Bildirim
AMERIKAN KIZLARI PART 2 ! (Konu Tutarsa Devami Eklenecek!) (4. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amerikan kızları o kadar iyi ki arkadaşının dostunun seks ihtiyacı olsun düşünmeden verir. -
Genelleme yapmayın arkadaşım ya.Ben hiç Amerika'ya falan gitmedim, Amerikan bi kız falan da tanımıyorum ama orta derece bi İngilizcem var ve çok fazla Amerikan kızla konuştum gerek omegle olsun gerek twitter gerek youtube çoğu bu arkadaşın bahsettiği gibi değildi tanıştıklarımın çoğu Türk olduğunu duyunca konuşmayı terk eden veya otobüsüne bi müslüman bindiğinde otobüsün havaya uçacağını düşünen, farklı düşüncelere asla saygısı olmayan aptal insanlardı, tabii iyi olanları da vardı.(Türk kızlarında asla bulunmayacak özelliklere sahip olan) Ama söz konusu Türk kızıysa genelleme yap, çünkü hepsi aptaldı. (Türk kızı fanboyları eksilesin) -
-
Hangi kitap bu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rus erkekleri ve Rus kadınlarını düşün anlarsın -
Rus. Şarapova
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amerikan kızı oldu da biz mi istemedik
e doğal olarak yaşlandıkça insan imana geliyor ölme korkusu var.bak bizim ninelere teyzeler onlarda namazın dadır maşallah -
dostum benim en anlamadıgım şey şu: Amerikan diye bi ırk yok. Konuyu yazan arkadaş galiba tek bir kız üzerinden yazmış. Asıl soru o kızın aslı nereli ?
Yani o kızın ailesi sadece vatandaşlık alarak Amerikan vatandaşı olmuştur. Onun asıl ırkını bilmek lazım diye düşünüyorum. Çünkü Amerikan diyince aklıma genel bi kız tipi gelemiyor. Bi Rus, İsveç, Türk kızı diyince insanda yine bişeyler canlanıyor. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır dostlar. -
Bunu nası okucam diyip bir kaç satır okuyup yorumlara baktım sonra döndüğümde bu kadarmı dedim eline saglık çok güzel yazmışsın devamını da bekliyorum -
Amerikan ne la ? Öyle bir ırk mı var ?
Kızın kökeni nedir ? Ek olarak bu adam kaç Amerikan vatandaşı (!) ile çıkmış ki böyle bir genelleme yapıyor ?
Boş işler. -
türk kızları doğuştan mı böyle oluyor zannediyorsunuz.toplum onları böyle büyütüyor,böyle yetiştiriyor.ee ceremesini de sonuç olarak yine biz çekiyoruz -
Youtube whatever kanalını kesin takip edin amerika da sosyal deney yapıyorlar
2. part eklenmistir.
3. part soru-cevap seklinde olacaktir istiyorsaniz; bende bu konuyu en populerler arasinda gormek istiyorum.. yoksa eklenmeyecektir..! -
quote:
Orijinalden alıntı: BaybarsHan61
Youtube whatever kanalını kesin takip edin amerika da sosyal deney yapıyorlar
Bi de overboardhumor var konsept biraz farkli olsa da (yorumlar uzerine videolar cekiliyor) gayet guzel
bu arada takip
Anasını satayım bu dünyanın ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X