerek gitmiyor afganistan da amerikan askerlerinin talibanla çatışmaya girmesi ki taliban burda taaa dağın alt kısımlarında çok mu tuhaf bir şey yani ?

bu video da eski ırak savaşının ilk günlerinden izlemek isteyen olursa

Sen olaya tamamen ters noktadan bakmışsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.