Şimdi Ara

Amerikanlar onayladı : Hyundai Sonata'dan utanıyoruz ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Hurdai abi ne bekliyorsunki her yeri araba olsa kac yazar ya

ne alakası var ayrıca hurdai degil hyundai
  • Başlığa bak içeriğe bak. Başlıktan anlaşılıyor ki hyundai sattıkça bazı arkadaşlar rahatsız oluyor.
    Benim aracımın kornasının etrafına sesi azaltmak için kalın poşet sardım.Milleti rahatsız etmeyecek bir korna taktıkları için hyundaiye teşekkür ederim.
    Videoyu çeken eleman, kornayı arabadan çıkarıp daha fazla ses çıkaran bir yere taksın olsun bitsin.
  • Uuu ne büyük problem.. Bi kaza bela olmadan bütün sonatalar geri çağrılmalı..
  • sola çekme olayı dert değil korna dert ama hmmmm.....
  • sütçü kornası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

sola çekme olayı dert değil korna dert ama hmmmm.....

Valla abartmayın diyorsunun haklısınız ama daha iyi birşey olabilirdi bende özellikle kalın kornaları seviyorum yoldakiler korkup kaçıyor.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 6 Ağustos 2011; 20:10:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

sola çekme olayı dert değil korna dert ama hmmmm.....

Valla abartmayın diyorsunun haklısınız ama daha iyi birşey olabilirdi bende özellikle kalın kornaları seviyorum yoldakiler korkup kaçıyor.Saygılar.

Oha.Yanlış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 6 Ağustos 2011; 20:10:03 >
  • app plaka, tok sesli korna, çakma xenon farlar

insanların böylesine gereksiz aksesuarlara takılması konusunda bir türlü empati kuramıyorum.
  • Bazı arkadaşların yorumları gerçekten tebessüm etmeme neden oluyor.Kornaya laf eden güzel insanlar.Yurtdışına gittiniz mi bilemiyorum ama insanlar orada korna kullanmazlar.Yani çok nadirdir diyebilirim.O yüzden özellikle Hyundai Toyota gibi markalar bu şekilde korna kullanır.İinsanlar bizim ülkemiz gibi her durumda zırt pırt kornaya basmıyor.Ayrıca yukarıda bir arkadaş kornaya basmak görgüsüzlük demiş.Tamamen katılıyorum.Çok çok zorunlu olmazsa asla korna kullanmam.
  • Evet bir ülkede ne kadar az korna sesi varsa o ülke o kadar medenidir.

Bu arada temmuz ayında abd de en çok satan 7. araç sonata.
  • Saçmalık...Başlığa bak,konuya bak,Hyundai'i gözü kapalı savunanlar nasıl bana sempatik gelmiyorsa seninde açtığın Hyundai konuları beni o kadar irrite ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

bundan taksınlar

elemana rahat batıyor bence korna işte ne olacak

zaten korna calmak görgüsüzlük değil mi ?

alsın o arabayı %84 vergiyle o zaman görürüm ben korna eleştirmeyi

al bin uza git insanın doğasında var bu belirli bir rahata ulaştımı kaşıntı başlıyor

Aklıma ilk bu video geldi.

• astra h nin de kornası çok b.ktan
  • Haklılar.
    dodge Nitro da da magirus dolmuş kornası var, tamamen aynı ses :)

Bir kere beni protesto etmişti bir Nitro ben güldükçede çılgına dönmüştü ...
  • Bu arabaların sola çekme problemi yok muydu?
  • Bunu izleyin çok eğlenceli.Saygılar.

• tüketicilerin beklentisi her pazarda farklı şekilde. bize saçma gelen onlara mantıklı geliyor demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Bunu izleyin çok eğlenceli.Saygılar.

Kimbilir nasıl ses çıkıyor of

• Bizim avensisin kornasi da beni utandiriyor
  • ne bekliyorlarmış ki? herhangi bir acayiplik yok bence.
    hem kornaya basmak pek hoş birşey değil. ayda bir iki kere ya basarsın ya basmazsın, niye dert ediliyor ki bu kadar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.