Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar amerikan güreşi flash tv de nicky ve jimmy nin sunumuyla izlenir ancak öyle tadı çıkar
  • Triple-H

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 6 Ağustos 2007; 8:12:05 >
  • CRİS BENOİT ölmüş arkadaşlar daha doğrusu intihar etmiş ilk önce ailesini öldürmüş sonrada kendisini vurmuş ailesiyle sorunları varmış heralde çok üzüldüm ya severdim onu çok yazık oldu

• hulk hoganı tek geçerim 2. olarak rey mysterio 3. big sexy 4. dallas (soyadını unuttumda face gibi bişiydi)
    5.goldberg 6. peder 7. bambam ............................ sondan birincide rick flayer(tam olmadı adı ama nese)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jock3r

hulk hoganı tek geçerim 2. olarak rey mysterio 3. big sexy 4. dallas (soyadını unuttumda face gibi bişiydi)
    5.goldberg 6. peder 7. bambam ............................ sondan birincide rick flayer(tam olmadı adı ama nese)

Dallasın soyadı page
  • GOLDBERG
  • rey mysterio ve goldberg'i izlemek çok zevkli..

• Kaç senedireski bölümlerini tekrarlayıp duryolar.Ama ne zaman denk gelsem oturup izliyorum yaw....
    Dövüşçüleri olsun,şovları olsun,spikeri olsun hepsinin apayrı bir tadi var....
    Zaten spikerlerine bayılıyorum yaw....
    Bi keresinde Rey Mysterio JR. ile big sexy kavga ediyodu.Bizim Rey Big sexy'nin hayalarına bi tekme attı.Attığı anda spikerlerin yorumu şu;
    -"Aman tanrım!!!Rey Mysterio JR.'dan beklenmedik bir vuruş"
    -"Big sexy'nin takımları gitti!!!"
    -Bu arada bilmeyenler için söyleyelim,takım derken biz göbeğin altından topuğa kadar uzanan şeyden bahsediyoruz."
    -Yani takım demek bu demek"
    -"Evet dostum...."

Ha bide bi herif vardı.Kasları pörsümüş ak saçlı bi adam.Arkasında nature boy yazıyodu....
    Neyse bu iki kafadar spikerler adam NaturelOğlan adını takmışlardı.....

• HAKKATEN BEN DE ŞOK OLDUM..YALNİZ KURT ARTIK ARAMIZDA DEĞİL!
    quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

CRİS BENOİT ölmüş arkadaşlar daha doğrusu intihar etmiş ilk önce ailesini öldürmüş sonrada kendisini vurmuş ailesiyle sorunları varmış heralde çok üzüldüm ya severdim onu çok yazık oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: Berkei_Lee

Kaç senedireski bölümlerini tekrarlayıp duryolar.Ama ne zaman denk gelsem oturup izliyorum yaw....
    Dövüşçüleri olsun,şovları olsun,spikeri olsun hepsinin apayrı bir tadi var....
    Zaten spikerlerine bayılıyorum yaw....
    Bi keresinde Rey Mysterio JR. ile big sexy kavga ediyodu.Bizim Rey Big sexy'nin hayalarına bi tekme attı.Attığı anda spikerlerin yorumu şu;
    -"Aman tanrım!!!Rey Mysterio JR.'dan beklenmedik bir vuruş"
    -"Big sexy'nin takımları gitti!!!"
    -Bu arada bilmeyenler için söyleyelim,takım derken biz göbeğin altından topuğa kadar uzanan şeyden bahsediyoruz."
    -Yani takım demek bu demek"
    -"Evet dostum...."

Ha bide bi herif vardı.Kasları pörsümüş ak saçlı bi adam.Arkasında nature boy yazıyodu....
    Neyse bu iki kafadar spikerler adam NaturelOğlan adını takmışlardı.....

Bende her akşam eski bölümlerini flashta izliyorum spikerler müthiş natureloğlan dediğin adam Ric Flayer

• http://www.youtube.com/watch?v=AVFHVuLOQLk
    bu şovda herşey yolunda gitmiyor işte o anlardan
    goldberg in kafayı köşeye bi vuruşu var ki adam öldü sanırsınız
  • BAMBAM INDA ÖLDÜĞÜNÜ BİLİYOMUSUNUZ ?
  • Bu ne yaa Jurasicc Park gibi
    Kralların Kralı Triple H yada
    HHH
  • ARKADAŞLAR, WWE Yİ GÜNCEL OLARAK DİGİTÜRK SNEK KANALINDA İZLEYEBİLİRSEİNİZ..ANLAMADIĞIM MUHABBET HALA DEMODE, YANİ GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞ MUHABBETLER YAPIYORUZ,ŞU AN Kİ GÜNCEL WWE HEYECANIN HAKKINDA MUHABBET ETSEK ÇOK ZEVKLİ OLUR...

GREAT KHALİ -BATİSTA - MVP - KİNG BOOKER - DEUCE -MARK HENRY - JOHN CENA - MATT HARDY - UNDERTAKER - KANE - EDGE - FİNLAY ... VB... BİR SÜRÜ MANYAK ADAM VAR YA ŞU AN...FİLASHTAKİ GÜNLER ÇOK ESKİDE KALDI...AYRICA SAKATLANAN REY MYSTERİO RİNGLERE BU SIRALAR DÖNECEK...BATİSTA İLE KHALİ ARASINDA, UNDERTAKER İLE DE MARK HENRY ARASINDA MANYAK MAÇLAR OLUYO...HABERİNİZ OLSUN!
  • Ama Triple H hala duruyo,bi aralar yine D-X i kurmuşlardı Shawn Michaels ile duruyo mu hala

bu da offical sitesi:

http://www.wwe.com/
  • hayır durmuyor...SHAWN MİCHAELS NAMI DEĞER "KIRIK KALPLER KAPTANI" ARTIK TEK DÖVÜŞÜYOR..HATTA GEÇEN SENE JOHN CENA İLE BİKAÇ MAÇTA ESTİRDİLER TAKIM OLARAK, ANCAK DAHA SONRA İHANETE UĞRDAI CENA TARAFINDAN...BAZEN RAW FELAN GİDİYOLAR TEKRAR SMACKDOWNA GELİYOLAR..ŞU SIRALAR LASHLEY GELECEK RAWDAN...
  • Triple H var ya
  • TRİPLE H VAR , AMA D -X SHAWN MİCHAELS İLE YOK...
  • Bence hiçte çıldın bir spor değil hatta spor değil...Fake...
  • ONA BAKILIRSA bir keresinde gerçek kavga çıkmıştı hakemi hastanelik etmişlerdi oyuncular gerçek kavga etmişlerdi herkez onların dilinde vur diyormuş spiker söylerken bile titriyor sanki o dövüyorlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.