Şimdi Ara

Amerikan Deniz Kuvvetleri - Türk Deniz Kuvvetleri karşılaştırması buyrun...(liste halinde gemiler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
16.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heatblast

ekleseydin oraya
    "bizdeki yürek amerikalılarda varmı" diye

Artık yürek olsada bir şeye yaramıyor. Bir tuşa bakıyor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

bide hava gücünü karşılaştırsaydık. düşünemiyorum aradaki uçurumu.

ULan birinizde bide kara gücünü karşılaştıralım demiyor.
    Karada her türlü öperiz o apaçileri.

Hocam savaşlarda artık kara mara kalmadı.Sen kara kuvvetlerini sadece gider Afganistan,Suriye üzerinde kullanırsın.Adamlar artık füzeyle,uçakla F16'larla vuruyor.

Füzeleri bir yolluyor,ondan sonra ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

quote:

ekleseydin oraya

Adamların en küçük füzesi senin yüreğinin bilmem kaç katı.Yemez artık bu devirde yürek felan.Gelseler bizim ağzımıza ederler.Off offff

hic bir bo. yapamazlar, turkiyeye karismak oyle kolay degil, bu forumda gelen gecen turkiyeyi kucumsuyor, turkiye irak degil, kafalari keseriz teker teker.

Afedersin ama adamlar filmlerde izlediğimiz Iron Man zırhını geliştirdiler neredeyse.Neyle keseceksin onu?Biraz mantıklı düşünün Efsanelere kulak asmayın,cidden 100 yıl öncesinde değiliz farkedin artık bunu..

• Herşeyi geç bizim bir tane Uçak gemimiz bile yok. Amerika Ekonomik güc olarakta savaş sanayisi olarakta ülke coğrafya olarakta bizden kat kat büyük. Bunu herkes biliyor zaten. Adamlar Dünyaya Teknoloji ve Silah satıyor. Bu yazıları yazdığımız İşletim sistemi, Bu komutları işleyen İşlemciler bile Amerikan ürünü. Adamlar Dünyayı sömürüyor bırakta o kadar olsun.

Ama bu değildirki Türkiye'de kolay lokma. Bizim ne denli Güçlü bir millet olduğumuzu bildikleri için Alavere dalavere ile zayıflatmaya çalışıyorlar. En başta Kültürel çökertme. Bunda da gayet iyi yol alıyorlar.
  • adamların daha dünyaya tanıtmadıgı tanklar,silahlar varken siz ne türkiyesinden bahsediyosunuz
  • quote:

ekleseydin oraya

istegin kadar sende yürek olsun o gemiler üzerinden geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

İŞTE ARKADAŞLAR DURUM ORTADA, DAHA ÇOK YOL KATETMEMİZ GEREKİYOR. ATATÜRK'ÜN DE KASDETMESİYLE; BİZ O UYGARLIK TRENİNİ ÇOKTAN KAÇIRDIK

uygarlık gemi silah yaparak olmaz boşuna yorma kafanı

Nasıl oluyor bir anlat bakiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

quote:

ekleseydin oraya

Adamların en küçük füzesi senin yüreğinin bilmem kaç katı.Yemez artık bu devirde yürek felan.Gelseler bizim ağzımıza ederler.Off offff

sakin ol şampiyon adam ağır milliyetçi

• Ülkemizin donanmaya ihtiyacı var mı?
  • sayın cahil liseli
    amerikanın genelkurmay başkanının deniz kuvvetlerinden seçildiğini biliyor muydun ? Bizim nasıl kara kuvvetleri hayvani ise onların da deniz kuvvetleri öyle.O filmlerde gördüğünüz ellerinde m4lerle koşturan amerikan askerlerinin hepsi denizci Tanklar da deniz kuvvetlerine ait
  • Amerika ile Türkiye'yi kıyaslayamazsın şu an Hiç bir Ülke ile kıyaslanamaz zaten A.B.D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 9 Ocak 2011; 15:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

sayın cahil liseli
    amerikanın genelkurmay başkanının deniz kuvvetlerinden seçildiğini biliyor muydun ? Bizim nasıl kara kuvvetleri hayvani ise onların da deniz kuvvetleri öyle.O filmlerde gördüğünüz ellerinde m4lerle koşturan amerikan askerlerinin hepsi denizci Tanklar da deniz kuvvetlerine ait

tespit doğru, deniz piyade çoğu. ve onardaki deniz piyade bizdeki komando gibi.

adamlar en basit bir yere nasıl saldıracak? ya havadan ya denizden. o bakımdan deniz onlarda gelişmiş.

onlar dünyanın her yerinde gemim olsun istiyor. ayrıca adriyatikte rusya olduğu için rus donanmasına ile karşılaşacak donanmaya sahip olmalı.

son not, bizim donanmayı sakın hafife almayın derim..

• ABD nin sadece 2 adet uçak gemisinin toplam tonajı 200,000 tona yakınken türk donanmasının toplamı 200,000 tondur...Böyle bir donanmayla dünyanın geri kalanı bile zor baş edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco76

quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

sayın cahil liseli

tespit doğru, deniz piyade çoğu. ve onardaki deniz piyade bizdeki komando gibi.

adamlar en basit bir yere nasıl saldıracak? ya havadan ya denizden. o bakımdan deniz onlarda gelişmiş.

onlar dünyanın her yerinde gemim olsun istiyor. ayrıca adriyatikte rusya olduğu için rus donanmasına ile karşılaşacak donanmaya sahip olmalı.

son not, bizim donanmayı sakın hafife almayın derim..

Adamlar bir sınıfta diğer tüm sınıfları toplamışlar
    deniz kuvvetlerine ait yüzlerce savaş uçağı, binlerce tank top vs ve piyade var.

