Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazıları dio eski tadı vermio bikaç hafta izleyin bakalım wwe malarını eskisinden kat kat daha ii.Wcw okadar iyi olsaydı iflas etmezdi.Ama siz yenisini izleyip beğensenizde eski tad vermio dersiniz.
  • JR. Favorim
  • Batista
  • batisanın lakabı the animal yani hayvan :)rymysteiroy bir maçta yardım etmişti.o maç tam bir komediydi.
  • Off Jeff Hardy niye bıraktı. Mis gibi şampiyondu

Favorimdi o benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 22 Eylül 2009; 14:42:17 >
  • Oof dün akşam Undertaker geldi.Adamım benim.CM PUNK'ı yapıştırdı spiker masasına. Ama deli deli bakmadı.
  • 3-4 sene önce ki Flash TV'deki Amerikan güreşinde Sting'i tutardım.Bu sene Rey Mysterio ,John Morrison ve John Cena'yı tutuyorum
  • Eski tadı vermiyor artık ama genede izletiyor bazen kendini. Fox sayesinde Amerikan güreşine olan ilgi azda olsa arttı.
  • Yuh ya Goldberg ile Taker'ı kıyaslayanlar olmuş kıyaslanmaz tabii Goldberg 4 yıl güreşmiş ve WCW de reyting konulsun diye çıkarılmış rol icabı yenilmez kılınmış bir adam o olmasaydı nWO dışında hit bir adam olmayacaktı buda aleyhlerine olrudu Goldberg'i çıkardılar,Taker ise 90'dan beri güreşen gerek duruşu gerek güreşi ile tam bir efsanedir onun dönüşlerindeki hava kimsede yok,ayrıca WM de ondan başka 17-0 yapan yok Goldberg'İn ne yenilmezliğinden bahsediyorsunuz WWE'ye geçince o Goldberg kaç kere yenildi..

Punk ise şu anda en iyi güreşçidir bana kalırsa Tker'a karşı bile bu kadar kemer koruması inanılmaz..
  • jeff
  • legend warrior bilmeden çok ötme benim bilgisayarda en az 200 tane maç var ;) en kötüsü lesnar vs undertaker izle bakalım. bak undertaker'ı şu an cena ile beraber çok ama çoook severim from deathvalley ;) lesnar tek f5 ile taker'ı bitirdi ama hayvan goldberg lesnar'ı kalkıp ezdi o hareketten sonra biraz gerçekçi olun!!! goldberg gelmiş geçmiş en güçlü amerikan güreşçisidir sonra hogan'dır !! ama hepsini daha çok ünlü yapan da hogan'dır bilmeden ötme

• En iyileri Edge
  • HORRRRRRRTTTTTTTTTT.
  • Abi bu güreşlerin yapmacık ve düzmece olduğuna tek inanan ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Abi bu güreşlerin yapmacık ve düzmece olduğuna tek inanan ben miyim?

+1907
  • Batista vardı eskilerden
  • Şimdi bu konu hort yapılır arkadaş.
  • vay anasını be ne günlerdi

undertaker favori adamımdı
  • Amerikan Güreşi çok iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne günlerdi be ne izlerdik.. reymysterio ve goldberg favorimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.