Eskiden benim sevdiklerim goldberg ve sting'ti ayrıca hulk hogan'dan çok gıcık kapıyorum.Benim şimdiki amerikan güreşçilerinden sevdiklerim undertaker ve jeff hardy.
Undertaker her zaman hey yerde kral o
sting muhteşemdi ya internetten scott hall'a ve goldberg'le olan maçlarını seyrettim.sting'in sopasıda var .ayrıca jeff hardy hayranları jeff hardy'nin güçlülüğünden çok yakşıklılığını beğeniyorlar.ayrıca randy orton'u hiç sevmiyorum.sting::main event mafia grubunun patronu.ricky ortizve carlito aynen buna benziyorlar javascript:void(opener.AddText('[sm\=afro.gif]'));self.focus();
goldberg ve hulk hoganın maçını seyrettim maçı zor da olsa goldberg garip bir hareketle kazandı
john cena bir numara.goldberg güreşi bıraktı
quote:
Orijinalden alıntı: ::YOH::
size bir soru:reymysterioyla sting maçyapsa kim yener.
aha sting flash tv dönemlerınden hatırlarım dövemezlerdi bunu
Hepsi oyun basit düzmece senaryolar. Hiç birini beğenmiyorum ilaçla şişmiş Body'ciler.
abi bunlar nasıl birşey.adamın kafasına sandalye vuruyor admı demire yapıştırıyor adama elektrikli jop veriyor tokmakla girişiyor ama adamlara hiçbişi olmuyor.bunlar nasıl iş???çözebildiniz mi??
quote:
Orijinalden alıntı: papilocko
abi bunlar nasıl birşey.adamın kafasına sandalye vuruyor admı demire yapıştırıyor adama elektrikli jop veriyor tokmakla girişiyor ama adamlara hiçbişi olmuyor.bunlar nasıl iş???çözebildiniz mi??
Bunların hepsi senoryo. Reklamında bile gösteri diyor dostum biraz daha dikkat.
dikkatimi çekmedi ama sanki gerçekmiş gibi ayırt etmek biraz zor..
GOLDBERG ama artık yok o yüzden zevki kalmadı
evet goldbergsiz sarmıyor.onun ringe gelmeden bir böğürmesi vardı.hayvan gibisdi kendi kendini dövüp şamarlıyordu.bi ara bu yüzden kafasını yarmıştı.goldberg eskiden amerikan futbolu oynuyormuş.
Hala goldbergdemisiniz favorim Undertaker-Mezarcı 2 yış önceki bir videosunu izlemişdim Randy Orton dahil 13 kişiyi dövüyordu
undertaker ölmüş.(cenaze kaldırıcısı demek ama cenazesini başkaları kaldırdı :)
quote:
Ne ölmesi? Adam daha 2 hafta önce CM PUNK'ı yerden yere vurdu.
Jeff Hardy bıraktı mı ?
öldü diye baherler çıkmıştı.demekki yaşıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
quote:
jeff bıraktı
quote:
öldü diye baherler çıkmıştı.demekki yaşıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
quote: