|
Japonlar 5 kapılı Suzuki Jimny'e hücum etti: Siparişler durduruldu

-
-
Gerek tasarım gerek konsept olarak bayıldığım bir araç. İkinci araç olarak kesinlikle almak isterdim. Avustralya'da vs. vergi dahil 750 bin TL'ye üç kapı 820 bin TL'ye beş kapılısı alınabiliyorken TR'de 3 kapılısı 2 milyon TL. ÖTV vs. elbet bizde vergiler çok yüksek ama 1.5 motorlu bu araç %160 ÖTV dilimine de girmediği halde neden bu kadar pahalı anlamlandıramıyorum. Gereksiz pahalı TR'de...
-
Nedenini herkes biliyor anlamlandırılabiliyor ama yazarsam zorunlu olarak tatile çıkabilirim. xd
-
Arazide boyundan büyül işler yapıyor. Aracın izolasyonu iyileştirilse ve turbolansa mükemmel bir araç olur.
-
Muazzam araba da ondan. 4x4 tam bir arazi canavarı. Youtubeda hummerla falan karşılaştırılıyor arazide öyle düşünün. Çıkamayacağı tırmanamayacağı yer yok gibi bişey. Bunu alıcan Buradan moğolistana kazakistana gidicen. Tık demez valla.
-
sanki japonyanın her yeri arazi de bu kadar saldırmışlar safkan arazi aracına :)
-
Büyük bir kısmı dağlık, zor bir coğrafyadır japonya, dar alana sıkışmış durumda medeniyetleri.
-
Bu suzuki bize paslı araç yollayan değilmiydi? Sonrada naparsanız yapın diyen değilmiydi? Bir vatandaş bunlarla davalık olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle geniş bir araç için 3 kapılı modeli olması çok saçma zaten.
-
Bu japonlar çok saf adamlar ya, madem talep var hemen fiyatı iki katına çıkar, az maldan çok para kazan!. ??
-
Mercedes g serisine benzemiş birde kendi ürettikleri araç daha söz söylemeye gerek yok
-
A-101 e ne zaman gelir
-
Bize gelip üretim fabrikası kursunlar derhal hemen getirin yenleri
-
Ekonomik olarak gelişen halkın neye hucum ediceni kestirmek zor birde dünyayA mal satarsan gel keyf gel
-
İlk Jimny 1970, ilk G-class 1979.
-
G benzerliğinden dolayı populer kültür köleleri.
-
Tasarım olarak gerçekten harika bence 4 kapılı ülkemizde de harika satar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel araba. Eskiden 4 ileri vites mi neydi. Koltukları ince, iç dizaynı eskide kalmıştı. Diğer herşey on numara. Güzel bir otomatik şanzıman ile yurt dışında alınabilir, ülkemiz için mantıklı gelmiyor. Cok daha ileri seviye teknolojiler sunan elektrikliler bundan %20 daha ucuz.
-
Sevdiğim bir araç fakat para yetmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 5 Şubat 2025; 17:37:27 >
-
Bizim ülke için süper araç. Ülkemizde yollar malum ortada zpt ile bile zor gezilir. Bu araç tam bizim yollara göre. 5 kapılı tercihim olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 5 Şubat 2025; 17:41:19 >
Gerek tasarım gerek konsept olarak bayıldığım bir araç. İkinci araç olarak kesinlikle almak isterdim. Avustralya'da vs. vergi dahil 750 bin TL'ye üç kapı 820 bin TL'ye beş kapılısı alınabiliyorken TR'de 3 kapılısı 2 milyon TL. ÖTV vs. elbet bizde vergiler çok yüksek ama 1.5 motorlu bu araç %160 ÖTV dilimine de girmediği halde neden bu kadar pahalı anlamlandıramıyorum. Gereksiz pahalı TR'de...
|
Nedenini herkes biliyor anlamlandırılabiliyor ama yazarsam zorunlu olarak tatile çıkabilirim. xd
|
İlk Jimny 1970, ilk G-class 1979. |
Büyük bir kısmı dağlık, zor bir coğrafyadır japonya, dar alana sıkışmış durumda medeniyetleri. |
Bu suzuki bize paslı araç yollayan değilmiydi? Sonrada naparsanız yapın diyen değilmiydi? Bir vatandaş bunlarla davalık olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
|
G benzerliği ne alaka anlayamdım? Jeep Wrangler ya da Wllys Jeep benzerliği deseniz anlarım, hak da veririm ama G serisi piyasada yokken Suzuki Jimny piyasadaydı, aralarında neredeyse 10 yıl zaman farkı var. Asıl G serisi Jeep çakmasıdır. Ha Jeep'ten daha kaliteli çakmadır, orası ayrı. |
Bu japonlar çok saf adamlar ya, madem talep var hemen fiyatı iki katına çıkar, az maldan çok para kazan!. ??
|
A-101 e ne zaman gelir
|
Benzer içerikler
- samsung mesajlar
- instagram uyku modu nedir
- youtube reklam engelleyici
- instagram istek gönderdiklerim
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X