G benzerliği ne alaka anlayamdım? Jeep Wrangler ya da Wllys Jeep benzerliği deseniz anlarım, hak da veririm ama G serisi piyasada yokken Suzuki Jimny piyasadaydı, aralarında neredeyse 10 yıl zaman farkı var. Asıl G serisi Jeep çakmasıdır. Ha Jeep'ten daha kaliteli çakmadır, orası ayrı. |
Japonlar 5 kapılı Suzuki Jimny'e hücum etti: Siparişler durduruldu (2. sayfa)

-
-
Hayır, onlar davalık olan kişinin zırvalarıydı, Suzuki asla bunları söylemedi. Kişi de ispatlayamadı zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam haberlere bile çıktı, koltuklar mı neydi komple pas tutmuştu tv de de gösterdiler..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beğenmeyen tek kişi ben olamam herhalde :)
Sadece 34cm uzatarak bir kapı daha koymayı nasıl başarmışlar?
-
Ben Suzuki kullanıcısıyım. O kişi de grubumuzdaydı ve olaydan bahsetti. Ama Suzuki Türkiye o arkadaşa komple koltuk değişimi teklif etti zaten. Olayın farklı bir boyutu var. Suzuki’nin yurtdışında resmi bir kanalı asla bu kişi ile iletişime geçip de iddia ettiği şeyleri söylemedi. İki şey karışmasın, paslı koltuk evet, ama Suzuki nin Türkiye için söylediği şeyler komple yalan dolan. Suzuki çoğunlukla multimedya cihazında sorun yaşatmıştır. Onun dışında çıkan arıza ve hatalarda genelde madur etmemiştir. Bir Japon şirketi asla Türkiye 3. Dünya ülkesi, oraya öyle gönderiyoruz, başınızın çaresine bakın demez. Mantığa aykırı her şeyden önce.
İşi yokuşa surmemisler yani öyle mi biz de her anlatilana inanıyoruz galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bu arkadaşa kimse nereye gidersen git demedi, bu arkadaş sanrılar gördü, anlattıklarının hepsi palavraydı uydurmaydı..
Hocam Allah akıl fikir versin bir insan neden uydursun bunları tv ye çıksın vb.
Adam bayiden sonuç alamamış,
Adam distribütör den sonuç alamamış,
Adam suzuki resmi den cevap alamamış, bu arkadaş daha ne yapsın mahkemeye başvurmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winuae -- 6 Şubat 2025; 20:39:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X