Şimdi Ara

amfi konusunda yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde kabinli 2 adet jbl 38cm 1400watt 300rms bass mevcut. Ama amfiden pek anlamadigim icin sizden yardim istiyorum. Bu sublara uygun fiyatli mono anfi tavsiyeleriniz nelerdir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

• bass lar cift bobin mi?
  • Evet cift bobin
  • Daha dogrusu bir basda 4 adet soket girisi var. Bunun anlami sanitim cift bobin dogrumudur
  • 1bass da 2+ 2- varsa cift bobin oluyor birde bobinler 2+2 mi 4+4 ohm mu
  • burdan yazalim bilmeyen varsa bilgilenmis olur bu arada simdi oncelikle bass lar in bobinleri 2+2 ohm 2 tane oldugu icin 2 basida tek tek once seri olarak 4ohm baglamaniz gerekiyor daha sonra 2 bass in (+) ve (-)kutuplarini birlestirip 2ohma dusurmeniz gerekiyor butcenize uygun olmasi icin bu sekilde 2ohm da 600rms veren bi mono amfi isinizi gorecektir
  • Peki hangi amfileri onerirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

burdan yazalim bilmeyen varsa bilgilenmis olur bu arada simdi oncelikle bass lar in bobinleri 2+2 ohm 2 tane oldugu icin 2 basida tek tek once seri olarak 4ohm baglamaniz gerekiyor daha sonra 2 bass in (+) ve (-)kutuplarini birlestirip 2ohma dusurmeniz gerekiyor butcenize uygun olmasi icin bu sekilde 2ohm da 600rms veren bi mono amfi isinizi gorecektir

• hacim 2 amfi var bendeki soundface 2ohm da 600rms veriyor fiyati 230 du galiba birde sound magus dk1200 2ohm da 700rms veriyor
  • Ozaman ben 300tl ye iyi bi amfi alabilirim.
  • ii demielimde orta halli alabilirsiniz
  • Yardimlariniz icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafuel

Yardimlariniz icin tesekkurler.
    mono anfi olarak cadence csa 650.1 i tavsiye ederim
  • Bu bahsettigin anfi benim sublara uygunmudur. Kalite olarak nasildir bilgilendirirsen sevinirim. Amfi konusunda acele etmek istemiyorum o sebeple arastirma yapiyorum.
  • quote:

Arkadaslar elimde kabinli 2 adet jbl 38cm 1400watt 300rms bass mevcut. Ama amfiden pek anlamadigim icin sizden yardim istiyorum. Bu sublara uygun fiyatli mono anfi tavsiyeleriniz nelerdir. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

soundmagus dk600 veya dk1200 al işini fazlasıyla görücektir
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    Sagolasin. Fiyatlarina bi bakayim
  • quote:

Sagolasin. Fiyatlarina bi bakayim
    digiline 1001.1
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    Soundmagus dk600 gerçekten cücük kadar mı? O kadar güçlü nasıl olur o amfi
  • O cihaza baktim bugun gercekten cok kucuk. Anlam veremedim. Kasasida cok zayif isinsa nasil soguyacak anlamadim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.