Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw kardeşim hala tartışıyonuz yaw GOLDBERG diyorum başka bişey demiyom o bırakmadıkça kimsede alamaz yerini ...
  • ewet ya ben de çok üzüldüm hoogen'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 22 Ağustos 2006; 22:59:08 >
  • evetya hogan nın emekli oluşu hepimizi üzdü vede goldbergde haklısın o burakmadıkça yerini sadece çok zorlada olsa sting alabilir
  • hogan çok kötü oldu seviodum adamıya güçlüdü.
  • rey mysterio rulezzzz
  • rey güzel adam iyi dövüşüo darbelere karşı dayanıksız ama kendini hızlı topluo.
  • rey biraz ufak tefek ama ratingi iyi.WWE için önemli olanda bu .smackdowm manyağıyım
  • rey için dediğinde haklısın ufaktefek ama güçlü.
  • varya sid in kasları erimiş hiç doğru düzgün bir maç yendiğini görmedim herifin.Dayak yio sonrada ağlıo herif flyer in kendiside oğluda öle.Herif böle gelme,gelme,gelme dayak yiceksen gelme maça.İyi ama ric flyer emekli olmuş.(ric flyer die yazılıodu galiba)
  • Yaw siz neyi tartışıyosunuz anlamadım yok en güçlü bu yok şu bunlar görsel show değil mi maça çıkmadan herşey planlı Bende arada izlerim Hogan taraftarıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::YOH::

işte size reymysterio

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio)

işte olay bundan ibaret...

• THE UNDERTAKER İS BACK MARK HENRY İ DEVİREN ADAM
  • Ulen rey misterio yu ben bile döverim yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Ulen rey misterio yu ben bile döverim yaw

bi dene bakalım...
  • Rey Myseterio senivarya öldürür diriltir birdaha öldürür.Anlıonmu istiosan denebir myseteriomu dövüo senmi.Ama Sidi döversin herkez döver.
  • AMERİKAN GÜREŞİNDE 1 NUMARA STİNG(TABİ BANA GÖRE HERKEZİN 1 NUMARASI AYRI)
    HABİDE BEN REY MYSETERİODA HAYRANIYIM!!!

• ya sting kim ya daha macho dan dayak yiyor alcohol111 le ben birşeşsek sting götütrüz biryere bağlarız iple ağaca vur anam kırbaçla vur
  • quote:

Rey Myseterio senivarya öldürür diriltir birdaha öldürür.Anlıonmu istiosan denebir myseteriomu dövüo senmi.Ama Sidi döversin herkez döver.

İster inan ister inanma o adamdan ben daha iriyim ama ii hareketleri var tek başıma dövemem ama emin ol bu forumdan maniawhirlwind die bi arkadaş var 2 miz çok rahat döveriz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Rey Myseterio senivarya öldürür diriltir birdaha öldürür.Anlıonmu istiosan denebir myseteriomu dövüo senmi.Ama Sidi döversin herkez döver.

İster inan ister inanma o adamdan ben daha iriyim ama ii hareketleri var tek başıma dövemem ama emin ol bu forumdan maniawhirlwind die bi arkadaş var 2 miz çok rahat döveriz onu

bende leyn

• Tamam döveris getirin bakem rey misterioyu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.