Şimdi Ara

Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
19
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen reklam amaçlı bi video adam açıkta geziyor boş boş ateş ediyor.
  • Adamin kaskinda HD kamera olur o basitte bu tarz bir cekim kac gb olur siz tahmin edin. Butun operasyon boyunca acik kalacaksa sirtinda server falan tasiyor sanirim bu adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam çok acemi. İlk başlangıçta durduğu yer güvenliyken son durduğu yerde belliki açık hedef oluyor. Hedefsiz ateş ediyor birde. Kendi kendisini mermilerin kucağına atmış. Bizim askerlerin daha acemi olduğunu yazmış birisi. pkk kamerasından bir bombalı saldırı görüntüsü var internette. Onu bir izleyinde bakın bakalım bizim askerlerimiz ne yapmışlar. Bir tane mermi atmışlar mı? Hedefin belli değilse ve ateş ediyorsan bu en fazla senin yerini belli eder ve seni hedef yapar.
  • Pc ye geçince birde ben izleyeyim bakalim takip .

• quote:

Orijinalden alıntı: eysidi

Efektler bf3 le aynı yeminlen silahın yankılanan sesi falan

aynen bir an için bf3 oynuyorum zannettim

• döt korkusuna şarjörü boşalttı it oğlu it.
  • Bizim ülkemizde kendi ülkesini korumaya gitmiyorlar askerden kaçmaya çalışan 1 ton insan var adamlar natoda bir hiç için çarpışıyor şuraya bak kimse bana yok Türklükmüş yok vatan millet sakaryaymış demesin bana.Bizden bir halt olmaz.
  • dont trust shepperd
  • Benim anlamadığım madem grubundaki askerleri ateşten kurtarmak istediği için gidiyor,bu gittikten sonra herkes buna ateş ediyor o sırada neden diğer askerler teröristleri tespit etmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Acaba bu adam para içinmi gitmiştir vatanı içinmi çok merak ettim.

Para. Bu adam simdi gazide oldu dunyanin parasini alir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Adamin kaskinda HD kamera olur o basitte bu tarz bir cekim kac gb olur siz tahmin edin. Butun operasyon boyunca acik kalacaksa sirtinda server falan tasiyor sanirim bu adamlar.

iyide öyle değil ki sistem görüntü aktarılıyor merkez gibi bir yere,yani adam yanında görüntüyü kaydeden sistem taşımıyor...
    böyle bir kamera var
     Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ]

buda başka bir versiyon
     Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 29 Eylül 2012; 10:09:33 >

• Bulunsun izliyeceğim

• Gelin bi call of duty atalımda vuruyum sizi.

• para için mi gitmiş başka şey için mi gitmiş bilemem ama bu dünyada sadece Türkler vatanını milleti seviyor onun için savaşıyor gibi bir kavram var ne yazık ki diğer ülkedeki askerler insanlar vatanlarını milletlerini sevmiyorlar sanıyorlar
  • Crysis 5'in grafikleride böyle olur herhalde

• işte bunlar hep........savaş......
  • neymiş? im hitt mediic diyince kimsenn bişeyinde olmuyosun filmlerdeki gibi zırt diye biri bitmiyormuş yanında.
  • videoya yada videlara inanmayan arkadaşlar çok fazla oyun oynamış veya film izlemişler,o video da taliban kim bilir nerden ateş ediyor asker bile tespit edemiyor rasgele ateş ediyor karşı tepelere doğru...
  • foruma bak herkes profesyonel asker maşallah
  • canli yayin olsaymis keske

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.