Şimdi Ara

AMERİKAN GÜREŞİ(Sting,Goldberg,Reymysterio) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
182.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sting şu anda emekli..goldberg ta 2003 te bıraktı..eskilerden undertaker kaldı bir..o da Great Khali den intikamını aldı sonunda ... bakın güncel güreşciler burda...dediklerinizin coğu emekli

www.wwe.com
    www.smackdown.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_goldberg

bu ne ya goldberg sting rey alahalaaaa rey mysterio kane ye mark henry e the undertaker e yenildi ya wwe seyredin biraz flash çı oolmayın mark henry AYISINI SİKM YIKTI TABİKİ UNDERTAKERRRRRRRRRRRRR HERZAMAN REY MÖYSTERİO MUŞ KARDEŞ SEN REY MYSTERİO NUN WWE DEKİ HALİNİ BİR GÖRSEN ACIRSIN BE KAÇ KİŞİYE YENİLDİ AMERİKAN GÜREŞİNİN EN GÜÇLÜSÜ UNDERTAKER DİR HOGAN I 3 KERE GOLDBERG İ 2 KERE YENMİŞTİR AYRICA WRESTMANİA DA REKORU VARDIR 13-0

Arkadaşım WWE'yi Hangi Kanaldan İzleriz Uydu Frekansı Verebilrimisin??

• walla digiturk varsa snek TV cuma geceleri veriyor.birazdan başlıycak mesela.

ama uydu için bir bilgim yok sitede şöyle bir kanal diyor UPN..bu kanalda cuma geceleri var amerika saati ile..şu adresten bulabilirsin belki

www.wwe.com/shows/smackdown

edit:Kanalın adı united paramount network imiş ..frekans bilmiyorum ..sitesinde bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennedy -- 1 Eylül 2006; 23:11:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLuT_17

quote:

bu ne ya goldberg sting rey alahalaaaa rey mysterio kane ye mark henry e the undertaker e yenildi ya wwe seyredin biraz flash çı oolmayın mark henry AYISINI SİKM YIKTI TABİKİ UNDERTAKERRRRRRRRRRRRR HERZAMAN REY MÖYSTERİO MUŞ KARDEŞ SEN REY MYSTERİO NUN WWE DEKİ HALİNİ BİR GÖRSEN ACIRSIN BE KAÇ KİŞİYE YENİLDİ AMERİKAN GÜREŞİNİN EN GÜÇLÜSÜ UNDERTAKER DİR HOGAN I 3 KERE GOLDBERG İ 2 KERE YENMİŞTİR AYRICA WRESTMANİA DA REKORU VARDIR 13-0

Arkadaşım WWE'yi Hangi Kanaldan İzleriz Uydu Frekansı Verebilrimisin??
    ister digiturk ten isterwww.wwe.com dan

• arkadaşlar box seyreden varmı sinan şamin herkesi yıktı
  • ya arkadaşlar bende tek çanak var türksat 1c ordan izleyewbileceğim bir amerikan güreşi kanalı varmı lütfen söyleyin??? bi türlü bulamadım varsa lütfen frekansını verin cvp byyyy?????

bycvpbyy

• Rey Mysterio JR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::YOH::

bir bölümünde rey mysterio vs big sexy. big sexy rey mysterioyu dövüyordu sonra bigseksi rey i yere fırlatırken rey big sexy nin yüzüne yumrukları saydırarak big sexy i yere devir mişti izleyen varmı. rey myseterio kazanmıştı . ama işinkötüyanı amerikan güreşinin sahte olmasıydı.

Ulan ne sahneydi ya!!!
  • geçende rey regali yenerken arada King Booker ı fena benzetti ...
  • ama o artiasliği the undertaker e yapamaz
  • quote:

ama o artiasliği the undertaker e yapamaz

tabii yapamaz..Undertaker ---The Phenom--- efsanedir...kimse ona dokunamaz..Khaliyi bile devirdi
  • quote:

Emin ol yapamas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kennedy

quote:

tabii yapamaz..Undertaker ---The Phenom--- efsanedir...kimse ona dokunamaz..Khaliyi bile devirdi

Sonuçta şov deilmi.Nolcagi belli olmas
  • Benim Adamım Bill GoldberG
    Yaw Adamın Kafa Atışına Hayranım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLuT_17

Benim Adamım Bill GoldberG
    Yaw Adamın Kafa Atışına Hayranım

Tipine hayranim
  • bende arkadaşlar undertaker in geliş şeyi varya arkadaşlar hani ortalık kararıyor o çok güzel yaw
  • quote:

bende arkadaşlar undertaker in geliş şeyi varya arkadaşlar hani ortalık kararıyor o çok güzel yaw

undertakerın girişi cidden mükemmel..isteyen olursa undertaker'ın girişinde çalan orkestral parça var bende..rapid e falan atabilirim
  • Girişinin resmini koysanıza ben en son geçen sene izledim flash tan o yüzden yenileri bilmiyorum
  • walla izlemelisin girişi..resimle olmaz sanırım.müzik ışık şovları falan mükemme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennedy -- 7 Eylül 2006; 22:16:29 >
  • haniiii nerde gönderin bana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.