Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de bigsexy süper karizma ne la tartıştığımz şeye bak sonuçta 1 kandırmaca deil mi
  • Flash Tv'deki spikerler süperdi
  • big sexy

Spikerler süper ötesiydi gülmekten ölüyodum
  • Flash tv'deki ikili süperdiÇok iyi olmasa da bir video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 2 Eylül 2008; 23:49:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::YOH::

bir bölümünde rey mysterio vs big sexy. big sexy rey mysterioyu dövüyordu sonra bigseksi rey i yere fırlatırken rey big sexy nin yüzüne yumrukları saydırarak big sexy i yere devir mişti izleyen varmı. rey myseterio kazanmıştı . ama işinkötüyanı amerikan güreşinin sahte olmasıydı.

heheh izlemistim o bölümü flash tv de big sexy nasıl agzı açık bakıyodu ama:D:D

o zamanlar rey mystereo ve goldberg hastasıydım

bir de spikerlerin muahbetleri on numaraydı bi keresinde senin büyüttügün çocuk aslında senin karınla benim çocugum falan olayları dönüodu her biri aklımda vlala:D kaç sene oldu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 3 Eylül 2008; 0:05:38 >

• arkadaş biraz geriden geliyor galiba goldberg bırakalı yıl oldu beyavv amerikan güreşi ni
    quote:

ben hoganna üzülüyorum amerikan güreşini buraktıya güçlü adamdıya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussam

arkadaş biraz geriden geliyor galiba goldberg bırakalı yıl oldu beyavv amerikan güreşi ni
    quote:

ben hoganna üzülüyorum amerikan güreşini buraktıya güçlü adamdıya.

yanılmıyorsam 2003 te bıraktı.
    haftaya undertaker ile randy orton un maçı var. geçen pazartesi spiker söylemişti.
    zamunda da bulabilirsiniz bunları.

• Harikaydı bi ara gecleri flash tw de weriyodu ama bitmiş herhalde Goldberg adamımdı benim ya insan haywanı gibiydi
  • Amerikan güreşi flash tv de izlenirdi. Yeni versiyonu gelince olay bitti. WWE smackdown ıvır zıvır. Neydi be o günler Rey misterio , big sexy, goldberg
  • Jeff , Mat Hardy - Rey Mysterio - Batista - John Cena - Edie

Bu 6'lı ya bayılıyorum
  • Artık yeni adam var

EDGE :) Reyden dayak yemesine rağmen adam kral bence foxu izleyin görün..(bu gece 11.15de varr)

Sizce bu akşam mat mi dovcek jeffmi ? Jeff döver benceee
  • Eski havası yok ama eski zamanlardaki adamım Hollywood Hogan'dı galiba şimdi yok
  • Yha Mükemmel Adamlar Var Bence En Güçlü Şuan Batista Stingde Şuanda TNA da Goldbergde TNA daydı Emekli Oldu

Batista
  • her gece izlerdim valla flash'ta. goldberg adamımdı ya. ondna sonra kidman ve rey mysterio'yu severdim. rick flair ise ayrıydı tabi. hogan ve ekibine gıcıktım. artık onlar bırakmış herhalde. goldberg'i bir iki filmde görmüştüm hogan ise mtv'ye program yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 8 Nisan 2009; 16:58:14 >
  • Undertaker ile Goldberg'i Hiç Kıyaslamayın Çünkü ;

Goldberg Tüm MaçLarını Kazanan Bir Güreşçidir Hakiki YeniLmez GoLdberg'dir Youtube'de Tüm Maçlarını İzlemeye Çalışın Hepsini Kazanmıştır

Undertaker YeniLmez DeğiLdir.Lesnar,Big Show,Batista,Khali,Triple H Gibi GüreşçiLere Kaybettiği oLmuştur. ÖzeLLikLe Big Show ve Triple H'ye Bu Sene(2009'da) Kaybetti.İzLerseniz GoLdberg'in Lesnar,TripLe H,Big Show,Batista Gibi GüreşçiLere Hiç YeniLmediğini Göreceksiniz

ŞöyLe Düşünün <Brock Lesnar> Bu İki Güreşçiden Sonra En İyi Güreşçidir.Youtube'de '' Goldberg Vs. Lesnar '' Yazın İzleyin.Birde '' Undertaker Vs. Lesnar '' Yazın İzleyin.GoLdberg iLe Lesnar Bir Maç Yaptılar ; Bu Maçı da GoLdBerg Kazandı.Undertaker iLe Lesnar 3 Maç Yaptı 2'sini Lesnar Kazandı 1'inde de İki Güreşçi Diskalifiye Edildi.

