Şimdi Ara

Amerikanlar onayladı : Hyundai Sonata'dan utanıyoruz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Amerikanlar onayladı : Hyundai Sonata'dan utanıyoruz !

Amerikalı Sonata kullanıcıları kazan kaldırdı. Sebebi ise aracın kornası. Bu kadar pahalı araçta bildiğiniz accent kornası kullanmış Hyundai.

Hatta kullanıcılardan biri şu yoruma imza attı;

"Used my horn today for the first time. So embarrassing...Wish I had my windows tinted already so I could have hidden in "

" Bugün ilk kez aracımın kornasını kullandım. Çok utanç vericiydi. Keşke camlarım filmli olsaydı da aracın içinde görünmeseydim"

Ayrıca bütün olumsuz geribildirimlere rağmen Hyundai kornasını değiştirmeyi düşünmediğini de açıklamış.

Kaynak:

http://jalopnik.com/5615704/new-hyundai-sonata-plagued-by-flaccid-horn

• Ben de Ferrari kornası gibi bir şey bekliyordum. Normal korna işte, b.k atacak yer arıyor insanlar.
  • Ne var korna işte, milletin işi gücü yok bide kornaya basarken video çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 6 Ağustos 2011; 18:21:10 >
  • Abartılacak birşey yok ama o hayvani kasadan daha tok ve güçlü bir korna beklerim...
  • Bu adam da baydı artık, bütün gün internette arama yapıp Hyundai kusurları bulmaya çalışıyor.

Çok komiksin kardeş, açtığın konulara çok gülüyoruz forumcak. Böyle devam et.
  • abubeee'den iyidir
  • bundan taksınlar

elemana rahat batıyor bence korna işte ne olacak

zaten korna calmak görgüsüzlük değil mi ?

alsın o arabayı %84 vergiyle o zaman görürüm ben korna eleştirmeyi

al bin uza git insanın doğasında var bu belirli bir rahata ulaştımı kaşıntı başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 6 Ağustos 2011; 18:53:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebüvvvvvvvvee korna taksınlar
  • Şu ele kola bak hele.Siz önce nefsinize bir hakim olun Allahın obezleri.

Alakası yok ama bir an kızdım, benim de çamur atasım geldi
  • Ne anlarlar ki onlar şimdiye kadar kokmuş amerikan arabalarına bine bine
  • Baba kornası taksınlar. Ne var yahu bildiğin korna işte.
  • Hurdai abi ne bekliyorsunki her yeri araba olsa kac yazar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız adamla dalga geçmişssinizde kornası cidden kötü bencede..

D sınıfı bir aracın kornası daha tok olmalı diye düşünüyorum..

bu çok tiz kaçmış
  • abi tamamda bu kadarda düşmanlık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

bundan taksınlar

Bu nasıl bir zevktir yarabbim

• Hiç memnun değiller evet geçtiğimiz ay en çok satan araçlardan birisi. 2.0 turbo motoru var 274 bg. Tr de çok sevilen passatla aynı fiyat ama passatın amerikada esamisi okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 6 Ağustos 2011; 19:19:56 >
  • adamın video'da da dediği gibi "huzur içinde yat road runner" sanırım böyle iri bir arabanın bir çizgi film kahramanı gibi ses çıkartmasını hazm edemiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakgul -- 6 Ağustos 2011; 19:19:11 >
  • Benim Mazda 3 ün kornası acayip.

Basmaya çekiniyorum, insanlar zıplıyor. DAAAAT!!!! diye.
  • Her Markanın kendine özgü bir Korna tonu vardır. Senin gibi Yezitler anlamaz
  • Hyundia bunu hep yapıyor. Kia'nın sahibi de Hyundia ve yeni kasa sportage'a koydukları kornayı görseniz gülersiniz. Arabın heybetiyle hiç alaksı yok. Hittim söktürdüm yerine ikili sorento kornası taktırdım. Adi koreliler 3-5 kuruş kar edeceğiz diye böyle ucuzluk peşinde koşuyorlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.