Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ::YOH::

YA BİŞİ SORUCAM STİNGLE GOLDBERG GERÇEKTEN EMEKLİMİ OLDU

evet...
    http://www.wwe.com/superstars/smackdown/

adresinde aktif güreşçilere bakabilirsin ..goldberg 2003 yada 2004 te bıraktı sanırım ..

bu
  • HAYIRRRRRRRRRRRR STİNG NASIL EMEKLİ OLUR AMA ZATEN STİNG ÇOK ESKİDEN BERİ GÜREŞİYOR RİC FLEYERLE AYNI ZAMANDAN TANIOM ONLARI HATTA BENDE OYUNU VAR STİNG VAR RİC FLYER VAR DAHA BAYA KİŞİ VAR YANİ EMEKLİ OLMUŞ STİNG ŞİMDİ RAHAT RAHAT TORUNLARIYLA OYNUODUR GOLDBERGE ÇAYİÇMEYE GİDİODUR HOGANIDA ÇAĞRIOLARDIR REYİDE REYLE MAÇLARI KONUŞU OLARDIR
  • hahahaha undertaker 89 da basladı ama rey 15 yasında gures hayatına basladı yani rey guresirken undertaker arkadaslaruyla geziyodu
  • haklısın undertaker arkadaşlarla çay içerken rey adam yere seriyodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

hahahaha undertaker 89 da basladı ama rey 15 yasında gures hayatına basladı yani rey guresirken undertaker arkadaslaruyla geziyodu

dostum ben Rey karşıtı değilim.Rey benimde favorilerimdendir..ama burdakilerin çoğu eski güreşçi,sporcu vs zaten..şu adrese bir bak istersen..

http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Calaway

undertaker 84 ten beri güreşiyor.eminim Rey de uzun yıllardır öyle....adamlar hayatlarını adamışlar bu işe..ikisinide severim ben.ama baba'ya hayranım o başka.rey king booker'a dün ya şampiyonluğunu verdiğinden beri WWE ye kızgınım zaten

• BENCE STİNG İYİDİ AMA AYRILMIŞ OLMASINA ÜZÜLDÜM AMA YİNE AYRILMIŞTA OLSA FAVORİM STİNG.[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 13 Eylül 2006; 19:05:47 >
  • sting goldberg unutulmaz gurescıler bunu herkez biliyo ben fanatik rey mysterio hayranıyım ama sting ve goldberg in ayrılmasına uzuldum
  • BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA NAPALIM YAŞLANDILAR ÖNCEDEN FIRTINA GİBİ ESİYORLARDI ŞİMDİ TORUNLARIYLA GÜREŞİYORLAR.
  • Roosevelt rey karsıtı degilsen dostumsun ama rey goldberg gibi sting yada hogan gibi yaslı degil rey daha 32 yasında
  • evet rey mysterio 17 yıldır guresıo daha genc ve hogan ın yasına geldıgınde daha da yukselıcek
  • rey mysterio da emekli oldugunda undertaker batista gibi gurescileri gorucez
  • rey mysterio da emekli oldugunda undertaker batista gibi gurescileri gorucez
  • ya arkadaslar sid vicuos a noldu?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYSTERİO_AYHAN

ya arkadaslar sid vicuos a noldu?????

arkadasim postlari biraz daha dengeli atarsan
  • SİD VİCUOS ODA EMEKLİ OLMUŞTUR YADA KORKUP KAÇMIŞTIR.
  • YAVVV BUNEYA AMERİKAN GREŞİNDE GÜREŞÇİ KALMADI TÜM GÜÇLÜLER EMEKLİ NEVAR BU EMEKLİLİKTE MAÇ ARALARINDADA AMERİKAN GÜREŞİ YAPARLAR.
  • yakında reyde emekliolur amerikan güreşinin tadı kalmazzzz.sting olmadan ne tadı varki amerikan güreşinin ama eskileri verilirse seyrederim.

• ama belli olmaz rey mark henry i yendi ama chavo sayesinde
  • bilmiyorum ama bence şimdi eniyi rey ama oda burakır amerikanı ozamanda anca eskilerini internetten bulup indirmek gerekir
  • Yazık la size amerkan güreşi diye kafayı kırmışınız yaşınız baya bi küçük sanırsam...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.