Goldberg de Undertaker Kadar Fazla Teknik Hareket OlmayabiLir ama GoLdberg Sadece İki Harekette Maçlarını Kazanan Bir Güreşçidir.Önce ''SpeaR'' Sorada '' JackHammer '' Bu İkisini Bir Güreşçiye Yaptıysa Eğer Maçını 10 SaniyeLik Süre BiLe oLsa Kesin Kazanır.GoLdberg Çok İri oLmasına Rağmen Çok Çeviktirde ; Dönüşleri OLağanüstüdür.Undertaker Bağzı HareketLerde Çabuk Davranamıyor MaçLarını Çok Uzatıyor Çok Üstün OLarak GösteriLdiği MaçLarı Kazanırken ZorlanabiLiyor Ama GoLdberg Maçı Hiç Bir Zaman Uzatmayan Bir Güreşçidir Youtube'de İzLeyin Göreceksiniz.SizLere Yaptığı Hangi MaçLarı İzLemeniz Gerektiğini SöyLeyeyim Üstün SeviyeLi GüreşçiLer ve MaçLar ŞunLar :

Brock Lesnar(1 Kez KarşıLaştı) , The Rock(1 Kez) , Big Show(1 Kez) , Hulk Hogan(1 Kez) , TripLe H(2 yada 3 kez karşılaştılar) , Kevin Nash(Big Sexy)(Çok FazLa KarşılaşmaLarı Var) , Kane(Undertaker'in üvey kardeşi.Goldberg'le iki kez karşılaştı) , Scott Steiner(2 yada 3 Kez) , Mark Henry(Dünyanın En Güçlü Adamı Deniliyor Kendisine)(2 Kez) , Booker T (Goldberg'in İki KişiLik Maçta Tek YeniLgisi de Budur Zaten YeniLdikten Sonra Booker T'ye Hemen Toparlanıp SpeaR ve JackHammer Yaptığını Göreceksiniz ;) )

En ÖnemLileri BunLar OLarak Düşünüyorum Zaten DiğerLeri KoLay KazandıkLarı MaçLardır.Bu GüreşçiLerin Undertaker iLe Yapmış OLdukLarı MaçLarıda İzLeyin.Bu Arada Ben Undertaker'i Severim Yanlış AnLaşıLmasın Ama GoLdberg DayanıkLıLık ve Hız Yönünden Daha İyidir Ayağa Hemen KaLkmasını BiLir YeniLdiği Maçların Çoğunda Sandalye, Çekiç Gibi MaddeLer KuLLanıLarak Anca YeniLiyor.Bu Arada Günde En Az 3 Saat Amerikan Güreşi İzLiyorum.GüreşçiLerin Ne Zaman Ne ŞekiLde Hangi Hareketi Yapacağını Çok İyi BiLiyorum EzberLedim Artık.Ben Daha GüreşçiLer Sahaya Çıkmadan Hangi Güreşçinin Kazanacağını BiLiyorum Düşünün Artık O Derece Hastası OLdum.SaygıLar..

• GeceLeri Fox Tv'de YayınLanıyormuş Arkadaşlar Şimdi Baktım Yayın Akışına.Yeni BöLümLeri OnLine OLarak İzliyodum Artık Fox'ta Yav Süper Görüntü Daha İyidir Çok Sevindim..
  • goldberg Big Show'u yerden yere vuran adamdır.
    şimdi olsa great khalli denen odundan bozma kalasımsı arkadaşı da temiz bi benzetirdi.

neyse alakası yok ama bir gün bir arkadaş bu forumda çoşmuştu 5-6 kişi bir araya gelsek triple h i evire çevire döveriz diyordu.en az flash tv spikerleri kadar gülmüştüm onlara da

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

armut gibi havada kalan arkadaş big show ayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 21 Nisan 2009; 1:18:12 >

• Eskiden ne güzeldi ne eğlenirdik izlerken rey misterio, goldberg, big sexy filan süperdi, spikerler de ayrı bir hava katıyordu flash tv'de
    Geçen gün de bakayım dedim fox'ta eski havayı alamadım, flash tv yayınlıyor mu acaba eski bölümleri tekrardan yayınlıyorsa süper olur gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: #NeWWorlD#

Eskiden ne güzeldi ne eğlenirdik izlerken rey misterio, goldberg, big sexy filan süperdi, spikerler de ayrı bir hava katıyordu flash tv'de
    Geçen gün de bakayım dedim fox'ta eski havayı alamadım, flash tv yayınlıyor mu acaba eski bölümleri tekrardan yayınlıyorsa süper olur gerçekten

Ah ah özledim vallahi,internetten bulduklarımla yad ediyorum o zamanları
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.