• USS enterprise kadar Şeref*iz bi gemi görmedim :@ ,japonlara olum kustu ,nükleer reaktör takilarak dunyanın ilk nükleer gemisi oldu :@, hala batiramadilar,ben batıracam la o gemiyi :@
  • Her askeri konuda kendimizi Amerikayla, her tekonojik,internet vs. konusundada kendimizi Japonyayla kıyaslarız,
    Sonra biz neden böyleyiz deriz.

Amerika denilen ülke türkiyenin milli geliri kadar parayı askeriyesine harcıyor. Tabiiki arada bir uçurum kadar fark olacak.

Ayrıca Uçak gemimizde yokmuş, napak kankalar uçak gemisiyle, Amerika o uçak gemileriyle ortadoğuyu yönetiyor. Hani derseniz ki bizde güney amerikanın,Avustralyanın iç işlerine karışalım. O zaman illaki lazım olur. ama öyle bir durum veya fikrimizde yok.
    Türkiyeye Olası Bir saldırıda türkiyenin kendini sonuna kadar savunabilecek askeri gücü olsun Yeter.
  • Ortada bir sorun varsa düzeltmek sizin elinizde. Niye başınıza bir çoban arıyorsunuz? İlla bi vatansever insan çıkacak bütün dertleri, sıkıntıyı o çekecek, ülkeyi en güçlü yapacak, sizde onun peşinden gideceksiniz. Siz yeni bir Atatürk,Yavuz,Kanuni vs arıyorsunuz. Sizi yönlendirecek insanlar arıyorsunuz. Bu arada yönlendirenlere de istediğiniz kadar eleştiride bulunuyorsunuz. Konuşmak kolay tabi çıkın da sizler bir şey yapın. Şu forumda birde yahu ülke şöyle kötüye gidiyor ben şunu yapıp bu sorunu düzelteceğim diyen üye görmedim. Efendim yönetim kötü, bu halk demokrasiden ne anlar, iki kömür versen oyunu sana verir. Yahu bak ne güzel iki kömür verince oyunu sana veriyormuş git sen koy adaylığını sen yönet ülkeyi. Ama Yemez. Konuşmak çok daha kolaydır. Sizler bir koyunsunuz yönetilmeyi seviyorsunuz. Tembelsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkbora -- 9 Ocak 2011; 16:42:02 >
  • ben demiyorum ki amerikadan daha gucluyuz, ama amerikanin da dotu yemez turkiyeyi karsisina almaya, israili korumak icin en nihayetinde bir tane muttefik lazim ortadoguda, turkiyeye niye saldirsin hem durduk yere, ayrica saldiracaksa irana saldirir yani biz amerikanin hedef listesinde olan bir ulke degiliz.Bize satasan da cezasini bir sekilde bulur, koskoca bir ulke turkiye siz turkiyedeyken anlamiyorsunuz buyuklugunu, kendinizi bu kadar ezik gormeyin, 30 sene icinde ilk 10 ekonomiden biri olacak turkiye, bundan 15 sene once dunyanin 23. en buyuk ekonomisiydi, su anda 15-16 arasinda gidiyor, 30 sene icinde ilk 10 da olacak ekonomi(basbakana gore 2023 yilinda), nufus 100 milyon olacak, bak biraz karsilastirma yapmak icin soyluyorum, 1920 de turkiye nufusu 12 milyon simdi ise 75 milyon, avrupa ve rusyayla turkiyenin gelisimini karsilastirdiginda tablo hep turkiyenin lehinde.Biz kucukken kimsede telefon bile yoktu, turkiye surekli itilip kakilan bir ulkeydi, simdi roller degisti, ilerde tam super guc olacagiz, ama super guc olmak icin askeri teknolojilere onem vermemiz lazim, ama ben onda da gelisme goruyorum, tai, roketsan, aselsan vs. sabah aksam calisiyorlar.
    asagida yillara gore nufus degisim tablolarini veriyorum
    1-Turkiye
     Amerikan Deniz Kuvvetleri - Türk Deniz Kuvvetleri karşılaştırması buyrun...(liste halinde gemiler)

2-Almanya
     Amerikan Deniz Kuvvetleri - Türk Deniz Kuvvetleri karşılaştırması buyrun...(liste halinde gemiler)

3-Italya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 9 Ocak 2011; 16:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora
    Ortada bir sorun varsa düzeltmek sizin elinizde. Niye başınıza bir çoban arıyorsunuz? İlla bi vatansever insan çıkacak bütün dertleri, sıkıntıyı o çekecek, ülkeyi en güçlü yapacak, sizde onun peşinden gideceksiniz. Siz yeni bir Atatürk,Yavuz,Kanuni vs arıyorsunuz. Sizi yönlendirecek insanlar arıyorsunuz. Bu arada yönlendirenlere de istediğiniz kadar eleştiride bulunuyorsunuz. Konuşmak kolay tabi çıkın da sizler bir şey yapın. Şu forumda birde yahu ülke şöyle kötüye gidiyor ben şunu yapıp bu sorunu düzelteceğim diyen üye görmedim. Efendim yönetim kötü, bu halk demokrasiden ne anlar, iki kömür versen oyunu sana verir. Yahu bak ne güzel iki kömür verince oyunu sana veriyormuş git sen koy adaylığını sen yönet ülkeyi. Ama Yemez. Konuşmak çok daha kolaydır. Sizler bir koyunsunuz yönetilmeyi seviyorsunuz. Tembelsiniz.

Ben o gemiyi batircam dedim ,benden bu kadar

• ABD yi neden Türkiye ile karşılaştırıyorsunuz anlamadın.Adamlar bizden havada,denizde her türlü üstünler.Teknolojik ve sayı bakımından diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.