rey myseterioyu dövecen haaaa aLCoHoL111 getiririz bakalım da cenaze arabasına park edicek yer kalmaz herkez maçı görmek ister reyin galip gelmesini falan zaten sting le maç yapsan o acımasız cenaze arabasını çağırırız maç başlamadan.cenaze arabası geldiği an maçı başlatırız hemen fatihanı okuruz.
sen rey mysterio yu çağıracaksan bende undertaker i çağırrım o gözlerini bir ayır dımı rey mysterio gider lan bir kere ben rey mysterio yu üflesem uçar be
undertaker 2 metrelik bir dev yahu.rey ne yapsın ona ??
quote:
Orjinalden alıntı: ::YOH::
rey myseterioyu dövecen haaaa aLCoHoL111 getiririz bakalım da cenaze arabasına park edicek yer kalmaz herkez maçı görmek ister reyin galip gelmesini falan zaten sting le maç yapsan o acımasız cenaze arabasını çağırırız maç başlamadan.cenaze arabası geldiği an maçı başlatırız hemen fatihanı okuruz.
Ne kadar saçma konuşuyorsun ya o adam güçlümü hakketten nerden biliorsun? sonuçta orda yapılan şeyler show gerçek olsa rey misterionun dövebileceği kimse yok
quote:
Orjinalden alıntı: Kennedy
walla izlemelisin girişi..resimle olmaz sanırım.müzik ışık şovları falan mükemme
Adam karizmaymış yaw Eskiden flash ta vardı izlerdim şimdi digiturk kanallarında fln çıkıyormuş malesef bizde digiturk yok
flash tv deykene 2 tane spiker vardıDiyalogları muhteşemdi..
quote:
Orjinalden alıntı: ilkayK
flash tv deykene 2 tane spiker vardıDiyalogları muhteşemdi..
evet muhteşemdi isimleri jimi ile nici miydi ne öle bişi
undertaker gözlerini rey e bir ayırsa rey de hal mı kalır
quote:
Orjinalden alıntı: aslan_goldberg
undertaker gözlerini rey e bir ayırsa rey de hal mı kalır
Hay allahım buda undertakere takmışBence rey bi göz atsa undertaker maçı bırakıp evine kaçar
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
Tamam döveris getirin bakem rey misterioyu
YA BİŞİ DİCEM REY MYSETERİO BÖYLE YAZILMIOMU BUNE ŞİMDİ rey misterio AGA REY MYSETERİO SENİ DÖVER YER BİTİRİR İSTERSEN BİR MAÇ AYARLARIZ NEZAMAN OLSUN TARİHİ SÖLE
quote:
Orjinalden alıntı: aslan_goldberg
lan a.q şimdide rey i mi savunmaya basladın hııııııı undertakrr gibi korkunc adam rey denmi korkacak bosbeleş işler bunlar siz de daha wwe de undertaker ve rey güreşmedi
Abim senin yaş kaç?Bunun show olduğunu unutuyorsun galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: ::YOH::
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
Tamam döveris getirin bakem rey misterioyu
YA BİŞİ DİCEM REY MYSETERİO BÖYLE YAZILMIOMU BUNE ŞİMDİ rey misterio AGA REY MYSETERİO SENİ DÖVER YER BİTİRİR İSTERSEN BİR MAÇ AYARLARIZ NEZAMAN OLSUN TARİHİ SÖLE
Olm beni döver tabi ben 2 kişi döveris diom ben onun kadar haraketli olabilsem bende güreşlerdeydim şimdi
biliyorum gerçek olmadığını ama sende şunu unutuyorsun gerçekleride var bira googlede araştır bulursun
hahahaha döversin dövde görim
MYSETERİO_AYHANI DUYDUN BAK VEDE BUNDA CİDDİYİM BU DEDİĞİN MYSETERİO HAYRANLARINA HAKARETTİR BİR GERÇEKLERİNİ İZLESEN aLCoHoL111 VARYA BİRDAHA TELEVİZYONKUMANDASINI KORKUDAN ELİNE ALAMAZSINSEN
MYSETERİO_AYHANI DUYDUN BAK VEDE BUNDA CİDDİYİM BU DEDİĞİN MYSETERİO HAYRANLARINA HAKARETTİR BİR GERÇEKLERİNİ İZLESEN aLCoHoL111 VARYA BİRDAHA TELEVİZYONKUMANDASINI KORKUDAN ELİNE ALAMAZSINSEN
REY MYSTERIO
ya goldbergin bir maçıvar gerçeklerinde sidle maçın sonunda sid kaniçinde kalıodu süperdi.
ya bunlar reklam kokan güresçiler undertaker a gerek yok
undertaker undertaker diyosunuzda goldberg in yada rey mysterio nun haraketlerini yapabilirmi rey in maskesi bile olamaz