Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sting,goldbergve rey mysterio varken onebe abi undertaker stin onu yener goldberg hayli hayli yener rey myseterio da yener
  • ben zaten undertaker i sizlerden duydum adamı sokakta gorsem tanımam o goldberg i rey mysterio yu yada sting i gececekte gorucez ruyasında bile goremez
  • yabide diyorsunuz gerçekdeğil gerçek değil tamam flaş tv de yayınlananı gerçek değil ama bir googhlede arattırın sonra uyduda yabancı kanallarda var bakın bir çokgüzel kanlıkanlı ama işte vahşice oyüzden sizin yapmanızı tavsiye etmiyoruz biz MYSTERİO_AYHANLA çok iyi arkadaşız onla eğlencesine hep amerikan güreşi yaparız.(gerçek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 12 Eylül 2006; 10:57:31 >
  • YOH ASAKURA dogru soyledi bilip bilmeden konusunda bizde cevabı verelim
  • amerikan güreşi normalde türklerin sporuymuş sonra amerikalılar bizden çalmış ama iyi olmuş enazından türkler dayakyemiyor birbirlerinden.
  • Kennedy arkadasımız dediki eskilerden bir undertaker kaldı rey mysterio da var scott hall da var scott steiner de var buff bagwell de daha sayimmi
  • undertaker adam bile degil neresini seviyonuz anlamıom
  • Bıg sexy oda iyi aslında ama macho nun kızlarına aşık herif ne aşktır kızlar bunu satıyor bu hayla machonun kızlarına aşık.
  • STİNG VE GOLDBERG emekli oldu ama yine gurese baslasalar yıne sampıyonluklar alırlar arkadaslar
  • ilerde undertaker ı degil rey mysterio yu goldberg isting i hogan ı hatırlicaz
  • evet reymysterio stin goldberg hepsi eski ama güçlü güreş çilerdi
  • undertaker adam bile degil goldberg rey yada sting isteseler onu yenerler
  • YA BİŞİ SORUCAM STİNGLE GOLDBERG GERÇEKTEN EMEKLİMİ OLDU
  • goldberg yada sting i bilmiom ama hogan emekli oldu
  • goldberg le sting emekli olsa bile asla unutulmazlar
  • bencede ama goldberg,stin olmadan amerikan güreşinintadı almaz vede artık kemerler rey myseterioya kaldı desene.
  • rey mysterio bi kac kisiye yeniliyo ama yinede suan kral REY MYSTERİO undertaker big sexy yi yenebilirmi bam bam ı soruyorum size
  • ben ce yener herif çok hareketli herif jetix teki sonic gibi ölebi koşuoki ama biraz dayanıksız ama kendini hızlı topluyor.
  • aLCoHoL111
    banlanmış. haketmişti rey mysterioya hakaret edio herif resmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

Kennedy arkadasımız dediki eskilerden bir undertaker kaldı rey mysterio da var scott hall da var scott steiner de var buff bagwell de daha sayimmi

undertaker ta 89 dan beri güreşiyor.rey o zaman çocuktu heralde ..

eskiler derken 90 ların başları ve ortalarını kastettim....rey elbette var..scott hall ve scott steiner main event dediğimiz esas maçlarda pek yoklar ..yoksa RAW a mı geçtiler....??smackdown listesinde yoklar..??ben smackdown dan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roosevelt -- 12 Eylül 2006; 19:46:00 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.