Şimdi Ara

amfi konusunda yardim lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fafuel

Bu bahsettigin anfi benim sublara uygunmudur. Kalite olarak nasildir bilgilendirirsen sevinirim. Amfi konusunda acele etmek istemiyorum o sebeple arastirma yapiyorum.

evet senin sublar için uygun 2ohm da 650rms güç veriyor
  • quote:

O cihaza baktim bugun gercekten cok kucuk. Anlam veremedim. Kasasida cok zayif isinsa nasil soguyacak anlamadim

cadence csa 650.1 a çift Pioneer subwoofer bağlı D sınıfı digital anfi olduğu için daha verimli anfi küçük olması seni yanıltmasın
  • Peki birsey sorucam 2ohm da nasil baglanir. Orng amfi ustundeki kabloyu caprazmi baglayinca 2 oluyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su baglanti olayinida cozersem. Sorunum kalmaz

• quote:

Su baglanti olayinida cozersem. Sorunum kalmaz

Elinizdeki 2 subwoofer un (+) ve (-)kutuplarini birlestirip 2ohma dusurmeniz gerekiyor 600rms elde edeceksiniz toplamda cadence 650.1 2ohm da 650 rms verir buda size yeter
  • Bendeki sub baglanti sekli su sekilde simdi 2subdan +ve_ kabloyo jakda birlestirmisler. Yani bu 600rms mi demek oluyor. Anlatimim icin kusura bakma

• quote:

Bendeki sub baglanti sekli su sekilde simdi 2subdan +ve_ kabloyo jakda birlestirmisler. Yani bu 600rms mi demek oluyor. Anlatimim icin kusura bakma

Bu basslar kabindemi ?
  • Evet kabinde.

• Peki kalite olarak nasil. Kullanma imkanin oldumu. Fiyat iyi tek korkum hevesim kursagimda kalmasin

• imzama bakarsan şuan kullandığım anfi iki adet Pioneer sub bağlı ben çok memnunum yer açısındanda çok kullanışlı
  • Amfiyi bugun gorme firsatim oldu. Cok kucuk yer acisindan gayet iyi. Burada 350 fiyat cektiler. Carsamba gunu tahtakaleye gidip ordan alicam. Fiyat oralarda daha dusuktur muhtemelen. Sen ne dersin

• quote:

Amfiyi bugun gorme firsatim oldu. Cok kucuk yer acisindan gayet iyi. Burada 350 fiyat cektiler. Carsamba gunu tahtakaleye gidip ordan alicam. Fiyat oralarda daha dusuktur muhtemelen. Sen ne dersin

Bende istanbuldan nesil elektronikten almıştım tahtakaleden
  • Nezaman ve kac tl ye aldiniz.

• Geçen sene 215tl
  • ben urunlerimi nesil elektronikten aliyorum hocam sizede tavsiye etmistim ayrica cadence csa650.1 e 350 tl fazla o paraya dk1200 alin derim 2ohm da 700rms veriyor daha rahat beslersiniz sublari

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

Soundmagus dk600 gerçekten cücük kadar mı? O kadar güçlü nasıl olur o amfi

dk1200 de küçük fakat gel birde dinle bakalım ayrıca cihazlarda ısınma yok denecek kadar az yaz aylarında bile

• Haklisin kucuk ama buyuk isler yapabiliyor.

• slm arkadaşlar bi yardım isticektimde 1400 watlık pionner sub var bnde hangi anfide iyi bi verim alırım ?
  • Kac rms?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.