Şimdi Ara

Amerikkadan PS 3 almak istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar amerikadaki bi arkadaşımdan ps 3 aldırmak istiyorum 499$ malum.

http://www.buy.com/prod/playstation-3-system-60gb-hd/q/loc/108/203458433.html

şimdi bu gözüken paraya bi para eklenmez dimi kdv tarzı bişey bu adamlar da yok dimi böyle bi olay ?

ayrıca bu ürünü alırsam trdeki televizyonlarda sorunsuz oynayabilirmiyim ne yapmam lazım oynamak içni yada bi parça kablo lazımmı o ne kadardır ?

eğer arkadaş getiremezse ben bu siteden sipariş vermek istesem o nasıl olucak kredi kartıylamı olur ve bana kaç paraya patlar toplamda..

bana detayları verirmisiniz

• - hangi eyaletten alacağı önemli, eyalete göre vergi sistemi farklılık gösteriyor.
    - buradan ödemesini yapıp (kredi kartı ile) arkadaşının adresini verirsen sorunsuzca abd de alır.
    - en büyük sorun bölge kodundan dolayı b-ray filmleri seyredemeyeceksin...
  • - alternatif olarakwww.bestbuy.com vewww.gamestop.com u inceleyin
  • bestbuydan aldırcam arkadaşa evet ama nasıl olucak ? o ordan sipariş vericek ona kargo ile gelicek oda banamı getiricek ?

bide 499$ dışında bi para ödiycemmi vergi yani ??

ve uyum olayı nedir ?
  • hahahahahaha oda banami getirecek diyor adam yaa baba kafan guzel mi sen bence ne yapacagina tam karar ver sonra gel burda sorularini yaz
  • ee ne var bilmiyorum işte boş mesaj yazcağına faydalı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: berutti

bestbuydan aldırcam arkadaşa evet ama nasıl olucak ? o ordan sipariş vericek ona kargo ile gelicek oda banamı getiricek ?

ve uyum olayı nedir ?

- ingilizce bilen birini bul - bestbuy online store dan bilgilerini gir ve arkadşının adresini yaz (aldığın ürün o adrese gidece sen buradan kredi kartını gireceksin)
    - bestbuy dan sanal kredi kartını kullanarak sipariş iste
    - dediğim gibi vergi eyaletten eyalete değişir ama kasmaya gerek yok ortalama en yüksek vergi sanırım 30-40 usd çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bestbuydan aldırcam arkadaşa evet ama nasıl olucak ? o ordan sipariş vericek ona kargo ile gelicek oda banamı getiricek ?

ve uyum olayı nedir ?

bu arada bestbuy şu anda güncellemede linke girmiş olamazsın. sanırım bi yanlış anlama varwww.buy.com vewww.bestbuy.com tamamen farklı firmalar karıştırmayın.

• ing. biliyorum o sorun değilde ya burdan kredi kartı falan uğraşmak istemiyorum türkiyedeki kredi kartıyla yurtdışından alışveriş nasıl oluyor bilmiyorum pekte.

bu arkadaş bana ordan en kolay yoldan nasıl alabilir nasılsa fiyat 499 dolar standart sokakta satan bi yer bulsa alsa olurmu yine ?

ama burda uyum olayı ne olcak bilmiyorum
  • Buarada gamestop da kullanılmış 30 gün garantili babalar gibi çalışan ps3 lerde var 50-100 $ farketiyo 0 la arasında onada bir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 6 Eylül 2007; 19:40:38 >
  • yaa 499 DOLAR olan yani 650 ytl lik aletler niye ülkemizde 1.4 milyar 2 katındanda fazla allahımm yaaa
  • quote:

yaa 499 DOLAR olan yani 650 ytl lik aletler niye ülkemizde 1.4 milyar 2 katındanda fazla allahımm yaaa

Burda 499 dolar değil euro bazında almalıyız ancak yine de ülkemizde bi hayli "kazık" durumu mevcut..

Bunun fiyatı ülkeler arası anlayış farklılığı diyebiliriz..Bizde oyun e oyun konsolları "lüks" olarak sayılıyor ve bu ürünlere Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) uygulanıyor...Ne yazık bize...

Edit:Harf hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yido2 -- 6 Eylül 2007; 22:48:28 >
  • peki ben günü birlik yunanistan bulgaristan gibi yakın bi ülkeye gitsem 499$ alsam bu aleti ve geri dönsem tr ye olurmu ?

onuda geçtim internetten avrupalı bi steden en kolay yoldan nasıl getirtebilirim bu aleti evime kadar ?
  • gamestop tan turkiyeden sipariş vereniniz varmı.(Shipping de turkiyede var)
  • 1100e falan garantili satıyorlar piyasada.pal versiyon.alın kafanız rahat olsun.pal olsun....
  • bu buy com yollamıyor diye biliyorum tr ye.. yollayan bi yer bilen varmı ?
  • Best buy cırcuıtcıty gıbı sıtelerden Turkıyeye yollatamazsın.Orda bır arkadasın varsa burdan kredı kartıyla parasını yatırıp onun adresıne yollayabılırsın onun oturdugu yere gore vergısı degısır.Magazalarında da alabılır yuzde 8 cıvarı bır vergısı olur sanırım.Bazı yerler vergısız de satabılır arastırmak lazım.Arkadasının evıne sıparıs verırsen kargo parası vermen gerekebılır bazı yerler almıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.