Şimdi Ara

AMERIKAN KIZLARI PART 2 ! (Konu Tutarsa Devami Eklenecek!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
18
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk kızının biri saati sorsa o anı düşünerek 1 hafta boyunca 31 çekecek adamlar böyle konular açıyor
  • Yerim ben onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Eşlerine sadıklar mıdır ?
    Tipe ne kadar önem verirler ?

tipe degilde, ilgiye bakiyorlar.

soru: Eşlerine sadıklar mıdır ?

cevap:
    amerikan kizlarinin en feministi, en ozgurlukcusu bile evlendikten sonra evinin kadini oluyor. kadin omru boyunca "bana kimse karisamaz, ben hayatimi istedigim gibi yasarim" tribi atiyor, universiteyi bitiriyor, ustune master doktora yapiyor, sonra evlendikten sonra "kocam ne derse o olur" moduna giriyor. boyle ilginc bir aile yapilari var. zaten buyuk cogunlugunda yas ilerledikce dindarlik da giderek artiyor. 20'li yaslarda hacli kolye takip ayda yilda bir gidilen kiliseye 30'lu yaslarda her hafta, 40'li yaslarda haftada 2-3 kere gidilmeye baslaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

türk kızının biri saati sorsa o anı düşünerek 1 hafta boyunca 31 çekecek adamlar böyle konular açıyor

beni kendinle karistirma, hicbir turk kiziyla iyi bir iliskim olmadi ve onlarin o kafa yapisiyla olamadi zaten. umarimda olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyforx4 -- 9 Temmuz 2014; 2:02:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyforx4

quote:

türk kızının biri saati sorsa o anı düşünerek 1 hafta boyunca 31 çekecek adamlar böyle konular açıyor

beni kendinle karistirma, hicbir turk kiziyla iyi bir iliskim olmadi ve onlarin o kafa yapisiyla olamadi zaten. umarimda olmaz..

Millet bilip bilmeden salliyor. Bosver hocam

• Hmm ok

• Şimdi yukardaki linke bakıyorumda 3.sayfadayım yazanların %100'ü tam tersini söylemiş bunların
  • Destan yazmis cok uzun durumum olursa okurum bir gun

• quote:

Orijinalden alıntı: oeem

quote:

Orijinalden alıntı: skyforx4

quote:

Millet bilip bilmeden salliyor. Bosver hocam

hocam kimseden utanacak halim yok, kizin saclarini begendigim icin guzel olmus diyorum kiz ''dalga geciyorsun'' diyip sovmeye basliyordu. birde sayisalcilarin mukemmel gordugu o dil bolumunden uni. ye girmis kiz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Şimdi yukardaki linke bakıyorumda 3.sayfadayım yazanların %100'ü tam tersini söylemiş bunların

ordakilerin cogu abd ye gitmemis, amerikalilara yukardaki davranislarindan dolayi 'salak' diye hitap edenlerin yorumu.
  • Kargo senden 3704 lira bütün paramı veriyorum yolla bi tane

Amerikan kızları <3<3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuruz hacı sen koy
  • Amerikan kizi gercekten cok sicakkanli ve egosu yok denilecek kadar az, mizah duygusu cok gelismis, dayatmalardan uzak ve rahat bir hayat yasiyor Amerikalilar benim goruslerim de boyledir gidip gordukte konusuyoruz tabi

• güzel devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kim ne derse desin türk kızları!

Ooo wisdom gelmiş,eksilemeden olmaz

• Kanki yeni burs yattı hepsini yollasam bir tane alabilir miyim

• Öyle bir yazmış ki sanki hepsi aynı üretim bandından çıkıyor. Her millette var böylesi. Şirreti de var, kezbanı da var.
  • hocam tüm millletten kızları yaz
  • Soluksuz okudum inş bir gün bende amerikaya giderim
  • beynimde hayali sarı saçlı bir amerikan kızı yarattım ve aşık oldum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.