Arkadaslar elimde kabinli 2 adet jbl 38cm 1400watt 300rms bass mevcut. Ama amfiden pek anlamadigim icin sizden yardim istiyorum. Bu sublara uygun fiyatli mono anfi tavsiyeleriniz nelerdir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
bass lar cift bobin mi?
Evet cift bobin
Daha dogrusu bir basda 4 adet soket girisi var. Bunun anlami sanitim cift bobin dogrumudur
1bass da 2+ 2- varsa cift bobin oluyor birde bobinler 2+2 mi 4+4 ohm mu
burdan yazalim bilmeyen varsa bilgilenmis olur bu arada simdi oncelikle bass lar in bobinleri 2+2 ohm 2 tane oldugu icin 2 basida tek tek once seri olarak 4ohm baglamaniz gerekiyor daha sonra 2 bass in (+) ve (-)kutuplarini birlestirip 2ohma dusurmeniz gerekiyor butcenize uygun olmasi icin bu sekilde 2ohm da 600rms veren bi mono amfi isinizi gorecektir
Peki hangi amfileri onerirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: valley4891_sony
burdan yazalim bilmeyen varsa bilgilenmis olur bu arada simdi oncelikle bass lar in bobinleri 2+2 ohm 2 tane oldugu icin 2 basida tek tek once seri olarak 4ohm baglamaniz gerekiyor daha sonra 2 bass in (+) ve (-)kutuplarini birlestirip 2ohma dusurmeniz gerekiyor butcenize uygun olmasi icin bu sekilde 2ohm da 600rms veren bi mono amfi isinizi gorecektir
hacim 2 amfi var bendeki soundface 2ohm da 600rms veriyor fiyati 230 du galiba birde sound magus dk1200 2ohm da 700rms veriyor
Ozaman ben 300tl ye iyi bi amfi alabilirim.
ii demielimde orta halli alabilirsiniz
Yardimlariniz icin tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: fafuel
Yardimlariniz icin tesekkurler.
mono anfi olarak cadence csa 650.1 i tavsiye ederim
Bu bahsettigin anfi benim sublara uygunmudur. Kalite olarak nasildir bilgilendirirsen sevinirim. Amfi konusunda acele etmek istemiyorum o sebeple arastirma yapiyorum.
quote:
Arkadaslar elimde kabinli 2 adet jbl 38cm 1400watt 300rms bass mevcut. Ama amfiden pek anlamadigim icin sizden yardim istiyorum. Bu sublara uygun fiyatli mono anfi tavsiyeleriniz nelerdir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
soundmagus dk600 veya dk1200 al işini fazlasıyla görücektir
bygamerB
kullanıcısına yanıt
Sagolasin. Fiyatlarina bi bakayim
quote:
Sagolasin. Fiyatlarina bi bakayim
digiline 1001.1
bygamerB
kullanıcısına yanıt
Soundmagus dk600 gerçekten cücük kadar mı? O kadar güçlü nasıl olur o amfi
O cihaza baktim bugun gercekten cok kucuk. Anlam veremedim. Kasasida cok zayif isinsa nasil soguyacak anlamadim