Şimdi Ara

AMERIKAN KIZLARI PART 2 ! (Konu Tutarsa Devami Eklenecek!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
18
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>PART I<< >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

''eksisozluk.com - diesel1907 nick li arkadastan alintidir !''

------------------------------------------------------------

ornegin siz 2 gun ust uste mavi gomlek giyin, bir ay sonra size hediye olarak mavi bir gomlek aliyorlar ve sorunca da "sen mavi gomlekleri cok seversin, gecenlerde 2 gun ust uste giymistin" derler. duz mantikla yaklasinca bu yanlis degil, 2 gun ust uste mavi gomlek diyen biri mavi gomlekleri seviyor olabilir ama bu onun illa ki mavi gomleklerin taraftari olduguna denk gelmez. belki o iki gun denk gelmistir.

mesela bir gun arabada giderken radyoda katy perry calar ve siz de bu muzigi duyunca belki ona hicbir hayranlik duymamaniza ragmen muzik kulaga o anda hos geldigi icin biraz keyiflenirsiniz. ertesi gun size "sen katy perry'i cok seviyorsun ya, gelecek ay konseri varmis gitmek lazim" diye muhabbet acar. yani gordugu bir davranistan koskoca bir anlam cikartir ve o anlam uzerine harekete gecer. bu onlarin aptal oldugu anlamina gelmiyor, ustelik iyi niyetleri de takdire degerdir ama analitik dusunce yonunden eksik olduklarini gosterebilir.

bir gun kis vakti hatun sizde kalirken "isinmak icin kombiyi acabilirsin ama sonuna kadar kokleme, oda sicakligi 25'in uzerine cikinca husky'ler* rahatsiz oluyor" dersiniz. ertesi gun isten eve gelince evin buz gibi oldugunu, hatunun battaniyeye sarili oldugunu gorursunuz. "kombi bozuldu mu?" diye sorunca "sen dun kombiyi acma kopekler rahatsiz oluyor demistin" der. meger "sonuna kadar kokleme" deyince o "tamamen kapat" anlamistir.

bunun disinda su ana kadar tanidigim amerikan kizlari genelde hep iyi niyetliydiler. ellerinde imkan olmasa veya az imkan olsa bile iyi niyetle bir seyler yapmaya cabalarlar. mesela o gune kadar hic futbol oynamamis, futbolla alakasi bile olmayan bir amerikan kizi bir gun evinize futbol topuyla gelebilir ve "senin o hep bahsettigin, eskiden surekli oynadigini soyledigin futbol bu mu?" der. siz de "evet ama burada kiminle top oynayacagim ki?" deyince "benimle" der ve sizi en yakin parka goturup sizinle teke tek mac yapar. size ufak surpriz yapmayi sevdigi gibi, siz de ona ufak surprizler yaparsaniz cok memnun kalacaktir. amerikan kizlari vahsi kapitalizm ve tuketim toplumunun tam ortasinda yasamasina ragmen ironik bir sekilde en az para harcayarak memnun edebileceginiz kiz cesididir. mesela bazen 3 dolara bir film kiralayip eve gelirsiniz ve ondan mutlusu yoktur; film bitene kadar size 10 kere tesekkur eder.

amerikan kizlarinin en sevilen yonlerinden biri spontane planlara acik olmalaridir. ornegin cumartesi gunu evde otururken "kalk disari cikiyoruz" deyince "nereye" diye bile sormadan "tamam" deyip yaniniza gelir. yolda "canim x cekti, x restorantina gidiyoruz" dersiniz ve hic itiraz etmez. cogu milletin kizi daha evden cikmadan nereye gidecegini bilmek ister, hazirlanmak icin 1-2 saat sure ister, amerikan kizi ceketini alip cikar. bu uzun mesafe yolculuklarda bile boyledir. "az once google'da gordum, 4-5 saat mesafede super bir gol kiyisi varmis, hadi atla arabaya gidiyoruz" dersiniz, hic soru sormadan yaniniza katilir.

amerikan kizlari sarhos degilken ata demirer'in stand up'inda bahsettigi sakin amca gibidir. turk erkekleri icin bu alisilmasi zor bir olaydir. mesela trafikte giderken biz bolca bagirip cagiririz, bolca kufur ederiz, amerikali kizlar olaya "ne acelen var yigenim, varacagin yere oyle de variyorsun boyle de variyorsun, tadina bak, ac biraz muzik dinle" seklinde yaklasirlar. belki de olaya bir turk olarak bakinca en fazla sinir bozan yanlari budur.

