Şimdi Ara

amfi konusunda yardim lutfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 66serkannn

slm arkadaşlar bi yardım isticektimde 1400 watlık pionner sub var bnde hangi anfide iyi bi verim alırım ?

cadence csa650.1
    sound magus dk600
    xetec xi600.1 bu uc amfide isinizi gorur hocam ortalama fiyatlari 250tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ohm sürme yeteneğine sahip amplifikatörler ile paralel 1 ohm da kullanılabilir bu subwooferlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

1 ohm sürme yeteneğine sahip amplifikatörler ile paralel 1 ohm da kullanılabilir bu subwooferlar.

tavsiye ettigim amfiler 1ohm desteklemio hocam arkadasin istedigi bass a gore bu amfiler fazlasiyla yeterli olacaktir

• eywallah arkadaşlarda peki 2 tane de oval baqlı arabamda 500 watlıık pioneerin gene bunlarıda baqlaya biliozmu anfiye ? yada arkadaşlar bana 400 yada 500 tl ye kadar anfi ve kolon önerirmisinz ilk defa yaptırcam ses sistemini ve pek bilgim yok ama şöyle söyleyim geçtiqim yerde dikkat çeksin araba epey bi titretsin öle bişiler istiyorum sizin fikrinizi alıyım ?
  • quote:

eywallah arkadaşlarda peki 2 tane de oval baqlı arabamda 500 watlıık pioneerin gene bunlarıda baqlaya biliozmu anfiye ? yada arkadaşlar bana 400 yada 500 tl ye kadar anfi ve kolon önerirmisinz ilk defa yaptırcam ses sistemini ve pek bilgim yok ama şöyle söyleyim geçtiqim yerde dikkat çeksin araba epey bi titretsin öle bişiler istiyorum sizin fikrinizi alıyım ?

mono amfi sadece bass amfisidir ses hoparloru ivin stereo amfi almaniz gerekiyor elinizdeki mevcut ovaller in modeli nedir hocam pioneer 6975s mi

• tam olarak bilmiom da bakarım ovallerin arkasına her neyse kardeş sence mono anfi mi iyi stero anfimi iyi ben bas sewen biriyim çoqu kişi stero anfiye girince yada köprüleneblr anfiye girince basda iyi bi verim alamazsın diolar ben basdan iyi bi verim istiyorum
  • mono tabiki stereo dan verim alamazsiniz monodaki gibi hem mono kadar guclu deil hemde mono daki filtreleme farkli frekans vs verimli bi bass istiosaniz mono almaniz gerekiyor bass da guclu sate gzl olur arac ne bu arada

• renault 19 99 model arkasi kesik haşbek yani . mono olarak hangi anfiyi alcam bn şmdi ya hala kararsızım .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

quote:

1 ohm sürme yeteneğine sahip amplifikatörler ile paralel 1 ohm da kullanılabilir bu subwooferlar.

tavsiye ettigim amfiler 1ohm desteklemio hocam arkadasin istedigi bass a gore bu amfiler fazlasiyla yeterli olacaktir

anladım ama gerekirse onu da kullanılabileceğini bilsin diye söyledim çünkü hoparlörler 1 Ohm empedansla çalışmaya da uygun. 2x 2ohm olduklari icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eywallah arkadaşlarda peki 2 tane de oval baqlı arabamda 500 watlıık pioneerin gene bunlarıda baqlaya biliozmu anfiye ? yada arkadaşlar bana 400 yada 500 tl ye kadar anfi ve kolon önerirmisinz ilk defa yaptırcam ses sistemini ve pek bilgim yok ama şöyle söyleyim geçtiqim yerde dikkat çeksin araba epey bi titretsin öle bişiler istiyorum sizin fikrinizi alıyım ?

bu paraya arabanın içinde saglam calar ama dışarıyi titretmeye yeterli değil butce olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu paraya arabanın içinde saglam calar ama dışarıyi titretmeye yeterli değil butce olarak

katiliyorum disariya hissettirmek icin saglam bi tesisat gerekiyor :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.