Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz burda ameikan guresini tatısıyoz sen bisiey soylemiceksen kendine baska forum bulabilirsin biz burda amerikan guresini sevdimiz icin tartısıyoz merak etme yasımız tahmininden buyuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Yazık la size amerkan güreşi diye kafayı kırmışınız yaşınız baya bi küçük sanırsam...

ya tamam be git başka bir forumbul banlanma nedenine baktım hakaret git şimdi yeniden banlancan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 16 Eylül 2006; 17:36:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::YOH::

quote:

Yazık la size amerkan güreşi diye kafayı kırmışınız yaşınız baya bi küçük sanırsam...

yatamam be git başka bir forumbul banlanma nedenine baktım hakaret git şimdi yeniden banlancan.

Banlanmamın sizinle hiç bi alakası yok 1
    2-Yatamam derken neyi kasdediorsun anlamanda sorun mu var?
    3-Ayrietten burası msn değil forum
  • ya tamam dan anlamadığın bişi varsa sen simdi beni konuşturma banlancam şimdi seningibi vede evet burası msn değil forum burayı msn gibi lütfen kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 16 Eylül 2006; 17:37:45 >
  • Diyene bak resmen arkadaşınla muhabbet edionuz burda 2 kişi hay allahım ya keşke forumda yaş sınırı olsa
  • quote:

yaşla ne alakası var birader??yapma gözünü seveyim...amerikada kocaman adamlar izliyor bunu..bu entertainment business..eğlence işinin yaşı olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kennedy

quote:

yaşla ne alakası var birader??yapma gözünü seveyim...amerikada kocaman adamlar izliyor bunu..bu entertainment business..eğlence işinin yaşı olmaz...

Yaw izlemek açısından demiyorum tabiki izler bende izlerim zaten sorun o değil daha önceki mesajlarımı okumadın sanırsam neyse bye
  • BEN DE WWE HASTASIYIM...FUTBOL MAÇINDAN BİLE ZEVKLİ...ÖZELLİKLE FENERİN BU HALİNDEN SONRA ,OYUN KONSOLUMDA BİLE OYNARIM WWE BAYAA.

DİGİTÜRK 18 NOLU KANALDA HEMEN HER GÜN WWWE VAR...

FAVORİ ADAMLARIM: KİNG BOOKER T -REY MYSTERİO
  • http://feradyanardag.winnerbb.com
    sitemizde sizi bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

http://feradyanardag.winnerbb.com
    sitemizde sizi bekleriz

Bunun yeri burasi mi?
  • cidden alakasız bir post olmuş..

bu arada booker T şu anda smackdown şampiyonu
  • bence amerikan güreşi ama kickbox daya zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_goldberg

bence amerikan güreşi ama kickbox daya zevkli

Ne dediğini anlayan biri varsa lütfen açıklasın
  • aLCoHoL111 bu seni niye ilgilendiriyo he sanane ve kickbox daha zevkli cunku orda turklervar anladınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

aLCoHoL111 bu seni niye ilgilendiriyo he sanane ve kickbox daha zevkli cunku orda turklervar anladınmı

Sadece gülüyorum sana..
  • ya tamam kardeşim git işine uğraştırma beni ...
  • hoppp hoppppppp amerikan güreşi iflas ın eşiğinde iflas etmesse bende neyim beaaaaaa
  • niye iflas etsinki.reytingler düşmedikçe amerikada iflas etmez
  • bana öğretme
  • aLCoHoL111 ya bi dur sende MYSTERİO_AYHAN kavga için başka yer bulun bunun sonu bana gider.
    ok vede amerikan güreşi artık kötü yenileri yok olsaydı çok güzel olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.