amerikan kizlarinin en feministi, en ozgurlukcusu bile evlendikten sonra evinin kadini oluyor. kadin omru boyunca "bana kimse karisamaz, ben hayatimi istedigim gibi yasarim" tribi atiyor, universiteyi bitiriyor, ustune master doktora yapiyor, sonra evlendikten sonra "kocam ne derse o olur" moduna giriyor. boyle ilginc bir aile yapilari var. zaten buyuk cogunlugunda yas ilerledikce dindarlik da giderek artiyor. 20'li yaslarda hacli kolye takip ayda yilda bir gidilen kiliseye 30'lu yaslarda her hafta, 40'li yaslarda haftada 2-3 kere gidilmeye baslaniyor.

arkadas guzel yazmis detayli ve aciklayici

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>PART II<< >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

''eksisozluk.com - please dont die nick li arkadastan alintidir !''

asagida yazacaklarim bar/club sahnesindeki kisisel deneyim ve gozlemlerinden olusmakta ve gereginden fazla genelleme icermektedir. kultur sokunu azaltma amaclidir. hata payi vardir. butun haklari saklidir.

* club'da tuvalete gidiyorum birazdan gelicem diyen hatun donmeyecektir. bakin yuzde bile vermiyorum. unutun onu. gidin baskasina dadanin.

*cok buyuk olasilikla o gece konustugu tek kisi siz degilsiniz ve maalesef son da olmayacaksiniz. o yuzden ulan ne yakisikli adamim, hemen etkilendi benden diye gaza gelmeye pek gerek yok.

*grinding hadisesine girecek arkadaslar koku olayina dikkat etmeliler. turkiye'den alisik oldugumuz insan uzerine boca edilmis agir parfum ve sigara karisimi kokudan eser yok. mis gibi sampuan var, vucut losyonu var, haci sakir var. rahatlikla insanin aklini basindan alir. o yuzden biraz sakin. yani diyor ki hemen kendinizden gecmeyin, ondeki insana rahatsizlik vermeyin.

* bu maddeyi disaridan gelen yorumlar dogrultusunda yaziyorum; cok ayi gibi bakiyormusuz. simdi bu bazisinin hosuna da gidebiliyor enteresan bir sekilde. ondan oyle okuz gibi bakmayin demicem de ama o salyalari silmekte fayda var. bi de hemen sana icki ismarliyim muhabbetine girmeyin. zaten yolunacaksiniz. bu ne acele.

*bachelorette party kizlarindan bence uzak durun. ortamin gaziyla cok eglenceli ve canayakin dururlar ama suru seklinde gezdikleri icin ordan kiz cikartmaniz, uzaya cikmanizla es deger gibi bir sey.

*el ele tutusmaniz duygusal baglamda bir sey ifade etmiyor.

*opusmeniz de duygusal baglamda bir sey ifade etmiyor. (ee hadi tipiniz idare eder, sizi mi kiricam)

*gece sonu sevismenizin duygusal baglamda bir sey ifade edip etmemesi durumu ise cok karisik oldugundan laboratuar ortaminda arastirtiyorum. sonuclari bilahare paylasicam.

*bi de boyle terslenmeyi, reddedilmeyi cok kafaya takan biriyseniz gecmis olsun. gece hayatinda yirtik ve girisken olmak altin kural. kosede cool bir sekilde bekliyim elbet biri yanasir'ci arkadaslarin soguk sulari benden. (hayir ben de cok ictim, ordan biliyorum)

*bir kizin in a relationship durumunda olmasi sizinle yatip yatmayacagina dair herhangi bir olcut degil. bunun yuz tane parametresi var. sehirde turist kontenjanindan bulunmasi, dogum gunu, alumni toplantisi, sunnet dugunu, hafif mesreplik derecesi, israrcilik katsayisi, fred perry sabiti, kandaki alkol ve bilimum uyarici orani, para ve luks sevdasi. daha gider bu.
    diyecegim odur ki in a relationship olup bir bakkalin ciragiyla yatmayan kiz taniyorum. kiza sorsan sevgilisini cok seviyodur ama. haspam.

*aksandan faydalanin, seveni cok. eger sapsari bi tipiniz yoksa kuvvetle muhtemelen nereli oldugunuzu soracaklardir. potansiyel muhabbet konusu iste. orda doseyin esprileri, verin maymunlugu. pozitif ve guleryuzlu olun. club'da ramses gibi gezilir mi zaten amk.

*turkum demek her zaman hos karsilanmayabiliyor. italyanim demekte ozgursunuz ama sonra kiz "aha ben de italya'da bir sene kaldim, giuseppe rossi'nin tasaklarini seyre daldim" derse mesuliyet kabul etmiyoruz. cok sik yasanilan ve epic fail listelerinin en basinda gelen guzide bir ornek.

*en son olarak telefon numarasi alma/verme. simdi su durumu bir acikliga kavusturalim; fiziksel veya finansal olarak olaganustu bi durumunuz yoksa buyuk olasilikla ilk geceden bir bok olmayacak. bu net. kim ilk geceden soyle atladim, boyle zipladim diyosa bilin ki yalan soyluyodur. eger dogruysa da fiziksel acidan vasat alti bir kizla beraber olmustur.

