Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada goldberg güreşi 1 veya 2 sene önce bırakmış.Brock Lesnar da aynı şekilde.
  • haberi nerden aldın?¿
    quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

CRİS BENOİT ölmüş arkadaşlar daha doğrusu intihar etmiş ilk önce ailesini öldürmüş sonrada kendisini vurmuş ailesiyle sorunları varmış heralde çok üzüldüm ya severdim onu çok yazık oldu

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

• quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

haberi nerden aldın?¿
    quote:

CRİS BENOİT ölmüş arkadaşlar daha doğrusu intihar etmiş ilk önce ailesini öldürmüş sonrada kendisini vurmuş ailesiyle sorunları varmış heralde çok üzüldüm ya severdim onu çok yazık oldu

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

POSTA GAZETESİNDE OKUMUŞTUM

• Triple H den sonra en çok sevdiğim ikinci güreşçiydi ya.Sitedeki superstarslarda da yok arkadaşlar.Vurmuş kendini.Offffff
  • gay sporu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

gay sporu

• aynen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

gay sporu

sadece benden mi duydun? amerika'da gay sporu olarak görenler de var, ben de katılıyorum.

• www.guresmania.net Güreşçi Profilleri,Haftalık incelemeler,forum,güncel amerikan güreşi haberleriyle mükemmel bir amerikan güreşi sitesi.Girmeyen top olsun.Giripte üye olmayan top olsun.İ love You Güreşmania.net!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WweHallOfFamer -- 22 Ekim 2007; 14:45:10 >
  •  AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

• Şun wwe de en popüler güreşçi kuşkusuz "DAVE BATİSTA" yani THE ANİMAL...bU ADAMIN WWE maça giriş müziği harika..Saliva - I walk alone,mutlaka dinleyin
  • Evet bence de..the UNDERTAKER harika ve efsane bir güreşçi,kendine has mezar taşı hareketi olağanüstü,ring iplerine çıkması da harika, HELE O BAKIŞI VAR YA işte o bakış kadar korkutucu ve pis bakan bir insan görmedim henüz,The Death Man namı değer Undertaker benim de favorim,ama uzun yıllardır BOOKER T hayranıyım bu da ayrı..ALL Hall KİNG BOOKER
    quote:

Orjinalden alıntı: THE UNDERTAKER

ŞİMCİK BEN BU GURESİ 1990 DAN BERİ TAKİP EDERİM yannız attıgınız mesajları okudukca kendimi gulmekten alamıyorum rey mac yaptıgı zaman undertaker kahvede arkadaslarıyla oturuyodu rey 33 yasında bir guresci taker 46 yasında takerın tam gurese baslama tarihi 1979 lar ama profesyonele gecisi 1984 tür bu arada sunuda soyliyim goldberg bir efsanedir diyenlere bu sadece turkiyede flash seyredenler için americada asıl yerde sorsalar bu soruyu anca 20000 kişiden 1 kişi efsane der taker a yeteneksiz diyenler olmus taker dünyadaki en yetenekli gurescilerden biridir boyu 2.12 kilous 148 dir ama cok hızlıdır cok gucludur cok tekniktir o gurescinin yapabildiği hareketleri anca acaip yetenekliler yapar ve goldbergte bu yok yani bi hedef belirleyip oraya tepeleme kosup kafa koymaya yetenek diyosanızwww.guresmania.net bir cok flash tv seyreden kişi yanlıs bilgilerle geldi ve düzeltildi bu aradawww.guresmania.net/forum da adres amacım burada size hakaret degil yanlısları duzeltmek o yuzden acaip derecede goldberg rey buyuktur demeyin gercegi gorurseniz moraliniz bozulabilir bu arada sting bırakmadı sting su an tna gures federasyonunda guresiyor google dan resmi siteyi bulabilirsiniz

• BATISTA DİYORUM BAŞKA BİŞEYDE DEMİYORUM

• HHH- Anlayan anladı.
  • Bide undertaker mı ne oda iyi aslında. Rey de iyi özellikle hareketleri
  • ya reymysterio yada goldberg
  • Pedigree kadar tehlikeli bir hareketten herifler nasıl sağ kuruluyorlar anlamıyorum
    1-Adamın kafasını bacaklarınla sıkıştır
    2-iyice bastır
    3-Ani bir şekilde diz üstü adamla birlikte yere düş
    4-Adamın kafa yerin içine göçsün
    5-İki türlü Pedigree var.İlki bu beş maddeden oluşuyo ikincisi için altıncı bir madde daha var
    6-Yere çakılmanın verdiği rahatlıkla adamın kafası bir anda havaya sıçrar.

• Gold
    Rey
    Bambam
  • BAMBAM rahmetli olmuştu geçtiğimiz yıllarda...kendisi emekli olduktan sonra fastfoot işiyle uğraşıyordu.Hatta eskiden ABD de bir yangından 1-2 insan bile kurtarmıştı ve kahraman olmuştu.
    quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Gold
    Rey
    Bambam
  • hastasıyım hatta smackdown raw2008 oyununu aldım nefis bır oyun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.