Şimdi Ara

Amerikan Deniz Kuvvetleri - Türk Deniz Kuvvetleri karşılaştırması buyrun...(liste halinde gemiler) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
16.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

''Biz o uygarlık trenini çoktan kaçırdık'' derken neyi kastetmek istediğinizi anlayabilmiş değilim. Uygarlık savaş gücüyle mi belli oluyor?
  • bakin gencler, bugun ne Amerika Turkiye'ye ne Turkiye Amerika'ya savas acilabilir, cunku bi sebep yok, Amerika savasacak olsaydi Iran'a girerdi.. Daha Irak'ta hic bi sey yapamayan ulke Turkiye'den cok ceker.. Hem Amerika'yi sahip oldugu kuvvetleri abartmayin, bunlarin cogu bizim gibi Amerika'da yasayan gocmenler tarafindan yapiliyor... Bugun Amerika herhangi bi baska devlete savas acsa, iran haric tabiki, hic bir dunya ulkesi sessiz kalamaz! kalirsa ki o zaman korkmaya baslayalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

bakin gencler, bugun ne Amerika Turkiye'ye ne Turkiye Amerika'ya savas acilabilir, cunku bi sebep yok, Amerika savasacak olsaydi Iran'a girerdi.. Daha Irak'ta hic bi sey yapamayan ulke Turkiye'den cok ceker.. Hem Amerika'yi sahip oldugu kuvvetleri abartmayin, bunlarin cogu bizim gibi Amerika'da yasayan gocmenler tarafindan yapiliyor... Bugun Amerika herhangi bi baska devlete savas acsa, iran haric tabiki, hic bir dunya ulkesi sessiz kalamaz! kalirsa ki o zaman korkmaya baslayalim

Haarp Projesi Hakkında Bilgin Var Mı Hocam? Yoksa Eğer Bir Araştırmanı Öneririm..

• Yahı sıkımsonik baslıklar açmayın anladık amerikayı seviyorsunuz TÜRKİYE İLE AMERİKA ARASINDA SAVAŞ ÇIKMAZ ÇIKAMAZ bakın çıkamaz diyorum ama inanılmaz birsey olur bakın ''İNANILMAZ'' diyorum ki çıkarsa savaştan köpek gibi kaçanlar pardon köpek kaçarmı hiç ? yada durun savaştan kıçlarınızı kurtarmak için baska ülkelere kaçacak tüm şerefsizler bu konuda kendilerini belli etmistir elin amerika yalakası gelmis tartısma çıkarmaya çalısıyor
    Biz tıpda 1inciyiz bunu unutmayın bize atom bombasıda atsalar bu ülkeyi almak için adım atmaları lazım işte orda biz izin vermiyecek tabi.
    neyse kangal alır..
  • Ben burda iki ülkeninde bu kadar gemileri olduguna inanmıyorum.Hiç bir devlet bütün silahlarını göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronic arts

Yahı sıkımsonik baslıklar açmayın anladık amerikayı seviyorsunuz TÜRKİYE İLE AMERİKA ARASINDA SAVAŞ ÇIKMAZ ÇIKAMAZ bakın çıkamaz diyorum ama inanılmaz birsey olur bakın ''İNANILMAZ'' diyorum ki çıkarsa savaştan köpek gibi kaçanlar pardon köpek kaçarmı hiç ? yada durun savaştan kıçlarınızı kurtarmak için baska ülkelere kaçacak tüm şerefsizler bu konuda kendilerini belli etmistir elin amerika yalakası gelmis tartısma çıkarmaya çalısıyor
    Biz tıpda 1inciyiz bunu unutmayın bize atom bombasıda atsalar bu ülkeyi almak için adım atmaları lazım işte orda biz izin vermiyecek tabi.
    neyse kangal alır..

Dostum ben açıklamadada belirttiğim gibi, savaş çıksa ne olur tartışması yapmak istemiyorum. Savaş kesinlikle çıkamaz, çıkmasında zaten. Ama hep donanmamızla övünenleri gördüğüm için, ''-ulan bi bakimde neyle övünüyomuşuz'' dedim. O yüzden bu karşılaştırmayı çıkardım ortaya. E biz böyle övünüyorsak, USA'lıların halini görmek lazım

• Bu gemiler Irakta ve Vietnamda ne yapıyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ne kadar çok savaş meraklısıymışsınız Çok güzel şey sanki savaşmak. İnsan ölüyor burada insan. İskandinavya ülkelerine bakın, hiç kimse savaş meraklısı değil orada ve çok mutlu yaşıyorlar.

tekrar tekrar belirtiyorum, amacım savaş çıkarıp, savaş çıksa neler olur seneryoları ürettirmek değil, sadece birçok kişinin merak ettiği gibi benimde merak etmemden dolayı, Amerika'yla bizim deniz kuvvetlerini karşılaştırdım...
  • Lan siz deli misiniz? O gemiler yerine kaç tane öküz alırız biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

yani ne topu füzesi. yeterince kazanmadılar mı savaşı? her şey ortada

+1
    amerika
    -fetullah
    -amerikan baris elcileri
    -ne oldugu belirsiz yazilimlar
    -türkiyeye yapitigi ihracat
    -daha ufak tefek niceleri (bilmediklerimiz dahil)

türkiye
    -mecliste yüzlerce amerikan yalakasi...
  • Hani çoğu konuda, bizde güçlüyüz; aşağılık kompleksinde olmayın diyorum ama

Söz konusu deniz kuvvetleriyse ABD bizi çarpar böler birader haddimizi bilelim
  •  Amerikan Deniz Kuvvetleri - Türk Deniz Kuvvetleri karşılaştırması buyrun...(liste halinde gemiler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Vietnam da ezilen ABD yi fazla büyütmeyin o gemilerin cogu yamalı eski modernize edilmiş gemi ,orn: USS enterprise :@

yapıcam sana bi tane uss enterprise,geliştirmeye başladım az sabret
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Vietnam da ezilen ABD yi fazla büyütmeyin o gemilerin cogu yamalı eski modernize edilmiş gemi ,orn: USS enterprise :@

Ss ¿?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ss ¿?

dur bi daha gerekli parçaları sağdan soldan çalarak ayarlıyorum,fakat tüm parçalar yerine oturdugunda harika bir ev yapımı çalıntı uss enterprise olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ss ¿?

dur bi daha gerekli parçaları sağdan soldan çalarak ayarlıyorum,fakat tüm parçalar yerine oturdugunda harika bir ev yapımı çalıntı uss enterprise olacak

Eyi hadi bekliyoruz adina da entirprayz koyariz

• İyide her ülke ezilir ABD karşısında, grup seksin bir parçasıyız, hepimizi düzen ise amerika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 9 Ekim 2011; 23:54:19 >
  • ÇOK ŞÜKÜR ALLAH IMIZ VAR.GERİSİ BOŞ..
  • Amerika denizaşırı bir ülke olduğu için deniz kuvvetleri çok güçlü.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.