Şimdi Ara

Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi [ VİDEO ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
19
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bune lan adam bildiğin full HD çekim yapmış.
  • M16A3 değil mi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

üstne kurşun yağıyor sen sallana sallana tepeden iniyorsun olacak iş mi ? kayışını koparmış at gibi koşardım ben olsam

yarıldım gulmekten senınle aynı dusuncedeyım karşıdan ateş açılmış sen bağrını açmış mermı beklıyorsun git siper al
    nişan alıp ates et cıkıs yollarını arastır ölü taklıdı yap hıc kafası calısmıyor haketmıs bu adam.
  • *READ* From the cameraman:
    " I got a hit a total of 4 times. My helmet cam died and i made it down the mountain on my own. I was also hit in the side of my helmet and my eye pro was shot off of my face. We were doing overwatch on the village to recon and gather intel. I was point heading down the face of the hill with the LT. when we got hit. the rest of the squad was pinned down by machine gun fire. I didn't start the video until a few mins into the firefight for obvious reasons. I came out into the open to draw fire so my squad could get to safety."

"A round struck the tube by my hand of the 203 grenade launcher which knocked it out of my hands. When I picked the rifle back up it was still functional but the grenade launcher tube had a nice sized 7.62 cal bullet hole in it and was rendered useless. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Acaba bu adam para içinmi gitmiştir vatanı içinmi çok merak ettim.

Vatan için degil de dünyayı kurtarmak ve tabiki de para için terörist öldürmeye gitmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

video kalitesi iyi de neden tarzancell ile iletişim kurmaya calısıyor onu anlamadım..telsiz yok mu..ayrıca ne diye aşağı iniyorsun ki...

Go Pro ile çekilmiş sanırım, büyük ihtimalle de standart degildir o kamera aynen dediğiniz gibi bayagı bir tezatlık var kamera görüntüsü ve tarzancell iletişimde.

Vidyonun fake olduğunu iddia edenler var. Kafam karıştı şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video gerçek mi değilmi bilmem. Ama adama laf edenler sokakta elemanın tekinden laf yiyince ödü birşeyine karışıp buraya sığınıyorlar işte o tam komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

bende bi video koyuyım bari

Eldivende fuck yazıyor farkeden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

bir video vardı ısıya göre gösteriyordu afganistan askerleri ölüyordu insansız hava aracında.onu koyabilecek var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=7TZOxlTwAvA

Bunu mu demek istediniz?
    Video yaş sınırı vardır üyelik gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicinFectioN

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

bir video vardı ısıya göre gösteriyordu afganistan askerleri ölüyordu insansız hava aracında.onu koyabilecek var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=7TZOxlTwAvA

Bunu mu demek istediniz?
    Video yaş sınırı vardır üyelik gerekiyor

bu dostum çok teşekkürler

• Burada ki çoğu kişi adam acemi-sallamasyon ateş ediyor demişte onlar gitse bi taşın arkasına pısıp kalırlar. İlla ki bir bildiği vardır
  • grafikleri çok iyi bir oyundaymış gibi izledim
  • Bana hiç gerçekçi gelmedi de bunca yorumun arasında bir tane bile fake diyen yok ya arkadaş hepiniz mi inandınız şöyle amatörce bir kurguya?
  • freddiew daha iyisini yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stationary Traveller

Bana hiç gerçekçi gelmedi de bunca yorumun arasında bir tane bile fake diyen yok ya arkadaş hepiniz mi inandınız şöyle amatörce bir kurguya?

evet hepimiz inandık sen bizi aydınlatana kadar teşekkür ederim banka hesabını pm atarsan 5 lira yatıracağım bu külfetten kurtardığın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

taliban militanlarının saldırısına uğrayan asker, saldırıyı ekibinin üzerinden uzaklaştırmak için dağdan aşağı koşarken çekilmiş görüntüler nasıl çekilmiş diye sorarsanız kask kamerası bu sırada tam 4 kez vuruluyor zaten bağrıyor vuruldum diye

Adam niye dağdan aşağı koşuyor? Teröristler 30 derece miyop mu? Dağdan aşağı keklik gibi koşan adamı vuramıyorlar mı? Hepsi aynı yöne sıksa vururlar en kötü ihtimalle. Adam neye bağırıyor, kime bağırıyor? Çevrede kimse yokken?

İnsanın ülkesini savunması ne zamandan beri Terörizm ile bağdaşır oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Geçenlerde bir arkadaş ABD nin Apache helikopterleriyle geceleyin talibanlara karşı çatışmasını koymuştu o videonun linkini verebilirmisiniz ?

Biraz geç oldu ama buyur http://www.youtube.com/watch?v=7TZOxlTwAvA&list=FLDpzHO0isNmYtfGIqIuXicw&index=10&feature=plpp_video

• keklik gibi vurdular ya la silahda iyiymiş.
  • izledim diğer videolar için mesaj bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

üstne kurşun yağıyor sen sallana sallana tepeden iniyorsun olacak iş mi ? kayışını koparmış at gibi koşardım ben olsam

Üzerinde 10-15 kilo techizat var adamın. Sen üzerinde hiç yük olmadan kayalık bir arazide aşağı yukarı yada düz koşu yaptın mı? Eğimli arazide düz koşulmaz yan adımla koşulur ondanda hızlı olursan ayak bileğini kırarsın. Dikkatli olucan, bileği kırıldıktan sonra zaten ölür.

Benim bildiğim 25 kg dı ama haberlerde 40 kg taşıyan bordo bereliler olduğunu duydum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.