*dogru numarayi aldiginizdan emin olun. o ses, gurultu, karambol esnasinda o one'lar nine oluyor hep. alin diyorum cunku sadece kendi numaranizi verirseniz yuzde 99 geri donme olmayacak, hatta numarasini alsaniz da donus olmama olasiligi yuzde 90 bandinda. valla burda is biraz sansa kaliyor. sansinizin yaver gittigini kabul ederek devam ediyorum.

*numara aldiktan bir kac gun sonra hey naber tarzi bi giris yapip hal hatir sorun. haftasonu planin var mi ya getirin. tek kisilik date koparabiliyorsaniz sahane. baktiniz biraz naz var, gidecegi mekani ogrenin. arkadaslarinizla ufak bir normandiya cikarmasi yapin. butun bunlar olurken altin kural; lutfen icine dusmeyin. asiri kibar olmayin. text olayina girdiyseniz uzun uzun textler atmayin. su mesela cok cirkin;

kiz: "hey. not much, wuts up with u"
    beyzade: "hey :) i am doing great :) how was your day? :p i had great time w you the other nite. it was really nice to meet a very pretty lady like you. lol"

yaziktir gunahtir. etmeyin ellemeyin. (o 'lol' yazan elleriniz kirilsin ayrica)

son olarak klasik turk erkegi iyi dinlesin. aslinda bu genelleme yapilacak bir konu degil ama confidence level'i 80 aldigim icin rahat rahat sallicam. klasik amerikan kizlarina asik olmaniz ile ruh hastasi olma ihtimaliniz arasinda hayvani bir pozitif korelasyon var. benim kafa zaten bozuk diyen arkadaslar buyrun size eglence. (ortak nokta her zaman vardir ama onla birlikte cok votka ve cok fedakarlik da ikram ediyoruz)

bu arkadasta cok guzel yazmis kendisine tesekkur ediyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyforx4 -- 10 Temmuz 2014; 0:49:10 >

• Özet geç kim okuycak bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin türk kızları!

• Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan kızlarının huyu suyu başka. Çok rahat, çok içtenler ya da bana hep öyleleri denk geldi. Anlatan arkadaş çok güzel yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Özet geç kim okuycak bunu

abartmiyorum ama arkadas bu konuyla ilgili 10 adet farkli yazi yazsa cipsimi ve cola larimi hazirlayip okurum.

------

arkadaslar bir tane daha boyle arkadas var konu ilgi gorurse onu da ekleyecegim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Kim ne derse desin türk kızları!

yav he he

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hic biri iskandinav kizlari gibi olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Hic biri iskandinav kizlari gibi olamaz

haklisin o bolgenin kizlarida guzel ama norvecliler turkleri sevmiyor diyorlar yani cok sarisin olduklari icin, muhakkak asiri dikkat cekecegimizi dusunuyorum tabi hepsi boyle degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyforx4

''eksisozluk.com - diesel1907 nick li arkadastan alintidir !''

ornegin siz 2 gun ust uste mavi gomlek giyin, bir ay sonra size hediye olarak mavi bir gomlek aliyorlar ve sorunca da "sen mavi gomlekleri cok seversin, gecenlerde 2 gun ust uste giymistin" derler. duz mantikla yaklasinca bu yanlis degil, 2 gun ust uste mavi gomlek diyen biri mavi gomlekleri seviyor olabilir ama bu onun illa ki mavi gomleklerin taraftari olduguna denk gelmez. belki o iki gun denk gelmistir.

hepsini okumadım ama yukarıdaki kısım için Türkler olsaydı aynen şöyle derlerdi
    aa şu fakire bakın sadece 1 tane gömleği var hep onu giyiyor....

• quote:

• quote:

Adam eksilenmeye yeminli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ans Destroyer

quote:

Alıntıları Göster
    Yakında gidince yazarım buraya

• Hmm güzelmiş

• Bi Japon değil

• Hepsi öyle mi ki hem öyle olsa bile nerden bulacaz amerikan

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

hocam kalici olarak mi gideceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Hic biri iskandinav kizlari gibi olamaz
    Abartılmış bayağı ama türk kızları gibi kendini beğenmiş olmadıklarında hemfikiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyforx4

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

hocam kalici olarak mi gideceksiniz ?

Fırsatını bulursam ki bulucam gibime geliyor.Asla kaçırmıycam.Yaşama iznini alıp bir daha buraya ancak aileme bolca para gönderirim Ohh şarkıyla beraber güzel geliyor gelecekte yapmayı düşündüğüm şeyleri yazmak
    http://www.youtube.com/watch?v=mZnUYsqw8BA

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Hmm güzelmiş
    Eşlerine sadıklar mıdır ?
    Tipe ne kadar önem verirler ?
    Güzel kızların totoları burdakiler gibi havada mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 9 Temmuz 2014; 1:58:05 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.