Talk Show programlarına katıldığı zaman baya reyting alıyor.Aynı şekilde filmleri de gişelerde izleniyor.
Gerisini sen düşün.
Ekşi'de yazıyordu , eternal sunshine of spotless mind başlığında mı yoksa jim carrey başlığında mı jim carrey'nin abartlı oyunculuğu fazla sevilmiyormuş , eternal sunshine of spotless mind'da başka biri oynasaymış imdb'de daha yüksek puan alırmış.
Lakin Jim Carrey'nin zarar eden iki filmi var ; the majestic ve man of the moon.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolewa
Ekşi'de yazıyordu , eternal sunshine of spotless mind başlığında mı yoksa jim carrey başlığında mı jim carrey'nin abartlı oyunculuğu fazla sevilmiyormuş , eternal sunshine of spotless mind'da başka biri oynasaymış imdb'de daha yüksek puan alırmış.
Lakin Jim Carrey'nin zarar eden iki filmi var ; the majestic ve man of the moon.
man of the moon ' u neden çekmiş anlamadım ilk başıda bir saçmalık ama ... Americada Seviliyor Bence Jim Carrey Maskesi Takıp Gezen Çocuklar Gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: Wolewa
Bence alakası yok o filmde Jim Carrey çok iyi bir oyuncuydu...
Ekşide yazan herşeye itibar etmemek lazım...
Ben seviyorum o adamı ya
komedi aman tanrım muhteşemdi
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
komedi aman tanrım muhteşemdi
Sadece o digilki butun filmlerinde gulmekten oluyorum ben
Oyunculuğuda iyi bence. Ama burda nasıl cem yılmazı sevmeyenler varsa ordada jim carrey'i sevmeyenler olabilir
yoo severler.
quote:
Orjinalden alıntı: DarKLq
quote:
Orjinalden alıntı: Dayfordie67
Ben O Adamı Çok Seviyorum Ya Komedi
Noktayı koydu.
yıkıldım gülmekten yaa
Son şakasını yaptı...
Jim carrey gibi adam sevilmezmi yahu Şimdiye kadar izlediğim 1 filmini beğenmedim o da aydaki adam ne amaçla yapılmış nedir ne değildir anlayan varmı
babasınıda sevmezdim,
Bu nasıl bir mimiktir arkadaş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme