Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Kutikul@:.

ya bu güreşler hala flash tvde çıkıyomu

Alıntıları Göster
    Kalktı sanırımda digitürk 99. kanalda saat 19.40 ta cuma günleri 45 dakikalık smackdown programı var cuma günleri(çok mu devrik cümle oldu ne)

• quote:

Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar

Kalktı sanırımda digitürk 99. kanalda saat 19.40 ta cuma günleri 45 dakikalık smackdown programı var cuma günleri(çok mu devrik cümle oldu ne)

Alıntıları Göster
    Dün superstarlara baktım da aulumn(öyle birşeydi) da sid vicious un profili vardı.Jeff Hardy de intercontinental şampiyonu olmuş.Kralların kralı Triple H de tık yok.Gerçi Blade Trtinity de seyrettik onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Dün superstarlara baktım da aulumn(öyle birşeydi) da sid vicious un profili vardı.Jeff Hardy de intercontinental şampiyonu olmuş.Kralların kralı Triple H de tık yok.Gerçi Blade Trtinity de seyrettik onu

Alıntıları Göster
    up.

ya koca forumda amerikan güreşi takip eden yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

up.

ya koca forumda amerikan güreşi takip eden yok mu?

Alıntıları Göster
    YEAH ızlemekle kalmayıp ps3 te raw 2008 bıle oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

YEAH ızlemekle kalmayıp ps3 te raw 2008 bıle oynuyorum

Alıntıları Göster
    Uzun bir aradan sonra HHH, Smackdowna transfer olmuş ve ağırsiklet kemerini eline geçirmiş. Kralların kralı geri döndü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::YOH::

ben hoganna üzülüyorum amerikan güreşini buraktıya güçlü adamdıya.

Alıntıları Göster
    disco inferno
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan557

disco inferno

Alıntıları Göster
    O adam yaşıyor mu hala?
  • quote:

O adam yaşıyor mu hala?

Alıntıları Göster
    gerçekten keyifli bişi amerikan güreşi.
    ama bi yerde sonra çok klişeleşiyo.güreşçilerden biri diğerini haşat ediyo.sonra dayak yiyen güreşçi bi uyduruk hareket yapıp diğerini yeniyo.mesela dışardan biri müdahale ediyo.güreşçilerden biri diğerine arkadan uyduruk bi yumruk vuruyo(ki bu uyduruk yumruğu vuran güreşçi bunun gibi yüzlerce yumruk ve bodyslam yemesine rağmen pin olmamayı başarmıştır.) ve maç bitiyo.bumudur yani diye kalıveriyosun

tabi ki bunlar kurmaca.sonuçta adamın tepesine ringin kenarında atlıyosun bunlar o anda verilen kararlarla olmaz tabi ama klişelere girilmediği takdirde çok keyifli.zamanında bi yokozuna vardı sumo güreşçisi.adamın üzerine poposuyla atlar otururdu.mesela onu bi tel lex luger kaldırabilmişti.onlar sanki daha keyifliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

gerçekten keyifli bişi amerikan güreşi.
    ama bi yerde sonra çok klişeleşiyo.güreşçilerden biri diğerini haşat ediyo.sonra dayak yiyen güreşçi bi uyduruk hareket yapıp diğerini yeniyo.mesela dışardan biri müdahale ediyo.güreşçilerden biri diğerine arkadan uyduruk bi yumruk vuruyo(ki bu uyduruk yumruğu vuran güreşçi bunun gibi yüzlerce yumruk ve bodyslam yemesine rağmen pin olmamayı başarmıştır.) ve maç bitiyo.bumudur yani diye kalıveriyosun

tabi ki bunlar kurmaca.sonuçta adamın tepesine ringin kenarında atlıyosun bunlar o anda verilen kararlarla olmaz tabi ama klişelere girilmediği takdirde çok keyifli.zamanında bi yokozuna vardı sumo güreşçisi.adamın üzerine poposuyla atlar otururdu.mesela onu bi tel lex luger kaldırabilmişti.onlar sanki daha keyifliydi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar undertaker sizce ne zaman döner? ben temelli gittiğine inanmıyorum.

• quote:

arkadaşlar undertaker sizce ne zaman döner? ben temelli gittiğine inanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Deadman elbet geri döner. Hall of Fame'e girmediği sürece.
  • quote:

Deadman elbet geri döner. Hall of Fame'e girmediği sürece.

Alıntıları Göster
    Hall of Fame tam olarak ne oluyor?
  • quote:

Hall of Fame tam olarak ne oluyor?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar artık çok vakit geçti bunların üzerinden.ben daha televizyonda göremedim.gerçi daha iyi televizonda olmadığı bazı çocuklar birbirlerine karşı amerşikan güreşi yapıyolar.hemde çok gerçekçi

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

arkadaşlar artık çok vakit geçti bunların üzerinden.ben daha televizyonda göremedim.gerçi daha iyi televizonda olmadığı bazı çocuklar birbirlerine karşı amerşikan güreşi yapıyolar.hemde çok gerçekçi

Alıntıları Göster
    s'nek tv de her gün 20:10 da var izleyebilirsin. 1 ay falan geriden geliyorlar ama olsun. genelde youtube dan takip ediyorum olanı biteni.

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Amerikan Güreşi hala yayınlanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Arkadaslar Amerikan Güreşi hala yayınlanıyormu ?

Alıntıları Göster
    evet yayınlanıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
     AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

WWE'de adamım Batista:

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Kutikul@:.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıpayk

quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

Alıntıları Göster
    oha ben 5-6 sene önce mahallede çocuklarla yok sen stingsin yok ben goldbergim yapardık hala duruyomu bu yaw..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheM

oha ben 5-6 sene önce mahallede çocuklarla yok sen stingsin yok ben goldbergim yapardık hala duruyomu bu yaw..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheM

valla bizde 5-6 sene önce izlerdik ama birbirimiz onlar yerine koymazdık direk girişirdik bide orda dansçı kızlar çıkıyodu annemde gele gele pederin dansçı kızı kovaladığı sahnede gelmişti ne izliyonuz diye 30 dk bağırdı anneme onun spor olduğunu anlatana kadar canım çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

valla bizde 5-6 sene önce izlerdik ama birbirimiz onlar yerine koymazdık direk girişirdik bide orda dansçı kızlar çıkıyodu annemde gele gele pederin dansçı kızı kovaladığı sahnede gelmişti ne izliyonuz diye 30 dk bağırdı anneme onun spor olduğunu anlatana kadar canım çıktı

Alıntıları Göster
    ya bunlar birçok ülkeye gidiyor gösteri düzenlemeye acaba ülkemize önümüzdeki 20 yıl içerisinde gelirler mi? Gördüğüm kadarıyla takip eden de çok bunları

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.